Cxense Display
Gå til hovedmeny
Velkommen til
NATUR OG FRITID
Leverandør av produkter til naturinteresserte

Vår styrke er ikke bare at vi arbeider for deg som er mye ute i naturen, vår butikk er også drevet av folk med naturinteresse. Vi kan derfor gi deg kvalifiserte råd enten du skal ha din første kikkert, insektbok eller trenger litteratur og utstyr med deg på safari i Kenya eller en kort tur i fjellet. Med vår kunnskap sørger vi for at det utstyret vi tilbyr, er det beste på markedet innenfor de forskjellige prisklasser. På våre sider vil du finne utførlig informasjon om produktene og du kan bestille direkte. Du kan også sende oss en e-post, eller kontakte oss på telefon for å få råd og tips.

Vi har følgende hovedproduktområder:

Kikkerter

Leica Ultravid 8x42 HD
Kikkerter hører til våre hovedprodukter. Vi har et stort utvalg av modeller fra alle de beste produsentene som Leica, Swarovski, Carl Zeiss og Nikon. 

Teleskoper

Swarovski teleskop ATM 80 m/20-60x zoom
Teleskoper er også blant våre hovedprodukter. Vi har teleskoper fra ledende produsenter som Leica, Swarovski, Carl Zeiss, Opticron og Nikon. 

Stativer

Manfrotto Neotec Pro 458
Vi har et stort utvalg av foto-, video- og spesialstativer til feltbruk fra de ledende kvalitetsprodusentene Manfrotto og Gitzo

Stjernekikkerter

Sky-Watcher
Vi har et godt utvalg av stjernekikkerter, hovedsaklig myntet på amatører og nybegynnere. Vår hovedleverandør er Sky-Watcher.  

Fotoutstyr

Lowepro CompuTrekker Plus AW
Vi har en hel del utstyr for naturfotografering. For fotografering gjennom teleskop har vi egnede digitale fotoapparater og adaptere. Vi har også fotobager, linsebeskyttere og mye annet.  

Kamuflasjeutstyr

Kamuflasjetelt - Doghouse vintertrekk
Som en av svært få norske forhandlere har vi  et betydelig utvalg av kamuflasjetelt- og utstyr spesiallaget for naturfotografering. 

GPS

Garmin Oregon 550
Vi fører alle typer GPS fra Garmin. Skal du ha GPS til sykkel, båt, bil eller håndholdt GPS til trening, turer eller annen feltbruk, finner du det her.

Kart

Stad 1:50 000
Vi  forhandler alle kart fra Statens kartverk og Sjøkartverket (Ugland IT). Kartene er alle oppdaterte og av svært høy kvalitet. Vi har også digitale kart, hovedsaklig fra Garmin.

Vekter

Pesola Micro Line 10g Fjærvekt
Nøyaktige og lette feltvekter er viktig utstyr i felten i biologifagene. Vi har fjærvektene fra Pesola og et godt utvalg av elektroniske vekter, både for felt, lab og kontor.

Feltutstyr

Flaggermusdetektor fra Petterson
Natur og Fritid har et rikt og variert utvalg spesialutstyr til feltbruk. I denne seksjonen vil du finne insekt- og ringmerkingsutstyr, notatbøker, diktafoner og mye mer 

Klær

Kongeørn i flukt
Vårt utvalg av klær er enkelt og rettet mot  naturinteresserte. Vi har T-skjorter med motiv, gensere, feltskjorter og sokker for felt- og fritidsbruk i ull og bomull. 

Plakater og spill

Puslespill - Nordisk skog med dyr
Våre plakater, puslespill og spillkort med fugle-, dyre- og naturmotiver er populære blant de minste og til bruk i skole, SFO og barnehage. 

Gaveartikler

Plysjfugler
Natur og Fritid kan tilby en del typiske gaveartikler. Disse artiklene er alle naturrelaterte produkter knyttet opp mot fugle- eller dyreliv.

Fuglesang - Lyd og bilde

Fuglesang - 197 nordiske arter på CD
Natur og Fritid har garantert landets beste utvalg av fuglesang, dyrelyder og naturlyder på CD og DVD. Vi har også naturfilmer.

Fuglekasser og fôrautomater

Meisekasse i betongtre
Vi fører fuglekasser og utstyr til fuglemating av høy kvalitet. Som fuglekjennere går vi god for produktenes funksjonalitet og varighet.

Bøker

Norges sommerfugler
Vi startet som Norsk Naturbokhandel, og bøker er  fortsatt av våre hovedområder. Vi har over 3000 norske og internasjonale titler i vår bokliste.

Vi har litt av hvert - gå inn i butikken og se selv!
Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Allvær spiralblokk - Plastcover (135) Gul Rovfuglsilhuett sort
Ekornmater Frøautomat med beskyttelse - stor
Frøautomat med beskyttelse - medium Paraply, med hagefugler
Kjøttmeis Meisebolleautomat med beskyttelse
Frøautomat - stor m/6 frøuttak Norskekysten, fisk, skalldyr og hval
4 mest solgte bøker
Himmelkalenderen 2020 Europas falker
Norske pattedyr Nordens fjärilar
4 mest solgte optikk
Swarovski Objektivdeksel til EL42 og SLC42 Veho DX-3 220x USB 3.5MP Mikroskop med monitor
Nikon Prostaff 3S 10x42 Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--