Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.Kjøp gavekort!


Levering til jul
Vår nettbutikk har oppdatert varelager. Bestiller du varer vi har på lager, sendes de normalt neste arbeidsdag etter bestilling.
Bestiller du varer vi ikke har inne, får du raskt beskjed om vi ikke tror vi kan skaffe det i tide til jul, og du kan evt. stryke ordren.
God julehandel! 

Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

JERVEN FJELLDUKEN

Fjellduken er varmeduker av aluminiumsbelagt polyester med flere bruksområder. Fjellduken er velegnet for den som skal sitte på post i vind og kulde, eller som sikkerhet til bruk i nødsfall. Fjellduken får generelt svært gode resultater i produkttester. Fjellduken kommer i flere modeller, som i tillegg har ulike kamo/fargevarianter. De velkjente dukene fra Jerven er utviklet gjennom 25 år, og har hele 10 års garanti.

Vi mener at dette er produkter både fotografer og fuglekikkere kan ha god nytte av, i tillegg til den tradisjonelle bruken som jaktpost og varmeduk for fjellfolk. Vi har derfor tatt inn Jerven Fjellduken som en nyhet i vårt sortiment

Link til oversikt over alle våre Jerven produkter.

Fjellduken Original
Fjellduken Original

Den originale Fjellduken, uforandret siden 1982. Lett og tett, bør være med på alle turer. Finnes i skogkamuflasje og fjellkamuflasje.
Fjellduken Thermo
Fjellduken Thermo

Samme utforming som Fjellduken Original, men fôret, og derfor varmere, lunere og kondensfri. Finnes i skogkamuflasje og fjellkamuflasje.
Fjellduken Thermo Hunter
Fjellduken Thermo Hunter

Tilpasset jakt. Lang nok til at man kan ligge i den. Kan brukes som poncho, vindsekk, sovepose / soveposeforsterkning. Brukes av Forsvaret. Finnes i skogkamuflasje, fjellkamuflasje og oransje/rescue.
Fjellduken Mini-Hunter
Fjellduken Mini-Hunter

Lik Thermo Hunter, men mindre. For personer under 170cm. Brukes som poncho, vindsekk eller sovepose. Finnes i skogkamuflasje og fjellkamuflasje.
Fjellduken Thermo Extreme
Fjellduken Thermo Extreme

Som Thermo Hunter, men med kraftigere fôring. Spesialduk for ekstreme forhold. Brukes som ekstra varm vindsekk eller sovepose/soveposeforsterkning. Finnes i skogkamuflasje, fjellkamuflasje og oransje/rescue.
Fjellduken King Size
Fjellduken King Size

Samme utforming som Fjellduken Thermo, men større. For personer over 190cm. Finnes i skogkamuflasje og fjellkamuflasje.
Fjellduken Exclusive
Fjellduken Exclusive

Som Thermo Hunter, men med silikonbelagte glidelåser som gjør duken tettere og varmere. Leveres uten fôr, men vattering 80g/m2 eller 200g/m2 kan kobles på for å tilpasse duken til ulike behov og bruk på ulike årstider.
Fjellduken Jervehiet for hund
Fjellduken Jervehiet for hund

Fjellduken for hunden din. Har underlag i bunnen og løst termo innertrekk som gjør den enkel å tørke og vaske. Finnes i fjellkamuflasje for hunder inntil 20kg, fjellkamuflasje og oransje/rescue for hunder inntil 40kg.Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Rødstilk krus Ekornmater
Frøautomat med beskyttelse - medium Dompap
Gulspurv krus Kjøttmeis
Meisebolleautomat med beskyttelse Enhetsboks for insektkasse 1/8
Blåmeis Birdsticker 5-pakning
4 mest solgte bøker
Himmelkalenderen 2022 Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Dyrespor Blåmeisene i ospestammen
4 mest solgte optikk
Nikon Monarch 5 8x42 Nikon Monarch 7 10x42
Focus Junior 6x21 Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid