Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!


Levering til jul
Vår nettbutikk har oppdatert varelager. Bestiller du varer vi har på lager, sendes de normalt neste arbeidsdag etter bestilling.
Bestiller du varer vi ikke har inne, får du raskt beskjed om vi ikke tror vi kan skaffe det i tide til jul, og du kan evt. stryke ordren.
God julehandel! 

Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Diktafon
Vi har et stort utvalg av diktafoner. Alt fra en billig enkel diktafon med lav pris til dikteringssystemer med høy kvalitet.

En diktafon erstatter notisblokka i mange situasjoner. Også når det gjelder størrelse kan en godt sammenligne en diktafon med en notatblokk. Med en diktafon slipper du imidlertid å ergre deg over våte ark og penner som ikke skriver, og du kan fortsette arbeidet mens du leser inn data til diktafonen. Mulighetene til en diktafon er store, og det kommer stadig nye diktafonmodeller på markedet. De fleste av disser er digitale diktafoner som i tillegg til å ha fordelaktig egenskaper i felt, kan forenkle kontordelen av arbeidet med overføring av data til PC med de mulighetene for arkivéring det gir.

Olympus diktafon
Natur og Fritid fører hele Olympus sitt utvalg av diktafoner. Olympus diktafoner finnes i en rekke modeller med priser fra 400 til 5000 kr. Alle diktafoner er nå digitale, og selv de rimeligere diktafonmodellene har mange nyttige funksjoner.

Blant Olympus sitt mangfoldige utvalg av diktafoner, kan du velge funksjoner som justerbar mikrofonfølsomhet, hurtig avspilling, pauseknapp, stemmeaktivator og tilleggsutstyr som mikrofoner, headset, PC-overføring, digikamera og MP3-spiller. De fleste av disse produktene vil du finne i vår nettbutikk, men skulle du finne interessante artikler hos Olympus som du ikke finner på våre sider, så gi oss et tips, da vi som forhandler kan skaffe det som er tilgjengelig.


PCM Stereo opptaker

Olympus LS-11 Linjær PCM recorder
Olympus LS-serien er lydopptakere i lommeformat som du kan ta opp musikk i suveren stereokvalitet. Tar opp fremragende lyd - hvor som helst og når som helst. På en konsert, midt i en nyhetshendelse eller ute i naturen. Finnes også med HD-video.

Elektronisk dagbok

Olympus VN-7700
De enkleste av de digitale diktafonene er laget for den som skal gjøre kortere diktat og intervjuer, lese inn ting man må huske osv. De har fast internminne og størrelsen på minnet vil avgjøre opptakskapasiteten.

Diktafon og musikk

Olympus DS med Mp3
Skal du blande vanlig diktering med lyd- og musikk så finnes det egne diktafoner med Mp3 opptak for det. Olympus sine modeller kan ta opp flere timer med høykvalitet musikk stereoopptak.

Proff diktafoner

Profesjonelle diktafoner for kontor og profesjonell bruk
De profesjonelle diktafonmodellene til Olympus laget for diktering med høykvalitet og det høykomprimert DSS formatet som disse diktafonene har, kan tilfredstille de fleste krav. Opptakene lagres på et utskiftbare minnekort med nær sagt ubegrenset opptakskapasitet

Dikteringssystemer


Diktafonsystemer for overføring og arkivering
Olympus har også avanserte diktafonsystemer med flere komponenter med borddiktafon. Slike systemer gir unike muligheter for å rasjonalisere og systematisere kontorrutiner.

Diktafon tilbehør


Tilbehør til Olympus diktafoner
Til de fleste av Olympus sine diktafoner finnes det tilleggsutstyr. Her finner du headset, mikrofoner, kabler, etuier og utstyr for avskriving og dataoverføring.

Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Ekornmater Frøautomat med beskyttelse - stor
Tjeld krus Frøautomat - medium m/6 frøuttak
Ved fuglebrettet Vinterfugler ved foringsbrettet
Fuglekasse kamera kit Frøautomat med beskyttelse - medium
Meisebolleautomat med beskyttelse Allvær spiralblokk - Plastcover (135) Gul
4 mest solgte bøker
Himmelkalenderen 2019 Nattens lydløse jegere
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Nære fugler
4 mest solgte optikk
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Nikon Aculon W10 8x21 Gul
Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50 Focus Junior 6x21

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--