Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.Kjøp gavekort!Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Sky-Watcher stjernekikkert for Astronomi


Stjernekikkert for barn
Linseteleskop - Standard refraktor
Linseteleskop - Kompakt refraktorer
Avansert linseteleskop - Direkte SLR tilkobling
Speilteleskop - Standard reflektor
Maksutov speilteleskop - Kompakt

Sky-Watcher har et godt utvalg av ulike typer stjernekikkerter til astronomi-interesserte som tilfredstiller de fleste amatører, og deres modellutvalg er imponerende stort med et godt utvalg produkter i ulike prisklasser av de forskjellige teleskopkonstruksjoner til fornuftige priser. SkyWatcher er en av verdens mest solgte stjernekikkerter og derfor et naturlig valg for oss. Det kanadiske selskapet har gode og oversiktlige web-sider. Der kan du finne mye utfyllende informasjon.

Sky-Watchers leveringsprogram spenner fra nybegynnerteleskop til knappe tusenlappen opp til kostbare instrumenter til det tidobbelte. De dekker behovene for både nybegynnere og viderekomne. Selv de rimeligste stjernekikkertene er gode nok til å se kratre på Månen, Jupiters fire største måner og ringen rundt Saturn. Hovedutfordringen for de rimeligste teleskopene med de enkleste monteringene er å finne fram på stjernehimmelen, og holde objektet i senter av bildet. Å få stødigere montering (AZ3 eller bedre) kan derfor være et argument for gå litt opp i pris.
Vi lagerfører de fleste av modellene du finner i våre prislister. I tillegg kan vi skaffe alt annet nødvendig tilleggsutstyr eller andre modeller fra Sky-Watcher, Meade eller Bresser om ønskelig. For en komplett oversikt over Sky-Watcher teleskop, og det store tilbehørsprogrammet henviser vi til deres nettside skywatcher.com.

Den avanserte modellserien med linseteleskop har bl.a. direkte SLR kameratilkobling («Direct Photo System»), som betyr at okularholderen har T-gjenger. Dermed kan du montere T-ring direkte på teleskopet. (Andre teleskopmodeller trenger som regel et fotoadapter mellom teleskopet og T-ringen.) T-ringer leveres med ulike bajonett- og skrufatninger og gjør det mulig å montere speilreflekskamera på teleskopet og bruke dette som teleobjektiv. T-ringer leveres bl.a. av Opticron og fotoleverandører.

Sky-Watchers internasjonale nettsted
Detaljert informasjon om Sky-Watcher stjernekikkerter finner du på skywatcher.com. Her finner du også generell info om stjernekikkerter og svar på vanlige spørsmål (FAQ). I tillegg kan du skrive ut ekstra bruksanvisninger for den enkelte modell fra dette nettstedet.
Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte optikk
Opticron 10x23 Doublet Opticron Foldelupe 15x21 LED+UV
Celestron Mikroskop for barn med telefonadapter Carl Zeiss Terra ED 10x42
Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82mm teleskopsett Nikon Prostaff 7S 10x42
Opticron G 2,5x 65 mm Focus Junior 6x21
Opticron Adventurer II WP 20-60x80/45 Swarovski Okularringer mot sidelys til SLC30

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid