Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.Kjøp gavekort!


Levering til jul
Vår nettbutikk har oppdatert varelager. Bestiller du varer vi har på lager, sendes de normalt neste arbeidsdag etter bestilling.
Bestiller du varer vi ikke har inne, får du raskt beskjed om vi ikke tror vi kan skaffe det i tide til jul, og du kan evt. stryke ordren.
God julehandel! 

Garmin fenix 5S Plus Sapphire, hvit, med hvit rem

GPS klokke for den aktive friluftsentusiast

Pris: 7559
Fraktfri levering!
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 4-7 dagers leveringstid
Garmin fenix 5 Plus-serien, neste generasjon GPS-multisportklokker med innebygde TOPO-Active kart, musikklagring og Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning.
Varenummer210603
Forlag/produsentGarmin

Klokken har en tøff atletisk design og en overlegen kvalitetsfølelse.


Tilbehør til Garmin fenix 5S Plus Sapphire, hvit, med hvit rem.
Garmin GPSMAP 66i
Pris: 5990
Garmin inReach Mini, Orange
Pris: 4099
Garmin inReach Mini, Grå
Pris: 3484
Garmin inReach Mini Marine Bundle
Pris: 4139
Garmin sykkelbrakett
Pris: 149
Garmin HRM-Run
Pris: 1099
Garmin Sykkelstropper til pedalfrekvenssensor
Pris: 29
Garmin QuickFit 20-klokkeremmer, turkis silikon
Pris: 549
Garmin Lade-/datakabel
Pris: 319
Garmin HRM-Swim
Pris: 999
Garmin QuickFit 20-klokkeremmer, svart silikon
Pris: 549
Garmin QuickFit 20-klokkeremmer, rosegull rustfritt stål
Pris: 2199
Garmin QuickFit 20-klokkeremmer, frostblå silikon
Pris: 549
Garmin bæreveske
Pris: 150

De som kjøpte Garmin fenix 5S Plus Sapphire, hvit, med hvit rem kjøpte også
Garmin fenix 6X Pro Solar, karbongrå DLC-titan med sort rem
Pris: 10349

Med klokkene i fenix 5 Plus-serien er det enkelt for utøvere og friluftsentusiaster å ta med seg kart og musikk og sette nye rekorder. Disse robuste klokkene av premium materialer har rutbare fargekart, håndleddbasert pulsmåling, lagringsplass til opptil 500 sanger og Garmins kontaktløse betalingsløsning Garmin Pay.

Kart

Enten du er i en by eller ute i løypa, har alle klokkene i fenix 5 Plus-serien innebygde kart- og navigasjonsfunksjoner, som hjelper deg å orientere deg og holde kursen. TopoActive-fargekartene over Europa er forhåndslastede med kartdata, som er optimalisert for lynrask navigasjon og sporing. For løpere og syklister har enheten også Trendline-popularitetsruting, som bruker millioner av kilometer av Garmin Connect-data til å hjelpe deg med å løpe og sykle som lokalbefolkningen – uansett hvor du er.

Premium materialer, robust ytelse

Klokkene i fenix 5 Plus-serien er konstruert for røffe opplevelser og lagd av førsteklasses materialer, og de finnes i en rekke utførelser, inkludert utgaver med PVD-belagt ramme i rustfritt stål eller DLC-titan. Den lyssterke, transflektive Garmin Chroma Display-fargeskjermen med høy oppløsning og LED-bakgrunnsbelysning sørger for god lesbarhet selv i sterkt sollys. For ekstra motstandsdyktighet mot riper finnes det et sterkt, kuppelformet safirglass til en rekke modeller i fenix 5 Plus-serien.

Bedre satellittmottak

Alle fenix 5 Plus har klokkefunksjoner, i tillegg til den velprøvde GPS- og GLONASS-kompatibiliteten og Galileo-satellittmottak – for tilkobling selv i de mest krevende miljøer. I tillegg til kartbasert veiledning, har alle klokkene også avanserte ABC-sensorer (høydemåler, barometer og kompass) for situasjonsbevissthet utendørs. Den innebygde høydemåleren gir deg høydedata, slik at du kan overvåke stigninger og nedstigninger nøyaktig under aktiviteter som fotturer, mens du alltid kan se kursen din ved hjelp av det elektroniske 3-aksede kompasset med vippekompensasjon – enten du beveger deg eller ikke.

