Gå til hovedmeny

Den fantastiske skogen



Pris: 323
Frakt på varen: 59,-
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 7-10 dagers leveringstid
Den fantastiske skogen viser vei til alt det fascinerende som skjuler seg blant trærne, men som du kanskje ikke vet så mye om. Ennå.
Varenummer870386
Forlag/produsentPax
ForfatterLarsson, John Yngvar & Sandved Dalen, Lars
Utgivelsesår2018
Antall sider268
Fotos - illustrasjonerRikt illustrert med fargefotos
InnbindingInnbundet
ISBN9788253040455
SpråkNorsk

De som kjøpte Den fantastiske skogen kjøpte også
Norske fugler og Norske pattedyr
Pris: 498
Humlenes blomsterbok
Pris: 199
Dyreanatomi
Pris: 479
Min første fuglebok
Pris: 189
Min første skogbok
Pris: 189
Hvem er det lille krypet der? - Hvem er den lille fuglen der?
Pris: 198
Det viktige treet
Pris: 300
Ekorn
Pris: 249
Dyr og Sportegn
Pris: 199

Visste du for eksempel at trærne presser vann fra bakken og 50 meter opp i lufta, uten heis eller pumpe? Eller at trærne samarbeider med sopper for å skaffe seg mat? Eller at mauren er blåveisens pollenbærer? Og at plantene skjuler både medisin, mat og gift!

Den fantastiske skogen vil gi turgåere både aha-opplevelser og vekke ny nysgjerrighet. Skogsamfunnets rikdom vil lokke leseren ut – og med nytt blikk vil skogens hemmeligheter åpenbare seg på neste tur. Og nesten overalt kan man finne spor etter menneskelig aktivitet. Hvis man vet hva man skal se etter.

Bla i boka her

Omtale

"Dyrene  i  skogen  har  vi  hørt  masse om før, og derfor er det gledelig å lese  en  bok  om  skogen  som  fokuserer på planter. Teksten akkompagneres av flotte bilder, og da er det ikke snakk om generelle landskapsbilder av ”en eller annen pen skog”, men av interessante og fascinerende detaljer ved skogen; og når det først er et landskapsbilde, er det for å illustrere noe i teksten om et spesifikt landskap – de er ikke tatt med bare for å vise at skogen er ”fin”. Det  skulle  bare  mangle,  det  er  to skogforskere som har skrevet boken, og det merkes."
Kathleen Rani Hagen, Fædrelandsvennen

«Det er fort gjort å tro at boka «Den fantastiske skogen» handler om Oslomarka. Det gjør den naturligvis ikke – i alle fall ikke bare. John Yngvar Larsson og Lars Sandved Dalen klarer å formidle en enorm mengde kunnskap om hverdagen i skogen på en imponerende lettfattelig måte. Teksten flyter lett av gårde, og før vi klarer å legge boka fra oss har vi lært mer om gran og furu og kråkefot og blåbærlyng og boreal lauvskog enn vi trodde var mulig. Larssen og Dalen forteller om skogens begynnelse etter siste istid, om myra og plantene som lever der, om blomstene, om soppene, om skogen som økosystem, om årstidene og om hva skogen har betydd og fortsatt betyr for oss mennesker. Alt dette illustrert med massevis av flotte bilder fra variert skog fra nesten helle landet. Etter å ha lest denne boka ser jeg på skogen i nytt lys, som gir en helt annen forståelse og opplevelse når jeg er ute på tur.»






Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte bøker
Himmelkalenderen 2023 Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Norsk Flora Skjæreboka
Artsmangfold i skog Stikkevepser i Norge
Dammen – perlen i kulturlandskapet Sveriges humlor
Gulls of Europe, North Africa, and the Middle East Edderdun fra nord

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid