Garmin inReach Mini – Satelittkommunikasjonsenhet

Med inReach Mini kan du opprettholde kontakten når du er utenfor allfarvei. En satellittkommunikasjonsenhet i lommestørrelse for eventyr der størrelse og vekt har mye å si.

kr 4 099

Legg til i ønskeliste
Legg til i ønskeliste
Varenummer: 210200-x Kategori:
EAN:0753759186265

Med inReach Mini kan du sende og motta tekstmeldinger, spore og dele reisen din og utløse et interaktivt SOS-varsel for å kontakte GEOS-beredskapsstyrken som er tilgjengelig hele døgnet. Med inReach-tilkobling kan familie og venner holde kontakten.

Med inReach Mini kan du opprettholde kontakten når du er utenfor allfarvei. En satellittkommunikasjonsenhet i lommestørrelse for eventyr der størrelse og vekt har mye å si. Med inReach Mini kan du sende og motta tekstmeldinger, spore og dele reisen din og utløse et interaktivt SOS-varsel for å kontakte GEOS-beredskapsstyrken som er tilgjengelig hele døgnet. Med inReach-tilkobling kan familie og venner holde kontakten uansett hvor aktivitetene dine fører deg.

Reis lettere – kommuniser smartere

inReach Mini er bare 9,9 cm lang, 5,2 cm bred og veier bare 100 g og passer derfor fint i lommen eller sekken din. Den kan kobles til for meldinger via Iridium-satellittnettverket og har 100 % sømløs Iridium-dekning over hele verden. Du trenger ikke å bekymre deg for om du er innenfor rekkevidden til et mobilsignal, eller om problemer med sporadisk dekning. inReach Mini fungerer over hele verden.

Hvem svarer på SOS-meldingen min? Det er det GEOS som gjør.

GEOS er verdens fremste selskap for nødrespons og overvåking. De har bidratt til redningsaksjoner i mer enn 140 land og reddet mange liv. De er på vakt hele døgnet for å svare på SOS-meldingene dine, spore enheten din og varsle de rette nødetatene der du er. Når du har sendt ut et nødsignal, kan du forvente en leveringsbekreftelse om at hjelpen kommer. Du får også kontinuerlige statusoppdateringer fra beredskapsstyrken.

Flere tilkoblingsmåter

Med trådløs tilkobling mellom enheter kan du fjernstyre inReach Mini og sende og motta meldinger med kompatible håndholdte Garmin-enheter, smarttilbehør og andre mobilenheter1. Med GPS-basert posisjonssporing kan du dele posisjonen din med de som er hjemme eller i felten. Du kan også dele eventyrene dine på sosiale medier. Et kompass viser retning og avstand langs en rute eller til et veipunkt for enkel navigasjon.

Parkoble med en mobilenhet

Den kostnadsfrie Earthmate-appen kan synkronisere den håndholdte inReach-enheten din med en kompatibel Apple®– eller Android-enhet via Bluetooth®, slik at du får tilgang til et ubegrenset antall kart og flyfotografier. Earthmate gjør det også mulig å bruke alle inReach-funksjonene på den parkoblede mobilenheten. Du kan også få tilgang til telefonens kontaktliste fra Earthmate-appen for å sende meldinger med kontaktene dine verden over, med færre tastetrykk.

Parkoble med Garmin Pilot™

inReach Mini er en viktig kilde til kommunikasjon innenfor luftfart. Når inReach Mini er parkoblet via Bluetooth med et kompatibelt nettbrett eller en kompatibel smarttelefon som kjører Garmin Pilot-appen, er det enkelt å sende og motta tekstmeldinger i cockpiten – selv i områder uten mobildekning. Appen henter kontaktlisten på smartenheten din. Dermed får du enkel og sømløs tilgang. Siden inReach Mini også er en håndholdt GPS, kan Garmin Pilot bruke den solide posisjonskilden til å kjøre et georeferert flyposisjonssymbol på skjermbildet for bevegelige kart på nettbrettet. inReach Mini kan også spore flyvningen din ved hjelp av den nettbaserte MapShare™-siden som er opprettet for inReach-kontoen din, slik at andre kan følge med fra bakken. Du kan også koble til via Facebook® eller Twitter®.

Andre luftfartstjenester

inReach Mini er også en støttet enhet for Leidos Flight Services (LFS), Adverse Condition Alerting Service (ACAS), Surveillance-Enhanced Search and Rescue (SE-SAR) og Enhanced Special Reporting Services (eSRS). Hvis du registrerer deg for å få informasjon fra ACAS, ber LFS-varsler deg om å be om en forkortet orientering for å adressere bestemte uønskede tilstandssituasjoner som kanskje berører den planlagte rutingen for flyvningen din. Med automatisk overvåking som leveres av SE-SAR-tjenesten, kan systemet likeledes identifisere potensielle nødssituasjoner og/eller nødsignaler for å sette i gang beredskapsprosedyrer for flyet ditt raskt.

Værmeldinger uansett hvor du er

Med den valgfrie inReach-værmeldingstjenesten får du detaljerte væroppdateringer direkte på inReach Mini-enheten eller på en kompatibel enhet som er parkoblet med Earthmate-appen. På denne måten finner du ut hva slags vær som venter deg på reisen. Basic- og Premium-pakker er tilgjengelig. Du kan også be om værmeldinger for den gjeldende posisjonen din, for andre veipunkter på reiseruten eller for rutens destinasjon.

Robust inReach

Solid, slitesterk, støtsikker (MIL-STD-810F) og vanntett i henhold til IPX7 –, inReach Mini er utviklet for å vare. Den har et internt, oppladbart litiumionbatteri for opptil 50 timers bruk i standard modus for 10-minutters sporing og opptil 20 dager i strømsparingsmodus2. Lad enheten med microUSB-strømkabelen eller med den valgfrie 12-voltsladeren for lading i kjøretøy.

Fleksible satellittabonnement

For å få tilgang til Iridium-nettverket og kommunisere med inReach Mini må du ha et aktivt satellittabonnement . Du kan velge mellom et årsabonnement eller et fleksibelt, løpende månedsabonnement avhengig av hvor mye du tror du kommer til å bruke tjenesten.

Inkluderer ubegrenset lagringsplass i nettskyen og turplanlegging

Alle inReach-enheter leveres med gratis tilgang til en nettskydrevet portal der du kan planlegge turer med ruter og veipunkter, opprette forhåndsdefinerte meldinger og hurtigtekstmeldinger, synkronisere og administrere enhetsinnstillingene, oppdatere fastvaren, knytte til kontoer for sosiale medier, lagre alle posisjonssporingsdata og mye mer.

1 Se Garmin.com/ble
2 Battery life may vary, depending on settings

Bluetooth®-navnet og -logoene eies av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk som Garmin gjør av disse, er underlagt lisens. Apple® er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Android er et varemerke for Google Inc.

LES DETTE: Bruk av satellittkommunikasjonsenheter kan være begrenset eller forbudt i enkelte land. Brukeren har selv ansvar for å kjenne til og etterfølge all gjeldende lovgivning i land der enheten skal brukes.

Mål og ytelse

Flyter Nei
Skjermstørrelse, B x H 0.9″ x 0.9″ (23 x 23 mm)
Skjermoppløsning, B x H 128 x 128 piksler
Fysiske mål 5,17 x 9,9 x 2,61 cm
Batteri oppladbart litiumion
Grensesnitt USB
Vanntetthetsvurdering IPX7
Vekt 100 g
Skjermtype Lesbar i sollys, svart-hvitt, transflektiv MIP (memory-in-pixel))
Batteritid Opptil 50 timer ved 10-minutters sporing med 5-minutters registrering (standard), opptil 30 timer ved 10-minutters sporing med ett sekunds registrering, opptil 20 dager ved strømsparingsmodus med 30-minutters intervaller, og opptil ett år når enheten er slått av
Mottaker med høy følsomhet Ja

Kart og navigasjon

Godtar datakort Ingen
Ruter 20
Veipunkter/favoritter/posisjoner 500
Minne/historikk Ingen
Forhåndslastede kart nei
Mulighet til å legge til kart Nei

Funksjoner

Barometrisk høydemåler Nei
Berøringsskjerm Nei
Ekstra
  • Trådløskompatibel: Ja (Bluetooth®)
  • Sende en interaktiv SOS-melding til døgnåpent overvåkingssenter for redningstjenester: Ja
  • Sende og motta meldinger på SMS og e-post: Ja
  • Sende meldinger til og motta meldinger fra andre inReach-brukere og utveksle posisjoner: Ja
  • Spore og dele posisjoner med familiemedlemmer og venner på den nettbaserte MapShare®-portalen: Ja
  • Be om værmeldinger for gjeldende posisjon og planlagte destinasjoner: Ja
  • Virtuelt tastatur for egendefinerte tekstmeldinger: Ja
  • Sende veipunkter til MapShare-portalen under turen: Ja
  • Sende rutevalg til MapShare-portalen slik at familiemedlemmer og venner kan følge med på reisen din: Ja
Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data) Nei
Enhet-til-enhet-overføring (deler data trådløst med lignende enheter) Nei
Kamera nei
Kompass Nei
Egendefinerte POIer (mulighet til å legge til flere punkter av interesse) Nei

I esken

  • inReach Mini
  • Lade-/datakabel
  • Karabinkrok
  • Adapter for piggfinnemontering
  • Documentation
Handlekurv