Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.Kjøp gavekort!Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Digitale vekter

Vi har flere digitale vekter av ulike modeller. Vekter som det kan være aktuelle å bruke i felt i stedet for fjærvekter. Fordelen med en digital elektronisk vekt framfor mekaniske fjærvekter er at digitalvektene er lettere å avlese og tarere. Den største bakdelen med en elektronisk vekt er at vekten trenger batterier. Digitalvekter er ofte noe mindre robuste og har dermed noe mindre driftssikkerhet i felt. Under tak i en feltlab eller lignende vil imidlertid en elektronisk vekt være vel så driftssikker og effektiv å bruke.

Naturogfritid.no selger et betydelig antall vekter som vi tar fra ulike produsenter. Vi kan dermed tilby både billige vekter og mer eksklusive og robuste vekter til feltbruk. Vi har velegnede vekter for alt fra krutt eller et sandkorn til jakt- og fiske vekter som går opp i 1000kg og kan veie elg. Selv de rimeligere vektene har god kvalitet, og selv etter mange år med salg er det ytterst sjelden vi opplever problemer eller reklamasjoner på våre elektronisk vekter.

Leveringsbetingelser
Våre vekter er blant våre mest populære produkter, der vi hele tiden har nye kunder som gjør enkeltkjøp. Dette gjør det dessverre nødvendig for oss å sende alle slike vekter mot forhåndsbetaling med kort eller oppkravsbetaling. Oppkravsbetaling koster kr 60 i tillegg til porto. Alternativt kan vektene forhåndsbetales. De av våre kunder med et kundeforhold vil kunne få sendt vektene på vanlig måte mot faktura.
Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Rovfuglsilhuett sort Birdsticker 5-pakning
Birdpen Birdpen-Set
Metallplate til meisefuglekasse 125W Kvikksølvpære for insektfelle
Rovfuglsilhuett rød ThermaCELL Backpacker
Insektnål nr 000 Insektsboks med forstørrelsesglass
4 mest solgte bøker
Stikkevepser i Norge Gyldendals store fugleguide (myk perm)
The Gelechiidae of North-west Europe Et øye for Øyenstikkere
4 mest solgte optikk
Swarovski Objektivdeksel til EL42 og SLC42 Nikon Prostaff 7S 8x42
Swarovski Objektivdeksel til SLC8x30 Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid