Gå til hovedmeny

Fugleforingskamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fugleforingskameraer.


Telefonklokker til barn


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!


Levering til jul
Vår nettbutikk har oppdatert varelager. Bestiller du varer vi har på lager, sendes de normalt neste arbeidsdag etter bestilling.
Bestiller du varer vi ikke har inne, får du raskt beskjed om vi ikke tror vi kan skaffe det i tide til jul, og du kan evt. stryke ordren.
God julehandel! 
Søk etter varer
Søk i
Ved søk på flere ord, viser varer hvor alle ord er med.
Du kan søke på varenummer eller tekst som er med i varebeskrivelsen.
Vis avansert søk


Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Carls Zeiss kikkert

Carl Zeiss har en lang historie som en av verdens ledende kikkert og optikk produsenter, og deres kikkertdivisjon Carl Zeiss Sports Optics har levert førsteklasses kikkerter, anerkjent både i fugle- og jegermiljøet. Særlig deres Carl Zeiss Classic kikkert modeller var markedsledende på 80- og 90-tallet, og svært mange har fortsatt sine solide Carl Zeiss modeller fra den tiden. De siste årene har Carl Zeiss imidlertid lansert og videreutviklet en serie med Victory kikkerter i det øverste kvalitetssjikt, samtidig som de vanntette Conquest tilbys i mellomprissjiktet. Victory FL har blitt tatt godt i mot og brakt Carl Zeiss tilbake i toppen av kikkertmarkedet der de hører hjemme. I 2012 følges Victory FL opp av en ny Victory HT serie med annerledes ergonomi og ny type glass.

Carl Zeiss tilbyr håndkikkerter i ulike kikkertserier i tillegg til enkelte spesialmodeller. De optiske egenskapene er preget av naturlig fargegjengivelse, høy kontrast og oppløsning, gode- motlysegenskaper og kantskarphet. Optisk ligger de ulike modellen alle på et høyt nivå, men det er et betydelig kvalitetssprang fra monokularene til Victory HT når det gjelder lysstyrke og robusthet.

Carl Zeiss Victory HT

Carl Zeiss Victory HT
Victory HT er Carl Zeiss sine nyeste kvalitetsmodeller med meget høy optisk kvalitet og brukervennlige detaljer. Optikken er fornyet med Schott HT- og fluorittglass for å gi høy lystransmisjon og naturlige farger.

Carl Zeiss Victory SF

Carl Zeiss Victory SF
Victory SF er Carl Zeiss sine nyeste kvalitetsmodeller med meget høy optisk kvalitet og brukervennlige detaljer. Victory SF har bedre nærgrense og raskere fokus enn tidligere modeller.

Carl Zeiss kompakt

Carl Zeiss kompakt kikkerter
Kompaktkikkertene er fine for sport og fritids aktiviteter, men de vil lett bli for lyssvake til fuglekikking og andre krevende aktiviteter, selv om optikken i de beste modellene er svært god i dagslys. Kompaktkikkertene veier rundt 200g.

Carl Zeiss Conquest

Carls Zeiss har to hovedserier av kikkerter i standard størrelser. Den rimeligste er Conquest, som er rettet inn mot mellomprissjiktet. De har god optikk, er lette og vanntettete, og er derfor et meget godt alternativ for sport- og fritidsbruk.

Carl Zeiss Diascope

Carl Zeiss teleskop
Carl Zeiss Diascope brukes primært til fuglekikking og naturstudier. Teleskopene har stort synsfelt og moderat forstørrelse og er velegnet til å studere ting i bevegelse. Teleskopene er også ypperlige til bruk fra utsiktspunkt som verandaen eller lignende; til studier av natur, bygninger eller båttrafikk.

Carl Zeiss spesialoptikk

Carl Zeiss spesialoptikk
Carl Zeiss 20x60 S Classic er en kikkert som har et system for demping av vibrasjon og rystelser, slik at man kan bruke den på frihånd, trass i den store forstørrelsen.

Carl Zeiss kikkerttilbehør

 Carl Zeiss kikkerttilbehør
Vesker og bæreimer til Carl Zeiss kikkertmodeller

Carl Zeiss Monokikkert

Carl Zeiss Monokikkert
Monokularene for et øye er først og fremst myntet på dem som ønsker en minikikkert på lommen for alle anledninger.


For mer info se eksterne linker:
Carl Zeiss Sports Optics


Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte optikk
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Veho 200x USB Mikroskop
Nikon Monarch 5 10x42 Nikon Aculon W10 8x21 Gul
Sky-Watcher Mercury 607 AZ2 Nikon Sportstar EX 8x25 DCF
Nikon Monarch 5 8x42 Sky-Watcher Infinity
Nikon Aculon W10 10x21 Kamuflasje Nikon Aculon A211 10x42

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid