Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!


Levering til jul
Vår nettbutikk har oppdatert varelager. Bestiller du varer vi har på lager, sendes de normalt neste arbeidsdag etter bestilling.
Bestiller du varer vi ikke har inne, får du raskt beskjed om vi ikke tror vi kan skaffe det i tide til jul, og du kan evt. stryke ordren.
God julehandel! 

Garmin VIRB™ X

HD action kamera med GPS & WiFi

Tilgjengelighet: Utgått vare
VIRB™ X er kompakte, vanntette, små, lette og robuste – og med profesjonell videokvalitet opp til 1080p og stillbilder på 12 megapiksler. Med G-Metrix har du flere sensorer som sporer bevegelsene dine i sanntid.
Hent bilde
Varenummer209003
Forlag/produsentGarmin

Kameraene leveres med digital bildestabilisering, vidvinkel og ulike zoomnivåer. I tillegg leveres kameraet med en uskjermet mikrofon som gir klar lyd i HD kvalitet, selv under vann.

Tilbehør til Garmin VIRB™ X.
Garmin 220V adapter, VIRB
Pris: 225
Garmin Reperasjonskit, VIRB X/XE
Pris: 379
Garmin Stort rørfeste, VIRB X/XE/360
Pris: 289
Garmin Lite rørfeste, VIRB X/XE/360
Pris: 239
Garmin Festestropp for ventilert hjelm, VIRB X/XE/360
Pris: 139
Garmin Hodefestestropp, VIRB X/XE
Pris: 219
Garmin Tripodbrakett, VIRB X/XE/360
Pris: 99
Garmin Handleddsrem, VIRB X/XE/360
Pris: 239
Garmin Bilsugebrakett for dashbord, VIRB X/XE/360
Pris: 239
Garmin Brakett til picatinnyskinne, VIRB X/XE
Pris: 239
Garmin Vannsportsbrakett, VIRB X/XE/360
Pris: 239
Garmin Brakettsokkelsett, VIRB X/XE/360
Pris: 189
Garmin Sett med justerbare monteringsrammer, VIRB X/XE/360
Pris: 189
Garmin Ladekabel, VIRB X/XE
Pris: 189
Garmin Robust kombinasjonskabel, VIRB X/XE
Pris: 379
Garmin Lithiumpolymerbatteripakke, VIRB X/XE
Pris: 239
Garmin Fjernkontroll, VIRB
Pris: 450
Garmin Lithium-polymer Battery Pack, VIRB X/XE
Pris: 239
Garmin Temperatur sensor fenix
Pris: 250

De som kjøpte Garmin VIRB™ X kjøpte også
Nikon Travelite EX 12x25 CF
Pris: 1899

Kompakt, vanntett HD-actionkamera med G-Metrix™

 • Profesjonell video: 1080p/30fps, 960p/30fps, 720p/60fps, 480p/120 med bildestabilisering og zoomnivåer
 • G-Metrix™: Innebygd GPS og sensorer fra Garmin sporer bevegelsene dine i sanntid og viser det hele ved hjelp av blant annet nøyaktige målere og grafer
 • Foto: 12 megapiksler, bildeserie på opptil 10 bilder per sekund, tidsforløp
 • Lyd: Uskjermet mikrofon for ekstremt klar lyd, selv under vann, trådløs HD-lyd fra Bluetooth®-aktiverte hodetelefoner eller mikrofoner
 • Kompakt og robust: lite, lett og virkelig robust, vanntett ned til 50 meter uten behov for ekstra etui

Actionkameraet VIRB X filmer i vidvinkel og høy oppløsning ved 1080p30, bilder på 12 megapiksler i opptil 10 bilder per sekund. Du får detaljrike bilder som fanger opp flere bevegelser. VIRB X er designet for de tøffeste forhold og tåler dybder ned til 50 meter uten etui, slik at du får renere og klarere lydopptak. G-Metrix drives av Garmin GPS og gjør det mulig å spore og vise øyeblikkets hastighet, lengde, høyde og intensitet.

Bunnsolide videoopptak

Mulighet til videoopptak i imponerende høy oppløsning på 1080p30 og 480p120 gjør VIRB X klart til å fange øyeblikkene og opplevelsene dine ned til hver minste detalj. VIRB X har et spesiallaget objektiv i glass, høy oppløsning og ulike zoomnivåer, slik at du alltid får bildene du er ute etter

Høykvalitets foto

VIRB X har en dedikert fotoknapp og mulighet til vidvinkelopptak på 12 megapiksler med hastigheter på opptil 10 bilder per sekund, alt for å fange øyeblikket. Du kan også ta stillbilder mens du filmer. VIRB X kan også konfigureres til å ta bilder over lengre tidsperioder automatisk ved justerbare tidsintervaller på opptil 120 sekunder. Utvidet tidsforløp gjør at VIRB X hviler mellom opptakene, slik at batterilevetiden økes og muliggjør eksepsjonelt lange opptakstider.

G-Metrix™

Få med deg mer enn videoopptak med G-Metrix. VIRB X har innebygd Garmin-GPS, G-force og retningssensorer, slik at du kan filme i høy hastighet, få med sinnssyke rotasjoner og fantastisk hopp. VIRB X kan kobles trådløst til eksterne sensorer og Garmin-enheter – slik at du kan registrere spennende ytelsesdata fra sykkelen eller seilbåten. VIRB Edit-programvaren er gratis (tilgjengelig for mobil og datamaskin) og kan brukes til å fortelle en mer fullstendig historie ved å legge til målinger og grafer som viser blant annet hastighet, akselerasjon, puls – alt i sanntid

Lite og robust

VIRB X er lite og lett og kan tas med over alt – det tåler juling. VIRB X er klart for dypdykk (ned til 50 meter), du trenger ikke ekstrautstyr eller etuier. Den slitesterke, kompakte designen tåler vær og vind. En uskjermet mikrofon tar opp ren og klar lyd på en måte som kameraer i etuier ganske enkelt ikke kan registrere på samme måte. Takket være et vannavstøtende, flat glassobjektiv blir undervannsopptakene krystallklare, samtidig som overgangen fra under til over vannflaten ikke forstyrres av dråper.

Koble til VIRB X via WiFi®

Sikt inn kameraet med sanntids videoforhåndsvisning, og kontroller og vis opptak fra ett eller flere kameraer ved å koble VIRB X til Garmin VIRB®-appen på kompatible smarttelefoner¹ eller nettbrett. Dette gjør at du kan spille av og redigere opptak, legge på data fra G-Metrix og publisere videoer i nettskyen. VIRB X kan til og med kontrolleres og konfigureres fra en kompatibel Garmin-enhet.

Ettrykksopptak

VIRB X ble utviklet med tanke på bedre kontroll og enklere betjening med ettrykks opptaksknapp på toppen av kameraet og en dedikert lukkerknapp for stillbilder – akkurat som på kompaktkameraer. En tydelig klikkelyd gjør det enkelt å vite når du gjør opptak og gir full taktil kontroll, selv om du ikke kan se kameraet du har på hodet eller om du bruker hansker. Opptaket starter i det øyeblikket du slår på bryteren, selv om kameraet er avslått.

Hold det gående lenger med Rugged Power

VIRB X har værsikre strømkontakter, slik at du kan koble til et kjøretøybatteri eller en annen strømkilde for å gjøre uavbrutte opptak over lengre perioder, selv under de tøffeste forhold. VIRB X har også et oppladbart/utskiftbart lithiumionbatteri for maksimal fleksibilitet.

Utmerket trådløs HD-lyd

VIRB X er utstyrt med Bluetooth 4.0 og kan kobles direkte til trådløse Bluetooth-hodetelefoner eller mikrofoner for høyoppløste lydopptak. VIRB X sørger for at lydbehovene dekkes – enten du er langt unna kameraet eller om du heller vil kommentere motorsykkelkjøringen.

Bruk Garmin-økosystemet

VIRB X kan dra nytte av det kraftige Garmin-økosystemet for å gi bedre kamerakontroll og innhente ytterligere ytelsesdata. Overvåk og kontroller VIRB X med valgfri VIRB-fjernkontroll og alle typer bærbare eller installerte navigasjonsenheter eller fra teknoplagg. Du kan hente ytterligere data gjennom Garmin-sensorer (tilleggsutstyr), for eksempel sykkelkraftsensoren Garmin Vector, pulsmåleren Garmin Heart Rate Sensor eller via kompatibelt utstyr for trening, fly eller båt.

Synkronisering av flere kameraer

VIRB X drar nytte av Garmin GPS for å forenkle kompliserte flerkameraopptak gjennom automatisk synkronisering av opptak med GPS-tidsmarkører på enkeltbildenivå. Bruk VIRB Edit for å få sømløs veksling mellom flere kameravinkler med et enkelt knappetrykk – du trenger ikke bekymre deg om tidkrevende tidsjustering og tidskoder.

VIRB Tracking

Med VIRB Tracking kan du finne kameraets siste posisjon, slik at du kan finne og hente det tilbake. Bruk VIRB Tracking-funksjonen med en kompatibel Garmin-enhet eller kompatibel smarttelefon¹.

Utrolige videoopptak uten plunder

VIRB Edit er en gratis programvare for datamaskiner som automatisk genererer flotte, delingsklare videoer av opptakene dine, takket være G-Metrix-data innsamlet av VIRB. Du kan eventuelt velge å bruke manuelle kontroller til å se gjennom og redigere opptakene, justere G-Metrix-målinger, legge på musikk og veksle sømløst mellom kameravinkler. VIRB Edit holder også programvaren på kameraet oppdatert.

Kvalitetsbraketter for action

Et variert utvalg av allsidige braketter av høy kvalitet gjør at kameraet kan låses fast i posisjon. Vi har braketter for alle forhold – fra braketter for buede og flate overflater og dashbordoverflater, til styre-, sete-, hjelm-, bryst- og flerbruksstroppfester med mer. VIRB-brakettene har profesjonelle, glippfrie unbrakofesteskruer, noe som sørger for maksimal tilstramming for vibrasjons- og støtsikkerhet.

¹Kompatible med Bluetooth® Smart Ready-telefoner; kontakt produsenten for å kontrollere at telefonen din er kompatibel.
iPhone er et varemerke for Apple Inc. Android er et varemerke for Google Inc. Bluetooth-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker for Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi® er et registrert varemerke for Wi-Fi Alliance Corporation.

I esken

 • VIRB X-actionkamera
 • Oppladbar batteripakke
 • Ladekabel
 • Braketter for flat eller buet overflate
 • Kort forlengelsesbrakett
 • Lang forlengelsesknott
 • Skrunøkkel
 • Produktdokumentasjon

Spesifikasjoner

Mål

 • Enhetens mål (H x B x D): 77,0 x 40,6 x 36,8 mm
 • Skjermstørrelse: 25,4 mm diagonalt; 128 x 128
 • Enhetens vekt: 151,7 gram

Video

 • Bildesensor: 12,4 MP, 1/2,3 tommer CMOS
 • Filtype: *.mp4
 • 1080p HD-video: 30, 25 fps
 • 960p HD-video: 30, 25 fps
 • 720p HD-video: 60, 50, 30, 25 fps
 • 480p (sakte film): 120 fps
 • Stillbildeoppløsning: 12 MP og 7 MP
 • Bildeserie: 12 MP ved 10 fps
 • Bilder i tidsforløp: tilpasset med opptil 120 sekunders intervall

Lyd

 • Innebygd mikrofon: ja
 • Ekstern mikrofon: valgfri robust strømledning eller Bluetooth®-lyd

Tilkoblinger

 • Bluetooth: ja (4.0)
 • ANT+®-kompatibel: ja (fjernkontroll og sensorer)
 • Grensesnitt: USB 2.0
 • HDMI-utgang: nei
 • Direkteoverføring via Wi-Fi: ja (802.11 bgn)

Diverse

 • GPS: ja
 • Temperaturområde: fra −20 til 45 °C drift, fra 0 til 45 °C lading, fra −40 til 85 °C (oppbevaring)
 • Minne: microSD™-kort (opptil 128 GB), kortet er ikke inkludert
 • Akselerasjonsmåler: ja
 • Høydemåler: nei
 • Vanntetthetsvurdering: 5 ATM (50 meter)
 • Bildestabilisator: ja
 • Korrigering av objektivforvrengning: ja

Batteri

 • Batteritype: oppladbart 980 mAh Li-polymer
 • Batterikapasitet: 980 mAh
 • Batterilevetid: 1080p (30 fps) opptil 2 timer


De som søkte Garmin VIRB™ X søkte også
Garmin Hurtigutløsningsrem, gråblått silikonrem med anordning i rosegull
Pris: 319
Swarovski rensesett
Pris: 549
Neslesommerfugl, Aglais urticae
Pris: 295
Eggedal 1:50 000
Pris: 239
Metallplate til stærfuglekasse
Pris: 24
Opticron 15x18 Doublet
Pris: 420
Preikestolen
Pris: 169
Brecom C2400 viltkamera
Pris: 890
Ekornmater
Pris: 199
Garmin Klokkeremmer, tundra
Pris: 299Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Ekornmater Meisebolleautomat med beskyttelse
Frøautomat med beskyttelse - stor Frøautomat med beskyttelse - medium
Plysjfugler 3 pk Kjøttmeis
Storspove krus Ved fuglebrettet
Forskål til stor frøautomat Fenix Hodelykt HM65R
4 mest solgte bøker
Europas falker Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Fugledagbok Himmelkalenderen 2020
4 mest solgte optikk
Focus Junior 6x21 Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme
Pentax AD 10x36 Waterproof Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--