Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!


Garmin Fenix 3, Sølv      Tilbud nå kr 2.990 – før kr 4.899 

GPS klokke for den aktive friluftsentusiast

Pris: 2990
Fraktfri levering!
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 1 på lager
Garmin presenterer fenix® 3, en fullspekket GPS klokke for aktive friluftsentusiaster. Klokken gir deg avanserte navigasjonsmuligheter og er utviklet i samarbeid med profesjonelle fjellklatrere og fjellguider.
Varenummer210065
Forlag/produsentGarmin

For friluftssegmentet setter GPS klokken ny standard med avanserte og optimaliserte funksjoner for høydemåling, barometer og kompass.

Fra produsentens egen omtale:

Kompromissløs multisport GPS-klokke med stilrent design!

 • Vår første GPS enhet med kraftig EXO™-antenne innebygd i den beskyttende kanten i rustfritt stål øverst på klokken (GPS og GLONASS).
 • Chroma™-fargeskjerm som er lesbar i sollys.
 • Avanserte treningsfunksjoner som løpsdynamikk, kondisjonsberegning (VO2 Max) og restitusjonsrådgiver (ved bruk sammen med pulsmåler¹)
 • Støtte for en rekke idretter og aktiviteter med egne brukerprofiler som terrengløping, svømming, turgåing, ski med mer.
 • Utendørs navigeringsverktøy med høydemeter, barometer, 3-akset kompass, TracBack og Sight’n Go.
 • Aktivitetssporing som registrerer skrittene dine, distanse, søvn og kalorier hver dag.
 • Smartvarsling gjør at du kan motta e-post, tekstmeldinger og anrop direkte på klokken.
 • Trådløse funksjoner (BLE, ANT+ og WiFi): automatiske opplastninger til Garmin Connect, sporing i sanntid, deling på sosiale nettverk.
 • Connect IQ™-kompatibilitet for tilpassede programmer, widgeter, urskiver og datafelt

fēnix 3 er en tynn, robust, funksjonell og smart GPS-klokke for multisporttrening. Med funksjoner for trening i tillegg til funksjoner for utendørsnavigasjon er fēnix 3 komplett og klar for treningsaktiviteter og konkurranse. Tilgang til Connect IQ-plattformen gjør det mulig å tilpasse urskiver, datafelt, widgeter og aktiviteter.

En ekte all-rounder

fēnix 3 er utformet for å hjelpe mennesker med deres sportslige aktiviteter og friluftsliv. Den støtter utholdenhetsidretter som løping, sykling, svømming, terrengløp, langrenn og triatlon og fritidsaktiviteter som fotturer, klatring og skiaktiviteter. Den måler ytelse på farten, sporer aktiviteter for deling og navigerer deg trygt hjem i en nødsituasjon. Men det stopper ikke der. Den nye støtten for Connect IQ-programmer for fēnix 3 gir mulighet for støtte av flere funksjoner og svært bestemte aktiviteter i nærmeste fremtid.

Design som tåler de tøffeste forhold

fēnix 3 har et svært robust hus i glassfiber og knapper i rustfritt stål for ekstra holdbarhet, samt EXO™-antenne i rustfritt stål med mørkegrått PVD-belegg. Chroma™-fargeskjermen med høy oppløsning og LED-bakgrunnsbelysning er lesbar i sollys og gir deg tilgang til dataene dine under alle typer lysforhold. fēnix 3 er vanntett ned til 100 meter og har en batterilevetid på opptil 50 timer i UltraTrac-modus, 16 timer i GPS-modus og opptil seks uker i klokkemodus (avhengig av innstillingene).
Det finnes også en premium modell; fenix 3 Sapphire med rem i rustfritt stål og safirlinse.

Avanserte treningsdata

fēnix 3 er fullpakket av treningsfunksjoner som gir deg informasjon om form og prestasjonsevne. Den første er kondisjonsberegningen. Når fēnix 3 brukes sammen med en pulsmåler¹, vurderer den ulike data som blant annet løpehastighet, slag per minutt og pulsavvik, for å beregne det maksimale oksygenvolumet du kan forbruke per minutt. Registrer endringer i kondisjonsberegningen for å se forbedringer i formen din.
Restitusjonsrådgiveren forteller deg hvor mye tid du trenger for å restituere deg etter forrige aktivitet. Fenix 3 har også løpsberegning som viser deg en beregnet bestetid på gitte distanser på bakgrunn av VO2 max.

Funksjoner for løpedynamikk

fēnix 3 gir omfattende tilbakemelding om løpeformen din ved å rapportere flere målinger. Når fēnix 3 brukes sammen med HRM-Run-pulsmåler¹, rapporterer den frekvens (antall skritt i minuttet), vertikal oscillasjon (vertikal bevegelse) og tid med bakkekontakt (hvor lang tid foten er på bakken i hvert skritt). Disse tallene kalles løpsdynamikk og påvirker løpeøkonomien.
Klokken har også en metronom-funksjon med vibrasjoner og lydvarsler som veileder deg under intervalltrening, og som hjelper deg med skritthastigheten uten at du trenger å se på klokken.

Terreng- og motbakkeprofil

fēnix 3 inneholder en egen terrengprofil med nye funksjoner som automatisk bytter til presentasjon av viktige data under løping på flatt underlag kontra løping i bratte stigninger. Dette er perfekt for terrengløpere og klokken tilføyer flere data om klatring, blant annet ytelse under stigninger og vertikal hastighet. For Ultra Trail-løpere sørger fēnix 3 for ekstra batterilevetid i UltraTrac-modus og muligheten til å kjøre klokken med ekstern strømforsyning for større utfordringer.

Svømming

Uansett om du trener i et basseng eller i havet, registrerer fēnix 3 detaljerte talldata for svømmingen, inkludert distanse, tempo, antall tak, tempo for tak og SWOLF-score. Funksjonen for loggføring av øvelser gjør at du enkelt kan loggføre svømmeøvelser og vendinger i bassenget, og de to typene hviletidtakerne gjør at du sparker fra veggen til riktig tid. Bruk tidsvarslene for å få hjelp til å holde riktig tempo, eller distansevarslene for å få beskjed om når en øvelse er ferdig. Det finnes til og med varsler for kalorier og tempo for tak.

Sykling

fēnix 3 er kompatibel med sensorer som hastighet, pedalfrekvens og puls for å gi deg avanserte muligheter under sykkeltrening. Den kan også vise wattmåling via ANT+™, eksempelvis med Vector™-serien med pedalalternativer med enkel eller dobbel sensor. Hvis du trener med puls og kraftmåling, kan fēnix 3 hente ut kondisjonsberegning for syklingen for å hjelpe deg med å overvåke endringer i formen din.

Ski-brett modus

Moduset Ski-brett gir deg rask tilgang til hastighet, distanse, høydeforskjell og en automatisk omgangsteller (med Auto Pause for heiskøen) med mer. Du kan til og med bruke fēnix 3 som fjernkontroll (også med hansker), via ANT+™, for actionkameraene VIRB® og VIRB Elite.

Navigasjon

Ingen andre navigasjonsklokker med GPS og ABC (høydemeter, barometer og kompass) tilbyr deg kombinerte treningsfunksjoner og vår ledende GPS-teknologi. fēnix 3 tilbyr omfattende navigasjons- og sporingsfunksjoner som viser deg veien både på- og utenfor stien. De innebygde sensorene gir informasjon om retning, høyde og værendringer.

fēnix 3 oppretter GPS-sporlogg ved å legge igjen et spor med "brødsmuler" etter hvert som du forflytter deg. Du kan også markere steder som start-/sluttsted, løypekontrollpunkt eller en campingplass, et kjøretøy eller andre interessepunkter. Med fēnix 3 kan du opprette og følge løyper, markere opptil 1000 veipunkter og lagre opptil 10 000 punkter i sporlogg som du kan navigere etter.
Planlegg turer og del opplevelser med venner og familie ved å bruke BaseCamp™. fēnix 3 er utstyrt med både ANT+ og Bluetooth® Smart-funksjoner for trådløs deling av steder, ruter og geocacher.

Høydemåler, barometer og kompass

fēnix 3 er utstyrt med en barometrisk høydemåler og et elektronisk 3-akset kompass. Enheten kalibrerer disse sensorene automatisk ved hjelp av GPS-mottakeren for å gi den mest nøyaktige informasjon til enhver tid. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde peilingen, enten du beveger deg eller ikke. Hvis du vil ha nøyaktige temperaturmålinger fra klokken, må du parkoble fēnix 3 med vår eksterne tempe™-temperatursensor.

Connect IQ™-programmer

fēnix 3 bruker Connect IQ til videre tilpasninger, slik at du kan gjøre klokken din mer personlig med tilpassede Connect IQ-programmer, widgeter, datafelter og unike urskiver som vil gjøre Garmin-smartklokken din enda smartere.

Smartvarsling

Med smartvarsling mottar du e-post, tekstmeldinger, anrop og andre varsler direkte på klokken. fēnix 3 mottar det trådløse signalet fra en kompatibel iPhone® 4s eller Android™-smarttelefon² og varsler deg om at du har en ny melding.

Via Wi-Fi-nettverket kan klokken automatisk laste opp aktiviteter til Garmin Connect™. Hvis du vil, kan fēnix 3 holde familie og venner informert om posisjonen din når du er ute i skogen eller under et konkurranseløp ved hjelp av LiveTrack².

¹Pulsmålere og HRM-run, selges separat.
²Eksempler på kompatible telefoner er: iPhone 4S eller nyere, Android 4.3, Galaxy S3 eller nyere, Galaxy Note 3, Moto X, Moto G, HTC One, Nexus 4 & 5 eller nyere. Telefonen må ha Bluetooth Smart. iPhone er et varemerke for Apple Inc. Android er et varemerke for Google Inc.

Spesifikasjoner

Mål og ytelse

Fysiske mål 51 x 51 x 16 mm
Skjermstørrelse, B x H 30.4 mm
Skjermoppløsning, B x H 218 x 218 piksler, transflektiv MIP-farge
Fargeskjerm Ja
Skjerm med negativ modus Ja
Vekt 82 g
Batteri Oppladbart 300 mAh lithiumion
Batterilevetid Opptil 50 timer i UltraTrac-modus, opptil 20 timer i treningsmodus og opptil 6 uker i klokkemodus
Vanntetthet 10 ATM
GPS-aktivert Ja
GLONASS Ja
Mottaker med høy følsomhet Ja
Barometrisk høydemåler Ja
Elektronisk kompass Ja
Smarte varsler (viser e-post, tekst og andre varsler når enheten er parkoblet med en kompatibel telefon) Ja
Vibrasjonsvarsel Ja
Musikkstyring Ja
Finn telefonen min Ja
VIRB®-styring Ja
Klokkefunksjoner Klokkeslett (12-/24-timers visning), kalender (dag/dato), daglig alarm

Kart og minne

Innebygd minne 32 MB, 26 MB er tilgjengelig
Veipunkter/favoritter/posisjoner 1000
Ruter 50
Sporlogg 10 000 punkter, 100 lagrede spor

Løpefunksjoner

Virtual Pacer™ (sammenligner gjeldende tempo med målet) Ja
Beregnet VO2 maks Ja
Nedtrappingsvarsling Ja
Konkurransevarsel Ja
Løpsdynamikk Ja
Akselerasjonsmåler (beregner avstander for innendørsøkter, uten behov for fotsensor) Ja
Personlige rekorder Ja

Sykkelfunksjoner

Kompatibel med Vector™ Ja
Flere sykkelprofiler Ja
Sensor for sykkelhastighet/pedalfrekvens Ja (valgfritt)

Løpe- og sykkelfunksjoner

Pulsmåler Ja (noen versjoner)
Virtual Partner® (tren mot en digital person) Ja
Virtual Racer™ (compete against other activities) Ja
Auto Pause® (tar pause og gjenopptar tidtaker basert på hastighet) Ja
Multisport (endrer sportsmodus med ett knappetrykk) Ja
Automatisk multisport (bytter sportsgrenmodus med ett knappetrykk) Ja
Avanserte treningsøkter (opprett egendefinerte, målrettede treningsøkter) Ja
Tempovarsel (utløser alarm hvis du avviker fra forhåndsinnstilt tempo) Ja
Intervalltrening (angi trenings- og hvileintervaller) Ja
Pulsbasert kaloriberegning Ja
Beregner kaloriforbruk Ja
Training Effect (measures impact of an activity on your aerobic fitness) Ja

Svømmefunksjoner

Swim metrics (stroke type, stroke count and pool lengths) Ja
Gjenkjenning av tak Ja
Gjenkjenning av runder i basseng Ja
Svømmeavstand i åpent vann Ja

Aktivitetssporingsfunksjoner

Skritteller Ja
Automatisk mål (lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig skrittmål) Ja
Bevegelseslinjen (vises på enheten etter en periode med inaktivitet – gå i noen minutter for å nullstille den) Ja
Søvnovervåkning (registrerer antall timer søvn og perioder med bevegelse og rolig søvn) Ja

Garmin Connect®

Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data) Ja
Automatisk synkronisering (overfører data automatisk til datamaskinen) Ja

Ekstra

Ekstra
 • Connect IQ™-programstøtte: Ja (urskiver, datafelt, widgeter og programmer)
 • EXO™-antenne (GPS/GLONASS): Ja
 • Trådløs tilkobling: Ja
 • ANT+™: Ja
 • Bluetooth®: Ja
 • Værvarsler: Ja
 • UltraTrac: Ja
 • tempe™-sensorstøtte: Ja
 • TracBack: Ja

I esken

Silver

 • fēnix 3 – sølvfarget klokke med rød rem
 • USB-lade-/-datakabel
 • Nettadapter
 • Produktdokumentasjon

Bundel versjon Silver

 • fēnix 3 – sølvfarget klokke med rød rem
 • HRM-Run™
 • USB-lade-/-datakabel
 • Nettadapter
 • Produktdokumentasjon

Black

 • fēnix 3 – Sort / grå klokke med svart rem
 • USB-lade-/-datakabel
 • Nettadapter
 • Produktdokumentasjon

Bundel versjon Black

 • fēnix 3 – Sort / grå klokke med svart rem
 • HRM-Run™
 • USB-lade-/-datakabel
 • Nettadapter
 • Produktdokumentasjon


De som søkte Garmin Fenix 3, Sølv søkte også
Garmin fenix 5S Plus Sapphire, sort, med sort rem
Pris: 5990
Garmin fenix 6 Sapphire, karbongrå DCL med sort rem
Pris: 8599
Garmin Venu – Granite Blue with Silver Hardware
Pris: 4099
Garmin QuickFit 22-klokkeremmer, Carbon Gray DLC Titanium
Pris: 2499Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Rovfuglsilhuett sort Blåmeis
Plysjfugler 10 pk Dompap
Norskekysten, fisk, skalldyr og hval Fuglekasse til meis
Birdsticker 5-pakning 10 stk metallplate til meisefuglekasse
Kjøttmeis Fuglelokk
4 mest solgte bøker
Skyddsvärd skog Sveriges Fjärilar
Ichneumonid Wasps (Hymenoptera: Ichneumonidae): their Classification and Biology Fugleskolen
4 mest solgte optikk
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Carl Zeiss Terra ED Pocket 10x25
Nikon Aculon W10 8x21 Gul Nikon Monarch 5 10x42

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid