Gå til hovedmeny

Forside

Optikk

Fotoutstyr

GPS

Kart

Felt & fangst

Turutstyr

Hobby & hage

Gaveartikler

Bøker

Infosenter
 
 
  Allerede kunde? Logg inn   Ikke kunde ennå? Registrer deg       
Ingen varer i handlevognen.Gå til kasse


Fugleforingskamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fugleforingskameraer.


Vi anbefaler


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!NoF Travel - et reisetilbud til fugle- og naturinteresserte! 

Fugle- og naturinteresserte ønsker å kunne reise til flotte fugleområder i inn- og utland. I 2005 lanserte derfor Norsk Ornitologisk Forening, NOF avd. Oslo og Akershus og Natur og Fritid AS tilbudet NoF Travel som et samarbeidsprosjekt med målsetning om å tilfredsstille medlemmenes ornitologiske reiselyst.

Selv om NoF Travel er et samarbeidsprosjekt med Norsk Ornitologisk Forening, og tilbudet primært er tiltenkt medlemmer i foreningen er Natur og Fritid as ansvarlig for virksomheten og den formelle eier av NoF Travel. (mens Norsk Ornitologisk Forening er deleier i Natur og Fritid as).

Flere fylkeslag av NOF har gjennom flere år arrangert inn- og utenlandsturer for sine medlemmer ikke minst i Oslo og Akershus. Denne kompetansen og disse verdifulle erfaringene er videreført til NoF Travel. I dag foregår planleggingen og koordineringen av nye turer i samarbeid med gruppen av reiseledere. Fuglemiljøets egen «butikk» Natur og Fritid AS står for koordineringen av turprogram, administrative oppgaver og markedsføring av NoF Travels turer bl.a. gjennom egen internettside. Skal du ut og reise, trenger du antagelig også en lokalitetsguide for reisemålet, kanskje en ny fuglebok og til og med en ny kikkert. Nå vil du kunne få alt på samme sted!
 
NoF Travels tilbud
NoF Travel skal levere et opplevelsesprodukt. Fuglekikkere er imidlertid ikke en homogen gruppe. Tvert i mot, det er svært ulikt kunnskapsnivå, det er forskjellige interesseområder, ulik alder og ulik økonomi. Derfor må vi segmentere - dele opp - i ulike målgrupper og ha ulike tilbud i disse. Vi ønsker derfor å ha et variert tilbud fra helgeturer til kjente fugleområder i både Norge og våre naboland til Europaturer og lengre turer i andre verdensdeler. Intensiteten vil også variere fra tur til tur.

Hvem skal lede turene?
Turlederne er «kvalitetssikret» av NoF Travel. Turlederne er personer som kjenner området turen går til og fuglene her. Turlederne er samtidig serviceinnstilte og evner å løse uforutsette hendelser. Er du blant de som brenner etter å ta med andre fuglevenner til et område du kjenner godt og føler at du har de kvalifikasjonene vi er ute etter så ta kontakt!

NoF Travel - et alternativ til andre fugleturarrangører
NoF Travels tilbud til deg skal i første rekke konkurrere på kvalitet, ornitologiske opplevelser og sosialt fellesskap. Fra oppstarten har det i tillegg vist seg at NoF Travel har klart å ha konkurransedyktige priser i forhold til andre utenlandske fuglereiseoperatører.

Hvor vil du finne reisetilbudet?
NoF Travel bygger «sten på sten». Tilbud utvikles ut i fra etterspørsel og vi har et langsiktig perspektiv. Turene annonseres fortløpende på nettsidene til Natur og Fritid AS og i Vår Fuglefauna. Velkommen som kunde i NoF Travel!


 

 

 


Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

10 mest solgte varer
Metallplate til meisefuglekasse Rovfuglsilhuett sort
Vinterfugler ved fôringsbrettet Frøautomat - medium m/6 frøuttak
Allvær spiralblokk - Plastcover (393) Ved fuglebrettet
Allværspenn Havelle krus
Rev Feltskjorte str. XXL. Svart
4 mest solgte bøker
Nattens lydløse jegere Fuglesang (kompakt)
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Fuglefryd
4 mest solgte optikk
Nikon Monarch 5 8x42 Nikon Aculon W10 8x21 Gul
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Kamuflasjetelt - Doghouse


Tilbud - Nikon Monarch
Tilbud - Nikon Monarch
Nikon Monarch 5 10x42 er en ypperlig kikkert - Forgjengeren har vært vår bestselger i flere år. Nikon Monarch har gode optiske egenskaper. Kikkerten er lett, vanntett og har god nærgrense. Mye kikkert for pengene!
Pris: 3185,-


Gyldendals store fugleguide
Gyldendals store fugleguide
Den klart beste identifikasjonsboken for Europas fugler. Boken er utvidet med betydelige endringer. 50 kr avslag og fri frakt på boken!
Pris: 398,-


Kite Petrel kikkert - Kvalitet til lav pris
Kite Petrel kikkert - Kvalitet til lav pris
Kite Petrel er Kite Optics sin mest solgte kikkertmodell. God optisk kvalitet, vanntett, lett, med god gummiering og behagelig fokusering. Dekker alle allround kikkertbehov for aktive mennesker.
Pris: 3999,-

Link til denne siden:
http://www.naturogfritid.no/VS_html/htm_noftravel.html
Tips en venn om denne siden! Skriv inn E-mail adressen her:

Adresse: Natur og Fritid AS, 4563 Borhaug
Tlf: 38 70 67 50 Fax: 38 70 67 51 E-post: post@naturogfritid.no


Sidekart

Vareinformasjon