Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fugleforingskamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fugleforingskameraer.


Telefonklokker til barn


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

NoF Travels Turprogram

NoF Travel har et rikt og variert turprogram med tilbud til ulike grupper av fuglekikkere.

I vårt program er variasjonen spesielt vektlagt, slik at det skal være mulig for mange å komme
med på en av våre turer. Turene er både av kort og lang varighet og til fjerne og nære reisemål.
Med relativt små grupper, bruk av minibus (hvis mulig) og overnatting utenom de mest utbygde turistområdene satser vi i hovedsak på kvalitet og opplevelse.

Turene for 2017 er så å si alle klare. Nye turer for 2017-18 vil bli lagt ut fortløpende.

Turene våre har blitt populære og fullbookes ofte relativt kort tid etter at de blir lagt ut. Vi opplever imidlertid jevnlig avmeldinger, og har enkelte ganger satt opp ekstraturer, så dersom en tur er aktuell, kan det også være verdt å stå på venteliste.

Oversikt over alle aktuelle turer


Extremadura, Spania Extremadura, Spania, januar 2018 - Venteliste
Extremadura er en av Europas mest kjente og viktige fuglelokaliteter. Her er fuglelivet rikt året rundt. Om vinteren dominerer tranene som har kommet hit fra våre områder. Vi besøker det unike kulturlandskapet med byen Trujillo en uke med rolig tempo.

Ghana Ghana, februar 2017 - Fullbooket
Ghana har blitt det mest populære land for fugleturer i Vest-Afrika ved siden av Gambia. Landet har tropisk skog i sør og savanne i nord. Dette gir et rikt og variert fugleliv i områdene med naturlig skog. Vi legger opp til en to ukers tur i landet.

Thailand Thailand, februar 2017 - Venteliste
På denne to ukers turen til Thailand vil vi først besøke områdene rett sør for Bangkok før vi flyr til Chiang Mai og utforsker områdene i nord opp mot det Gylne Triangel. Turleder er Terje Axelsen og vår "lokale" guide er Bengt Legnell fra Sverige.

Thailand har mer enn 1000 fuglearter med innslag av sibirske og kinesiske trekkgjester, slik som skjesnipe. I tillegg vil vår reiseplan både inkludere fantastisk natur, og muligheten til å se en rekke uvanlige pattedyr, reptiler og insekter.
Balearene Balearene, april 2017 - Fullbooket
På denne ukesturen til Balearene besøker vi Mallorca og Menorca, der vi ser på de lokale fuglene på øyene i tilegg til de som trekker igjennom på vei mot nord i april.

Vi besøker kysten og den mer kuperte naturen utenfor turiststedend. Her er våtmarker med sultanhøne og hvithodeand og fjell med gribber og rovfugl. I tillegg finnes skog med både pirol, bieter og andre fargerike arter. Turleder Håkan Billing
Gotland Gotland, NoF Travel tur 19.- 26. juni 2017 - Venteliste
På denne ukesturen besøker vi Gotland på forsommeren. En perle i Østersjøen med spesiell og variert natur og et rikt fugleliv. Her finnes både fuglefjell mad alkefugler og varierte skoger med nattravn og halsbåndfluesnapper. Turleder er Håkan Billing.

Gotland er Sveriges største øy ( 3 183 km2), og tilbyr fugleopplevelser hele året. Øya ligger isolert midt i Østersjøen, og er en naturlig rasteplass for trekkfugler, samt har en rik fauna med hekkende fugler.
Uralfjellene, Russland Uralfjellene, Russland, juni 2017 - Venteliste
På denne drøye ukesturen til Uralfjellene lander vi i Jekatrinburg og besøker taigaen nord for Perm som huser mange spennende sibirske fuglearter. Turleder er Kjetil Johannessen.

Regionen huser mer enn 160 fuglearter deriblant flere eksotiske innslag som f.eks. bajkalbekkasin, orientgjøk,gulltrost og rubinstrupe. Turen vil by på unike opplevelser av den russiske villmarken.
Østlige Sør-Afrika Østlige Sør-Afrika, november 2017 - Venteliste
Det østlige Sør-Afrika kan by på klassisk savannesafari (løve, leopard, elefant, neshorn og vannbøffel), tåkeregnskog i fjellene, store tropiske våtmarksområder, regnskog, for ikke å snakke om mer enn 400 fuglearter.

Vi besøker statene Gauteng, Limpopo, Mpumalanga og Kwazulu-Natal og besøker i tillegg Swaziland. Vi besøker de mest kjente parkene slik som Kruger National Park iSamangaliso Wetland Park, uMkhuze Game Reserve og andre spesialbiotoper!
Ghana Ghana, vinter 2017/18 - Venteliste
Ghana har blitt det mest populære land for fugleturer i Vest-Afrika ved siden av Gambia. Landet har tropisk skog i sør og savanne i nord. Dette gir et rikt og variert fugleliv i områdene med naturlig skog. Vi legger opp til en to ukers tur i landet.

Falsterbo Falsterbo, 10.-14. oktober 2018 - Venteliste
Busstur fra Oslo. 5 dagers tur til Falsterbo, Sveriges sydspiss. Rundt 500 millioner fugler passerer Sør-Sverige hver høst, og de aller fleste velger Falsterbo som siste utpost. Turledere er Håkan Billing

Ikke noe annet sted i Nord-Europa er konsentrasjonen av trekkende rovfugl så høy, og det er ikke uvanlig å kunne telle hundrevis eller mer enn tusen rovfugler på en eneste formiddag. Det blir også turer til våtmarker innover landet i Skåne.Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Allværspenn Allvær spiralblokk - Plastcover (135)
Rovfuglsilhuett sort Raggsokker str. 47-48. Lysgrå
Ved fuglebrettet Fuglekasse til meis
Gravand krus Garmin Reim for fenix 3, svart
Norskekysten, fisk, skalldyr og hval Insektnål nr 3
4 mest solgte bøker
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Storfugl - orrfugl - jerpe
Praktisk stjerneatlas Norsk VinterfuglAtlas
4 mest solgte optikk
Nikon Aculon A211 10x42 Kamuflasje duk/teppe
Veho 200x USB Mikroskop Nikon Monarch 7 8x42

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid