Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!


Levering til jul
Vår nettbutikk har oppdatert varelager. Bestiller du varer vi har på lager, sendes de normalt neste arbeidsdag etter bestilling.
Bestiller du varer vi ikke har inne, får du raskt beskjed om vi ikke tror vi kan skaffe det i tide til jul, og du kan evt. stryke ordren.
God julehandel! 
NoF Travel - et reisetilbud til fugle- og naturinteresserte! 

Fugle- og naturinteresserte ønsker å kunne reise til flotte fugleområder i inn- og utland. I 2005 lanserte derfor Norsk Ornitologisk Forening, NOF avd. Oslo og Akershus og Natur og Fritid AS tilbudet NoF Travel som et samarbeidsprosjekt med målsetning om å tilfredsstille medlemmenes ornitologiske reiselyst.

Selv om NoF Travel er et samarbeidsprosjekt med Norsk Ornitologisk Forening, og tilbudet primært er tiltenkt medlemmer i foreningen er Natur og Fritid as ansvarlig for virksomheten og den formelle eier av NoF Travel. (mens Norsk Ornitologisk Forening er deleier i Natur og Fritid as).

Flere fylkeslag av NOF har gjennom flere år arrangert inn- og utenlandsturer for sine medlemmer ikke minst i Oslo og Akershus. Denne kompetansen og disse verdifulle erfaringene er videreført til NoF Travel. I dag foregår planleggingen og koordineringen av nye turer i samarbeid med gruppen av reiseledere. Fuglemiljøets egen «butikk» Natur og Fritid AS står for koordineringen av turprogram, administrative oppgaver og markedsføring av NoF Travels turer bl.a. gjennom egen internettside. Skal du ut og reise, trenger du antagelig også en lokalitetsguide for reisemålet, kanskje en ny fuglebok og til og med en ny kikkert. Nå vil du kunne få alt på samme sted!
 
NoF Travels tilbud
NoF Travel skal levere et opplevelsesprodukt. Fuglekikkere er imidlertid ikke en homogen gruppe. Tvert i mot, det er svært ulikt kunnskapsnivå, det er forskjellige interesseområder, ulik alder og ulik økonomi. Derfor må vi segmentere - dele opp - i ulike målgrupper og ha ulike tilbud i disse. Vi ønsker derfor å ha et variert tilbud fra helgeturer til kjente fugleområder i både Norge og våre naboland til Europaturer og lengre turer i andre verdensdeler. Intensiteten vil også variere fra tur til tur.

Hvem skal lede turene?
Turlederne er «kvalitetssikret» av NoF Travel. Turlederne er personer som kjenner området turen går til og fuglene her. Turlederne er samtidig serviceinnstilte og evner å løse uforutsette hendelser. Er du blant de som brenner etter å ta med andre fuglevenner til et område du kjenner godt og føler at du har de kvalifikasjonene vi er ute etter så ta kontakt!

NoF Travel - et alternativ til andre fugleturarrangører
NoF Travels tilbud til deg skal i første rekke konkurrere på kvalitet, ornitologiske opplevelser og sosialt fellesskap. Fra oppstarten har det i tillegg vist seg at NoF Travel har klart å ha konkurransedyktige priser i forhold til andre utenlandske fuglereiseoperatører.

Hvor vil du finne reisetilbudet?
NoF Travel bygger «sten på sten». Tilbud utvikles ut i fra etterspørsel og vi har et langsiktig perspektiv. Turene annonseres fortløpende på nettsidene til Natur og Fritid AS og i Vår Fuglefauna. Velkommen som kunde i NoF Travel!


 

 

 


Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Ekornmater Frøautomat med beskyttelse - stor
Tjeld krus Frøautomat - medium m/6 frøuttak
Ved fuglebrettet Vinterfugler ved foringsbrettet
Fuglekasse kamera kit Frøautomat med beskyttelse - medium
Meisebolleautomat med beskyttelse Allvær spiralblokk - Plastcover (135) Gul
4 mest solgte bøker
Nattens lydløse jegere Himmelkalenderen 2019
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Nære fugler
4 mest solgte optikk
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Nikon Aculon W10 8x21 Gul
Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50 Focus Junior 6x21

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--