Avanserte ytelsesmålinger

Alle klokkene i fenix 5 Plus-serien er fullpakket med avanserte treningsfunksjoner som hjelper deg å overvåke formen og ytelsen. Dra nytte av fysiologiske målinger, løpsdynamikk med mer for å spore treningsstatistikk, måle fremgangen og finjustere formen. Treningsstatus evaluerer automatisk ny treningshistorikk og nye prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du overtrener, opprettholder formen eller topper. En anaerob treningseffekt- måling hjelper deg å se hvordan treningen forbedrer din evne til å tøye grensene. Du kan også din totale treningsbelastning, Forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for blant annet svømming, løping, sykling, fotturer, skiturer, roing og stående padling. Hvis du vil ha litt ekstra motivasjon, kan du laste ned avanserte treningsøkter og -planer fra Garmin Connect.

ClimbPro stigningsadministrasjon

Denne spesielle stigningsfunksjonen gir deg informasjon i sanntid om gjeldende og kommende stigninger i den forhåndslastede aktiviteten under lange terrengløp, fjellsykkelturer eller landeveisturer.

Pulsmåling på håndleddet

Som om det ikke er nok – med Elevate-pulsmålingsteknologi på håndleddet kan du måle pulsen uten å bruke pulsbelte. I tillegg til å telle skritt og overvåke søvn, bruker klokken pulsen din til å formidle informasjon om forbrente kalorier og kvantifisere intensiteten i treningsaktivitetene dine. Den måler også pulsvariasjonen din for å beregne en stressverdi. Denne målingen hjelper deg med å vurdere hvilket aktivitetsnivå kroppen din er klar for.

Musikk

Har du en motivasjonssang som girer deg opp for et løp eller en tøff treningsøkt? Med fenix 5S Plus kan du nå glede deg over musikkfunksjonalitet, med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken. Det er enkelt å laste ned musikk og sette favorittene dine i kø, slik at du kan nyte dem hvor som helst og når som helst via trådløst tilkoblede Bluetooth-hodetelefoner (selges separat). Du kan også synkronisere spillelistene dine fra utvalgte musikkstrømmetjenester5 med klokken. Så legg igjen telefonen hjemme når du tar deg en løpe- eller sykkeltur – siden musikken som inspirerer deg, befinner seg på håndleddet ditt.

Betalingsmulighet med Garmin Pay

For å holde tritt med den aktive livsstilen din har fenix 5S Plus Garmins kontaktløse betalingsløsning Garmin Pay. Bruk den til å betale for kjøp og la penger og kort ligge igjen hjemme. Det fungerer så å si overalt der det finnes en skanner for kontaktløs betaling.

Hold deg smarttilkoblet

Alle modellene i fenix 5 Plus-serien støtter smartvarsler når de er parkoblet med en kompatibel enhet.6 Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken - enten du er ute i løypa, på golfbanen eller ganske enkelt borte fra skrivebordet. Klokken har også andre tilkoblingsfunksjoner, inkludert automatiske opplastinger til Garmin Connect, sporing i sanntid, GroupTrack7 og deling i sosiale medier via gratisprogrammene Garmin Connect og Garmin Connect Mobile.

Apper, urskiver og tilbehørsremmer

Du kan tilpasse alle fenix-klokker med gratis nedlastinger fra Connect IQ-butikken til Garmin. Endre urskiven, legg til datafelter eller hent apper og widgeter for å få informasjon på en oversiktlig måte. Det finnes også et bredt utvalg av QuickFit®-remmer i førsteklasses skinn, metall eller silikon – slik at det er enkelt å kombinere og matche stiler for alle slags idretter og aktiviteter. Du trenger ingen verktøy for å bytte. Bare bytt, klikk og gå. Med Garmin kan du gi klokken din helt unike, personlige stil.

Løpskraft

Legg til kraftdata i treningen din ved å laste ned Running Power-appen fra Connect IQ-butikken på den kompatible klokken din. Denne appen er utviklet av Garmin Labs og innhenter målinger, for eksempel tempo, vertikal bevegelse (oscillasjon), stigning og til og med lokale vindforhold, for å avgjøre hvor mye kraft du skyver fra med når du løper. Når du vet hvor mye kraft du bruker fra minutt til minutt, og fra km til km, er det enklere å vite når du bør spare på kreftene. Best av alt? Hvis du allerede har de riktige Garmin-enhetene, kan du legge til løpskraft gratis. Alt du trenger, er en fenix 5 og et av disse tilbehørene: HRM-Run, HRM-Tri™ eller Running Dynamics Pod. Les mer.

1 Aktivitetssporingens nøyaktighet
2 Krever en kompatibel Bluetooth-enhet
3 Tilgjengelig for støttede bankkort fra banker som er med på ordningen: Kontakt banken din for å få mer informasjon. Se støttede land, betalingsnettverk og utstedende banker
4 Ved vanlig bruk – batterilevetiden kan variere avhengig av bruken
5 Kan kreve Premium-abonnement hos en tredjeparts musikkleverandør
6 Se Garmin.com/ble
7 Når parkoblet med en kompatibel telefon; GroupTrack kan spore opptil 50 ryttere

Bluetooth®-navnet og -logoene eies av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk som Garmin gjør av disse, er underlagt lisens

Mål og ytelse

Skjermstørrelse, B x H 1.2" (30.4 mm) diameter
Skjermoppløsning, B x H 240 x 240 piksler
GPS Ja
Vekt

65 g

Skjermtype sollysvennlig, transflektiv MIP (memory-in-pixel))
Batteritid Smartklokke: opptil 7 dager
GPS: opptil 11 timer
GPS og musikk: opptil 4,5 timer
UltraTrac-modus: opptil 25 timer

Kart og navigasjon

Minne/historikk 16 GB

Funksjoner

Kompass med tre akser og HSI Nei
Berørings- og/eller tastelås Ja
GPS-koordinater Ja
Lydvarsler Ja
Søvnovervåkning (registrerer antall timer søvn og perioder med bevegelse og rolig søvn) Ja
Automatiske CourseView-oppdateringer Ja
Nedlastbare treningsplaner Ja
Måler skuddavstanden (beregner nøyaktig lengdemål for slag fra en hvilken som helst posisjon på banen) Automatisk
Puls (sanntidsmåling ved hvile, intervall- og øktstatistikk ved hvile og automatisk nedlasting av pulsmåling etter svømmetur) ja (med HRM-Tri™ og HRM-Swim™)
Kompatibel med Varia™-radar (bakovervendt radar) Ja
SwingTempo (måler tider for baksving og nedsving som et forholdstall) Nei
Oppgavetidtakere (2, 5, 10, 15, 20 og 30 minutter) Nei
Spiller av musikk Ja
Svømmeøkter Ja
Virtual Racer™ Ja
Holdtaster Ja
Aktivitetslogg på klokken Ja
Bakkekontakttid og -balanse (viser hvor lenge foten er på bakken i forhold til i luften når du løper, og gir deg mulighet til å sjekke løpssymmetrien din) ja (med kompatibelt tilbehør)
Automatisk registrering av makspuls Ja
Kompatibel med Varia Vision™ (skjerm som festes på hodet) Ja
Pulsvarsler Ja
Støtte for hastighets- og skrittfrekvenssensor (med sensor) Ja
Kompatibel med Vector™ Ja
Treningseffekt (anaerob) Ja
Vertikal hastighet Ja
Melkesyreterskel (beregner når musklene dine raskt begynner å bli slitne ved å analysere tempoet ditt og pulsen din) ja (med kompatibelt tilbehør)
Tilpassbare datasider Ja
Konkurrer med en aktivitet Ja
Sluttid Ja
Høydeprofil Ja
Konfigurerbare rundevarsler Ja
Automatisk synkronisering (overfører data automatisk til Garmin Connect) Nei
PlaysLike-avstand Nei
Virtual Partner Ja
Kondisjonsberegning Ja
Planlegger (påminnelser for gjøremål) Nei
Tilpassbare varsler Ja
Tilbake til start Ja
Vertikal oscillasjon og forholdstall (graden av spenst i løpsbevegelsen og lønnsomhetsforholdet til skrittlengden) ja (med kompatibelt tilbehør)
Treningsbelastning (kombinerer puls og kondisjonsberegning ved å logge treningsintensitet over 28 dager for å sikre at du yter godt nok til å nå målet ditt) Ja
Høydemåler med justerbar barometerinnstilling Nei
Eskestørrelse, B x L x H 42 x 42 x 15,4 mm
Bevegelseslinjen (vises på enheten etter en periode med inaktivitet – gå i noen minutter for å nullstille den) Ja
Kompatibel med BaseCamp™ Ja
Kronograf Nei
Musikklagring Opptil 500 sanger
Forhåndsinstallerte profiler for sentertrening Styrketrening, kondisjonstrening, trening med ellipsemaskin, trappegåing, etasjetelling, innendørs roing og yoga
Lyssensor Nei
Rammemateriale rustfritt stål
Trykke på mål (trykk på målet på skjermen for å se avstanden til et punkt) Nei
Hinder og banemål Ja
Registrering av type tak (fri, rygg, bryst, butterfly) Ja
Kompatibel med TruSwing™ Ja
UltraTrac mode Ja
Lengdemåling til F/M/B (avstand til fremre, midtre og bakre del av greenen) Ja
Kalender Ja
Barometrisk høydemåler Ja
Lås opp nye skrittikoner Nei
Værmelding Ja
Auto Lap® Ja
Tidspunkt for soloppgang/solnedgang Ja
Pulsoksygenakklimatisering Nei
Etasjer oppover Ja
% av makspuls Ja
% pulsreserve Ja
Dekselmateriale Fiberforsterket polymer med bakdeksel i metall
Forhåndslastede profiler for rekreasjon utendørs Fotturer, klatring, terrengsykling, alpint, snøbrett, langrenn, stående padling, roing, kajakkpadling, Jumpmaster, taktisk
TracBack® Ja
Stormvarsel Ja
Vanntetthet 10 ATM
Avansert Vector-støtte Nei
Poengregning med handikap Nei
Hørbare varsler Nei
Fargeskjerm Ja
Flere sykkelprofiler Nei
Pulssoner Ja
Registrering av statistikk (slag, putter per runde, gjennomsnittlig slaglengde og slag på green og fairway) Ja
Tilkobling Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Finn telefonen min Ja
Skrittlengde (sanntid) ja (med kompatibelt tilbehør)
Tilpassede mål Nei
Støtte for nedlastbare kart Ja
Svømmeeffektivitet (SWOLF) Ja
