Gå til hovedmeny

Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Manfrotto tripod


Manfrotto har et meget bra utvalg av foto- og videostativ.

Grovt sett kan vi dele inn stativene i tre grupper. Lette stativer med vekt 1-2 kg (med hode), som er beregnet til å tåle utstyrsbelastning på 1-4 kg. Dette er stativer for kompakte kameraer beregnet på amatører eller "social reporters", folk i farten som lager ting til sosiale medier som youtube og facebook. Standardstativene (190, 290 og 055 serien) for viderkommende fotografer er mer solide, men lette nok til å ha med seg ut i felt, velegnet for naturfoto, teleskop og video. Siden vekten på kamerautstyret som brukes er lav, har disse stativene glatt midtsøyle, uten sveiv. De tyngre stativene (pro) er beregnet på studiobruk med tyngre mellomformat utstyr eller filmkamera fra 8-20kg. De har alle sveiv om de har midtsøyle. I vår modelloversikt kan du se alle våre forskjellige små og store modeller og deres ulike tekniske mål.

Skillelinjene mellom foto- og video er ikke veldig skarpe, og flere av fotostativene er meget brukbare også for teleskopbruk og videofilming hvis bare stativhodet er av rett type. Det er særlig de lette fotostativene til Manfrotto som brukes til teleskop. Normalt vil de tyngre videostativene være uten midtsøyle, og gjerne med tandem bein (parvise rør). I tillegg til vanlige stativer med tre bein har også Manfrotto flere ettbenstativ, som er velegnet å ha meg seg på turer der et normalt stativ blir for tungt å dra på. Stativene kommer med få unntak i svart lakkert aluminium metall.

Manfrotto lettstativ

Lette og rimelige stativer fra Manfrotto
Lette stativer fra Manfrotto tilpasset kompakte og enkle foto- og filmkameraer. Komplette sett som leveres med hode. Særlig rettet for dem som bruker sosiale medier.

Manfrotto 290 stativ

Manfrottos rimelige standardstativer som er enkle, men robuste og har litt mer tyngde og stivhet enn de lette stativene. Allroundstativer der de fleste kommer med hode.

Manfrotto 190 stativ

Den minste av Manfrottos to svært populære allroundmodeller. Manfrotto 190 kommer i flere utgaver. Alle uten hode. Modellene har utskiftbare deler og kan strammes.

Manfrotto 055 stativ

Manfrotto 055 er et hakk større enn Manfrotto 190, men ellers likt, og kommer i de samme utgavene. Meget populært stativ og vårt mest solgte teleskopstativfot.

Manfrotto stativkit

De mest populære kombinasjonene av stativføtter og hoder leveres i kit fra Manfrotto, noe som gir reduserte priser. Her er det penger å spare!

Manfrotto videostativ

Manfrotto har svært mange spesialstativer med video- og film som hovedformål. Stativ både med og uten søyle og halvkule. Også kraftige stativer for tyngre proff utstyr.

Manfrotto karbon

Manfrottos karbon stativ kommer i flere størrelser. Karbon stativene er betydelig lettere enn aluminiums modellene.

Manfrotto bordstativ

Et ministativ du kan ha i lomma, som løser plassering og de mest fundamentale problemer for mindre kamera og video.

For stativer se også
- Manfrotto monopodNof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Allvær spiralblokk - Plastcover (135) Gul Birdsticker 5-pakning
Rovfuglsilhuett sort Birdpen-Set
Ekornmater Norskekysten, fisk, skalldyr og hval
Birdsticker 1-stk Birdpen
Insektnål nr 0 Fuglekasse til meis
4 mest solgte bøker
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Norges sommerfugler
Gyldendals nordiske feltflora Humler i Norge
4 mest solgte optikk
Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50 Nikon Monarch 5 10x42
Nikon Monarch 5 8x42 Nikon Sportstar EX 8x25 DCF

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid