Inntrykket er at de fleste holder seg til enkel og ofte lite variert mat. Påsmurte brødskiver, to med salami, en med brunost, pølser og tørkede produkter som tilsettes varmt vann utgjør den vanligste turmaten. Kirsten Winge mener det er viktig at smakene må være spennende og passe både store og små turgåere. Hun øser av sin lange erfaring for å inspirere til stimulerende og varierte turmåltider. Avhengig av tilgjengelige råstoffer presenterer hun måltider med kjøtt, fisk, grønnsaker, bær eller frukt. Turmaten er ofte helt eller delvis tilberedt hjemme. Men her er det også tips til bålmat eller mat som kan tilberedes på primus. For å minimere matsvinn, inngår ofte rester i turprovianten.
Home / Butikk / Bøker / Naturrelaterte titler
Turmat
I boken Turmat øser Kirsten Winge av sin lange erfaring og inspirerer til stimulerende og varierte turmåltider. Høydepunktet på turen er ofte rasten og måltidet ute i naturen.
kr 199
Ikke på lager, tilgjengelig som restordre
Varenummer: 890336
Kategori: Naturrelaterte titler
Utgivelsesår: | 2022-03 |
Antall sider: | 68 |
Innbinding: | Spiralbundet |
ISBN: | 9788241956485 |
Språk: | Norsk |
Forlag: | Vigmostad Bjørke |
Forfatter: | Kirsten Winge, Arne Nohr |
Relaterte produkter
-
Folka og landskapet
Ei vandring i artsrike kulturmarker
Folka og landskapet har Ellen Svalheim skrevet bok om sin vandring i den sårbare, kulturavhengige naturen i Norge. Der tar hun opp hvordan vi kan hindre at det kulturavhengige artsmangfoldet går tapt.
-
Midtnorske turopplevelser
Naturglede året rundt
I Midtnorske turopplevelser tar forfatterne leserne med ut på tur i Sør-Trøndelag og på Nordmøre til ulike årstider. I tillegg til å formidle flotte naturopplevelser, gir boka også verdifull kunnskap om lokal kulturhistorie og naturforhold.