Forhåndslastede løpeprofiler Løping, tredemølleløping, terrengløping
Sykkelrunde og maksimal rundekraft (med kraftsensor) Ja
Stoppeklokke Ja
Løpeøkt Ja
Talldata for svømming i åpent vann (distanse, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier) Ja
Treningseffekt (aerob) Ja
Verdensomspennende flyplassdatabase(r) Nei
GPS-hastighet og -distanse Ja
Opprettingsprogram for rundløype (løping/sykling) Ja
Områdeberegning ja (via Connect IQ™)
Finn klokken min-funksjon Ja
Avanserte treningsøkter Ja
Trendline™-popularitetsruting Ja
Strava-funksjoner (Beacon, segmenter i sanntid) Ja
VIRB®-fjernkontroll Ja
Kompatibel med smarttelefoner iPhone®, Android™
Doble rutenettkoordinater Ja
TrueUp™ Ja
Tidtaker Ja
Flere tidssoner med Zulu/UTC Nei
Løyper (konkurrer mot tidligere aktiviteter) Ja
Kompatibel med Varia™-lykter Ja
Termometer Ja
Alarmklokke Ja
Motta flyplaner trådløst fra Garmin Pilot™ Nei
Group LiveTrack Ja
Intensitetsminutter Ja
Intervalltrening Ja
Gyroskop Ja
Tids-/avstandsvarsel (utløser alarm når du når målet) Ja
Kompatibel med Garmin Connect™ Mobile Ja
Berøringsskjerm Nei
Virtuell startlinje Nei
Forhåndslastede topografiske kart Ja
Skrittfrekvens (viser antall skritt per minutt i sanntid) ja (ANT+® og Bluetooth®-smartsensorer)
Informasjon om sol og måne ja (via Connect IQ™)
ClimbPro™-stigningsplanlegger Ja
Nattmodus Nei
Forhåndslastede svømmeprofiler Svømming i basseng, svømming utendørs, svømming/løping
TempoTraining (hørbare toner formidler det ideelle forholdet på 3:1 mellom baksving og nedsving) Nei
Move IQ™ Ja
Registrerer pulsen når du svømmer ja (med HRM-Tri og HRM-Swim)
Garmin Elevate™-pulsmåling på håndleddet Ja
Stresstest av pulsvariasjon (Beregner stressnivået ditt ved å måle pulsvariasjoner mens du står stille i tre minutter. Skalaen går fra 1 til 100, og lave målinger indikerer et lavt stressnivå) ja (med kompatibelt tilbehør)
GLONASS Ja
Smartvarsler Ja
Sight 'N Go Ja
Garmin Pay™ Ja
Stilles automatisk til sommertid Ja
Dybdesensor Nei
Projisert veipunkt Ja
Brødsmulesti i sanntid Ja
Tid/dato yes
Belønninger (poeng) Nei
Kaloriforbruk Ja
Tilpassbare aktivitetsprofiler Ja
Toe-to-Toe™-utfordringer Nei
Segmenter (Live, Garmin) Ja
Connect IQ™ (nedlastbare urskiver, datafelter, widgeter og apper) Ja
HR Broadcast (sender pulsdata via ANT+™ til parkoblede enheter) Ja
Cadence (provides real-time number of steps per minute) Ja
Musikkstyring Ja
Kraftmålerkompatibel (viser kraftdata fra kompatible tredjeparts ANT+™-aktiverte kraftmålere) Ja
Samlet stigning/nedstigning Ja
Automatiske multisportaktiviteter Ja
Garmin-sykkelkart (rutbare gatekart til sykling) Ja
PinPointer Nei
Skritteller Ja
Quick Release Bands Nei
60-minutters aktivitetsmål Nei
Automatisk stigning under terrengløping Ja
Manuelle multisportaktiviteter Ja
Gjøremål Nei
Indikator for barometrisk trend Ja
Automatisk repetisjonstelling Ja
LiveTrack Ja
Pulskalorier Ja
A-til-B-navigasjon Ja
Ankeralarm Nei
Lengdemåling til layups/doglegs Ja
XERO™-posisjoner Ja
Auto Pause® Ja
Stresssporing hele dagen Ja
Løpsdynamikk ja (med kompatibelt tilbehør)
Komplett vektorkart Nei
Modus for bauteveiledning Nei
Body Battery™ Energy Monitor Nei
Forhåndslastede sykleprofiler Sykling, innendørssykling, terrengsykling, triatlon
Fremtidig stigningsplott Ja
QuickFit™-klokkeremmer inkludert (20 mm)
Akselerasjonsmåler Ja
Restitusjonstid Ja
Text response/reject phone call with text (Android™ only) Ja
Rundt meg-modus Ja
Kalender for jakt/fiske ja (via Connect IQ™)
Loggføring av øvelser Ja
Løypeveiledning Ja
Remmateriale silikon, semsket skinn eller stål
GPS-tidssynkronisering Ja
Nedtellingstidtaker Nei
Bla automatisk Ja
Analoge urvisere Nei
Rundetidtaker/kilometerteller Ja
Kompass Ja
Digitalt scorekort yes
Urglassmateriale Kuppelformet, kjemisk forsterket glass eller safirglass
Cardio workouts Ja
Manuell flaggposisjonering (trykk på og dra flagget på greenen for nøyaktig lengdemåling) Ja
Ytelseskondisjon (når du har løpt i 6–20 minutter sammenlignes sanntidstilstanden din med den gjennomsnittlige formen din) Ja
Styrketrening Ja
Galileo Ja
Avstand til destinasjon Ja
Treningsstatus (viser om du trener effektivt ved å spore treningsdata, for eksempel kondisjonsberegninger og data om anaerob terskel, og sammenligner dem med ferske data) Ja
Manuelle runder Ja
Tilbakelagt distanse Ja
Talldata for svømming i basseng (lengder, avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier) Ja
GPS-basert distanse, tid og tempo Ja
Automatisk mål (lærer seg aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig skrittmål) Ja
Garmin AutoShot™ Ja
Kondisjonsalder Ja (i appen)
Rutedeling/posisjonsdeling mellom enheter Nei
Terskelwatt (FTP, Functional Threshold Power) ja (med kompatibelt tilbehør)
Innebygd barometer og tidevannstabeller Nei
Konkurransevarsel Ja


De som søkte Garmin fenix 5S Plus Sapphire, hvit, med hvit rem søkte også
Nikon Monarch HG 8x30
Pris: 9490
Celestron Neximage 10MP Solar System Colour Imager
Pris: 5499
Leica Trinovid 10x32 HD
Pris: 9995
Carl Zeiss Conquest HD 15x56 T*
Pris: 15990
Carl Zeiss Conquest HD 10x56 T*
Pris: 14990
Folgefonna Nasjonalpark
Pris: 259
Leica Geovid 8x56 R, M
Pris: 22740
Paraply med Swarovski logo
Pris: 220
Swarovski BTX 35x95
Pris: 49300
Hardangervidda vest. Odda, Litlos, Hårteigen og Kinsarvik
Pris: 259Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Tårnseiler krus Raggsokker str. 41-44. Lysgrå
Keramikkrus - Vipe Plysjfugler 3 pk
Ekornmater Rovfuglsilhuett sort
Kjøttmeis Plysjfugler 10 pk
Rødstilk krus Nøtteautomat m/beskyttelse
4 mest solgte bøker
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Himmelkalenderen 2023
Fungi Europaei Vol. 5b Praktisk stjerneatlas
4 mest solgte optikk
Nikon Monarch M5 10x42 Focus Junior 6x21
Focus Junior 6x21 Celestron StarSense Explorer LT114AZ

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid