Cxense Display
Gå til hovedmeny

Garmin inReach SE+

Satelittkommunikasjonsenhet

Pris: 4469
Fraktfri levering!
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 1 på lager
Du er aldri utenfor rekkevidde med en inReach SE+. inReach gir kommunikasjon, posisjonsdeling, navigasjon og viktige SOS-funksjoner til alle som liker å utfolde seg på land, i vann eller i luften.
Varenummer210203
Forlag/produsentGarmin

Satelittkommunikasjonsenhet er utviklet for friluftsliventusiaster som ønsker å reise lenger og oppdage mer og samtidig ha kontakt med omverdenen.


Tilbehør til Garmin inReach SE+.
Garmin 220V adapter, VIRB
Pris: 225
Garmin Uttrekbar snor
Pris: 259
Garmin multi hurtig 12V bil-lader med USB
Pris: 180
Garmin Belteklemme
Pris: 100
Garmin Bilbrakett med friksjonsfeste
Pris: 298
Garmin Brakett marine
Pris: 269
Garmin Sykkelbrakett
Pris: 88
Garmin Ryggsekksnor
Pris: 175
Garmin Festesnor med flyteevne
Pris: 89
Garmin Snorfeste med hurtigutløser
Pris: 125
Garmin Brakett med strømtilførsel
Pris: 319
Garmin Sugekoppbrakett med strømtilførsel
Pris: 749

Så lenge du har med deg en inReach SE+ er du aldri utenfor rekkevidde. Denne enheten er utviklet for friluftsliventusiaster som ønsker å reise lenger og oppdage mer. inReach gir kommunikasjon, posisjonsdeling, navigasjon og viktige SOS-funksjoner til alle som liker å utfolde seg på land, i vann eller i luften.

Utforsk overalt. Kommuniser overalt.

Takket være den verdensomspennende dekningen til Iridium-satellittnettverket, har du muligheten til å utveksle tekstmeldinger eller sende e-post. Du kan også legge ut meldinger på sosiale medier og kommunisere med andre inReach-enheter.

Hvis det skulle oppstå en farlig situasjon, kan du bruke inReach-enheten til å sende en SOS-melding til det døgnåpne overvåkingssenteret og utveksle tekstmeldinger om utviklingen av situasjonen, og du kan også motta profesjonelle råd og en bekreftelse på at hjelpen er underveis.

Når du reiser utenlands, er det mange ting du må tenke over for å gjøre reisen til en flott opplevelse. Med et inReach-abonnement kan du reise i den visshet om at du alltid har dekning, at du kan kommunisere med familiemedlemmer og venner og at du kan be om hjelp hvis du havner i problemer. Føl deg trygg og fri til å utforske det ukjente.

Ingen mobildekning? Ikke noe problem.

inReach SE+ gir deg verktøyene du trenger for å holde deg i kontakt med omverdenen. Du trenger ikke bekymre deg for om du har mobildekning eller ikke. Enheten fungerer overalt, så du er aldri utenfor rekkevidde.

Hvem svarer på SOS-meldingen min? Det er det GEOS som gjør.

GEOS er verdens fremste selskap for nødrespons og overvåking. De har bidratt til redningsaksjoner i mer enn 140 land og reddet mange liv. De er på vakt 24 timer i døgnet hver eneste dag for å svare på SOS-meldingene dine, spore enheten din og varsle de rette nødetatene der du er. Mens hjelpen er underveis, fortsetter GEOS å kommunisere med deg for å gi deg oppdateringer og viktig informasjon helt frem til du har blitt reddet.

Spor og del posisjonen din

Slå på sporingsfunksjonen på inReach SE+ og gi familiemedlemmer og venner muligheten til å følge med på hvor du befinner deg med en datamaskin eller mobil enhet ved hjelp av MapShare®-portalen. inReach-enheten sender veipunkter i forhåndsvalgte tidsintervaller, slik at familie og venner kan spore posisjonen din på nettet. Du kan også invitere venner og familiemedlemmer til å bruke MapShare til å finne inReach-enheten din. De vil da kunne se GPS-posisjonen din og spore bevegelsene dine, og dere kan utveksle meldinger mens du er på farten. Du kan til og med bygge inn MapShare-siden din i en blogg, på et nettsted eller i sosiale medier.

Parkoble med en mobilenhet

Den kostnadsfrie Earthmate®-appen kan synkronisere den håndholdte inReach-enheten din med en kompatibel Apple®- eller Android™-enhet1 via Bluetooth®, slik at du får tilgang til et ubegrenset antall kart og flyfotografier. Earthmate gjør det også mulig å bruke alle inReach-funksjoner på den parkoblede mobilenheten. For å gjøre det enklere å sende meldinger kan du også synkronisere inReach-enheten med kontaktlisten på telefonen din, slik at du kan nå hvem som helst, når som helst, med færre tastetrykk.

Værmeldinger uansett hvor du er

Med den valgfrie inReach-værmeldingstjenesten får du detaljerte væroppdateringer direkte på enheten din, eller på en smarttelefon eller et nettbrett som er parkoblet med Earthmate-appen. På denne måten finner du ut hva slags vær det er som venter deg på reisen. Du kan velge mellom værpakkene Basic, Premium og Marine. Du kan be om værmeldinger for den gjeldende posisjonen din, for andre veipunkter på reiseruten eller for rutens destinasjon.

Hvilken inReach-enhet er den rette for deg?

Når det gjelder satellittkommunikasjon, har inReach SE+ og Explorer+ de samme meldingsfunksjonene. Forskjellene finner du innenfor GPS-navigasjon. inReachSE+ har de grunnleggende navigasjonsegenskapene og lar deg legge ut veipunkter, markere viktige posisjoner og spore ruten din. inReach Explorer+ går et steg videre og har forhåndslastede OpenStreetMap-kart3, et innebygd digitalt kompass, en barometrisk høydemåler og et akselerometer.

Rimelig og fleksibelt Airtime-satellittabonnement

Du må ha et aktivt satellittabonnement for å få tilgang til Iridium-nettverket og kunne kommunisere med inReach SE+. Du kan velge mellom et årsabonnement eller et fleksibelt, løpende månedsabonnement avhengig av hvor mye du tror du kommer til å bruke tjenesten.

Ubegrenset nettskylagring og turplanlegging er inkludert

Alle inReach-enheter leveres med gratis tilgang til en nettskydrevet portal der du kan planlegge turer med ruter og veipunkter, opprette forhåndsdefinerte meldinger og hurtigtekstmeldinger, synkronisere og administrere enhetsinnstillingene, oppdatere fastvaren, legge ut koblinger til kontoer på sosiale medier, lagre alle posisjonssporingsdata og mye mer.

Utviklet for å tåle tøffe forhold

inReach SE+ er robust, slitesterk og støtbestandig og vanntett i henhold til IPX7. Enheten kan dermed brukes under alle slags forhold. Et internt, oppladbart litiumbatteri leveres som standard på, og dette batteriet har lang levetid i alle bruksmoduser. Lad enheten med den vanlige microUSB-strømkabelen eller med den valgfrie 12-voltsladeren for lading i kjøretøy.

1Levering av SMS-meldinger kan bli påvirket av ytelsen til mobiloperatører, som kan variere fra operatør til operatør og fra land til land, som kan resultere i at SMS-meldinger blir blokkert eller forsinket. Selv om SMS-meldinger i enkelte tilfeller kan bli påvirket, påvirkes ikke SOS-meldinger, sporing og e-postmeldinger.
2Se Garmin.com/inreachfaq for kompatibilitet
3Vilkår og betingelser for OpenStreetMap ~ Enkelte Garmin-produkter inkluderer OpenStreetMap-data. Garmin OpenStreetMap-produkter er ikke underlagt vilkårene i sluttbrukeravtalen, men er i stedet underlagt vilkårene og betingelsene nedenfor. OpenStreetMap-data er åndsverk for OpenStreetMap-bidragsytere og er underlagt Open Database-lisensen. Eventuelle rettigheter i individuelt innhold i OpenStreetMap-data er lisensiert under Database Contents-lisensen

Ingen garantier ~ Garmin OpenStreetMap-produkter leveres «som de er», og du godtar at bruken skjer på egen risiko. Garmin og lisensgivere, inkludert lisensgivere, tjenesteleverandører, kanalpartnere og leverandører og tilknyttede selskaper til Garmin og tilhørende lisensgivere gir ingen løfter, fremstillinger eller garantier av noe slag, uttrykt eller underforstått, basert på lov eller annet, inkludert, men ikke begrenset til, hva angår innhold, kvalitet, nøyaktighet, fullstendighet, effektivitet, pålitelighet, salgbarhet, egnethet til noe bestemt formål, brukbarhet, bruk eller resultater som kan oppnås av Garmin OpenStreetMap-produktene eller at Innholdet eller serveren vil være uten avbrudd eller feilfritt. Garmin OpenStreetMap-produkter er bare beregnet på å brukes som en ekstra reisehjelp og skal ikke brukes til eventuelle formål som krever nøyaktig måling av retning, avstand, posisjon eller topografi. Garmin gir ingen garantier for nøyaktigheten eller fullstendigheten til kartdataene i OpenStreetMap-produkter.

Bluetooth®-navnet og -logoene eies av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk som Garmin gjør av disse, er underlagt lisens. Apple® er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Android™ er et varemerke for Google Inc.

Mål og ytelse

Flyter Nei
Skjermstørrelse, B x H 3,5 x 4,7 cm, 5,9 cm diagonalt (2,31 tommer)
Skjermoppløsning, B x H 200 x 265 piksler
Fysiske mål 6,8 x 16,4 x 3,8 cm med tastatur og SOS-knapp
Batteri Oppladbart, internt litiumionbatteri
Grensesnitt USB
Vanntetthetsvurdering IPX7
Vekt 213.0 g
Skjermtype Transflektiv farge-TFT
Batteritid Opptil 100 timer i 10-minutters sporingsmodus (standard), opptil 75 timer i 10-minutters sporing med 1-sekunds loggføring, opptil 30 dager i strømsparingsmodus med 30-minutters intervaller og opptil 3 år i standbymodus
Mottaker med høy følsomhet Ja

Kart og navigasjon

Godtar datakort Nei
Ruter 20
Veipunkter/favoritter/posisjoner 500
Minne/historikk 2 GB
Forhåndslastede kart

Nei

Mulighet til å legge til kart Nei

Funksjoner

Barometrisk høydemåler Nei
Berøringsskjerm Nei
Ekstra
 • Bluetooth-kompatibel: Ja
 • Sende en interaktiv SOS-melding til døgnåpent overvåkingssenter for redningstjenester: Ja
 • Sende og motta meldinger på SMS og e-post: Ja
 • Sende meldinger til og motta meldinger fra andre inReach-brukere og utveksle posisjoner: Ja
 • Spore og dele posisjoner med familiemedlemmer og venner på den nettbaserte MapShare®-portalen: Ja
 • Be om værmeldinger for gjeldende posisjon og planlagte destinasjoner: Ja
 • Virtuelt tastatur for egendefinerte tekstmeldinger: Ja
 • Sende veipunkter til MapShare-portalen under turen: Ja
 • Sende rutevalg til MapShare-portalen slik at familiemedlemmer og venner kan følge med på reisen din: Ja
 • ABC-sensorer: Nei
Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data) Nei
Enhet-til-enhet-overføring (deler data trådløst med lignende enheter) Nei
Kamera

Nei

Kompass Nei
Egendefinerte POIer (mulighet til å legge til flere punkter av interesse) Nei

I esken

 • inReach SE+
 • USB-kabel
 • Karabinkrok
 • Dokumentasjon


De som søkte Garmin inReach SE+ søkte også
Garmin GPSMAP 66i
Pris: 6479
Garmin inReach Mini, Orange
Pris: 3779
Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50
Pris: 1899
Kamuflasjetelt - Photo Hide Buteo Mark II
Pris: 1490
Kamuflasje stoltelt
Pris: 795
Kamuflasje nett 3m
Pris: 528
Kamuflasjetelt
Pris: 3295
Overtrekkskappe - tynn
Pris: 1203
Overtrekkskappe - kraftig
Pris: 988
Insektnett i kamuflasje
Pris: 228Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Rovfuglsilhuett sort Bolmateriale til humler
Birdsticker 5-pakning Allvær spiralblokk - Plastcover (135) Gul
Humlekasse Enhetsboks for insektkasse 1/8
Ekko fuglebad Metallplate til meisefuglekasse
Birdpen-Set Bærnett stor
4 mest solgte bøker
Fuglesang (kompakt) Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Norske fugler og Norske pattedyr Gyldendals nordiske feltflora
4 mest solgte optikk
Nikon Sportstar EX 8x25 DCF Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50
Opticron 10x18 Doublet Nikon Monarch 3 10x42

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid