Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

PESOLA VEKT - Presise fjærvekter


Den store fordelen med en fjærvekt er at det er en vekt som er helt mekanisk uten elektronikk. En fjærvekt kan derfor lages svært robust og lett. Fjærvekter trenger ikke batterier og de er svært presise og rimelige vekter. Den ledende produsenten av disse kvalitetsvektene er sveitsiske Pesola. Alle deres vekter er laget i korrosjonsfrie materialer. Vi har importert Pesola fjærvekter i mer enn 10 år, og er en av dette kvalitetsmerkets få utsalgsteder i Norge. Pesolas vekter lages i fire forskjellige serier fra Lightline til Macro line. De fleste av vektene som i vår nettbutikk er lagervare. Er du ute etter andre Pesola produkter, kan du sjekke Pesolas nettsider og henvende deg til oss. Vi kan skaffe også deres litt mer spesielle produkter.

Light line

Dette er den nyeste serien fra Pesola. Den skiller seg fra de andre seriene, da den utvendig er laget i plastmateriale. Målestreken er synlig fra alle kanter, slik at den ikke trenger å henge i rett stilling for avlesning. Lightline er lettere enn de andre seriene, noe rimeligere, og inndelt mer logisk i en serie av 10g, 20g, 50g, 100g, 500g og 1000g. For bruk til ringmerking, er vektene på 25g, 50g eller 100g best egnet for småfugl. Stær og småtrost veier normalt under 100g. Se vareliste Pesola lightline

Micro line

Pesolas microline er vekter fra 10 til 100g i den opprinnelige serien, der hylsen med veieskalaen er laget i metall. Ellers er de svært like vektene i lightlineserien. Vårt inntrykk er kanskje at disse i metall er noe mer solide og inskripsjonen i metallet er noe renere, slik at de blir mer nøyaktige å avlese. Både Lightline og mikrolinevektene har klype i enden til å feste det som skal veies fast i. Microline har følgende produktserie: 10g, 30g, 60g og 100gs vekter.
Vareliste Pesola Microline

Medio line

I medioline serien finner du vektene fra 300 - 2500g. Det er lite som skiller vektene i microlineserien fra vektene i mediolineskalaen bortsett fra inndelingen. Unntaket er 2500g's vekten som har krok i stedet for klype. Ønsker du krok i stedet for klype på vektene, kan kroker og klyper kjøpes løse. Vi har følgende vekter i medioline: 300g, 600g, 1000g og 2500g vekter.
Vareliste Pesola Medioline

Macro line

Dette er langt kraftigere vekter som dekker skal fra 5kg - 100kg. Disse vektene er store og solide og kan egne seg i felt for alt fra det å veie stor fisk, jaktbytte eller slakt til ren industriell bruk. Vi lagerfører de to minste vektene i denne serien som har følgende vekter: 5kg, 10kg, 20kg, 35kg og 50kg vekter. Vektene fra 20 kg og oppover vil kunne skaffes i løpet av 2-4 uker.
Vareliste Pesola Macroline

Leveringsbetingelser
Våre vekter er blant våre mest populære produkter, der vi hele tiden har nye kunder som gjør enkeltkjøp. Dette gjør det dessverre nødvendig for oss å sende alle slike vekter mot oppkravsbetaling som koster kr 74 i tillegg til porto. Alternativt kan vektene forhåndsbetales. De av våre kunder med et kundeforhold vil kunne få sendt vektene på vanlig måte mot faktura.
Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Rovfuglsilhuett sort Frøautomat - stor m/6 frøuttak
Birdsticker 5-pakning Blåmeis
Frøautomat med beskyttelse - stor Birdpen
Vinterfugler ved foringsbrettet Nøtteautomat med beskyttelse - medium
Frøautomat med beskyttelse - medium Meisebolleautomat med beskyttelse
4 mest solgte bøker
Insekter i Norge Et øye for Øyenstikkere
Frøboka Himmelkalenderen 2022
4 mest solgte optikk
Carl Zeiss Terra ED Pocket 8x25 Swarovski Objektivdeksel til EL42 og SLC42
Celestron Astromaster LT 70 AZ Opticron Foldelupe 15x21 LED+UV

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid