Home / Butikk / Spill, leker og gaver / Kunnskapsspill

Kunnskapsspill

YouKnow kunnskapsspill er kortspill der spillerne konkurrerer i å huske og lære navnene til dyr, planter og andre objekter. Enten du vinner eller ei lærer du deg å kjenne igjen å huske navnene på ulike arter.

Gjennom spillet vil barn, unge og voksne kunne kjenne igjen artene og kanskje ønske seg å lære mer om dem. En interesse kan vekkes, og det kan bli mer spennende å finne blomstene igjen på tur i naturen.

Viser alle 12 resultater

 • Add to Wishlist
  YouKnow - Dinosaurer

  YouKnow – Dinosaurer

  YouKnow er kortspill der spillerne konkurrerer i å huske og lære navnene til dyr, planter og andre objekter. Enten du vinner eller ei lærer du deg å kjenne igjen å huske navnene på ulike arter. Gjennom spillet vil barn, unge og voksne kunne kjenne igjen mange dinosaurer og kanskje ønske seg å lære mer om disse fortidsuhyrene. En interesse kan vekkes, og det kan bli mer spennende å lese om dinosaurene og deres historie.

  kr 198 Kjøp
 • Add to Wishlist
  YouKnow - Fugler i Norge

  YouKnow – Fugler i Norge

  YouKnow er kortspill der spillerne konkurrerer i å huske og lære navnene til dyr, planter og andre objekter. Enten du vinner eller ei lærer du deg å kjenne igjen å huske navnene på ulike arter. Gjennom spillet vil barn, unge og voksne kunne kjenne igjen mange ulike fugler og kanskje ønske seg å lære mer om artene. En interesse kan vekkes, og det kan bli mer spennende å finne igjen fuglene på tur i naturen.

  kr 198 Kjøp
 • Add to Wishlist
  YouKnow - Hageblomster i Norge

  YouKnow – Hageblomster i Norge

  YouKnow er et helt nytt spill der spillerne konkurrerer i å huske best og lære mest. Enten du vinner eller ei, tilegner du deg en hel masse ny kunnskap om hageblomster i Norge.

  kr 198 Kjøp
 • Add to Wishlist
  YouKnow - Hunderaser

  YouKnow – Hunderaser

  YouKnow er et helt nytt spill der spillerne konkurrerer i å huske best og lære mest. Enten du vinner eller ei, tilegner du deg en hel masse ny kunnskap om hunderaser.

  kr 198 Kjøp
 • Add to Wishlist
  YouKnow - Mineraler

  YouKnow – Mineraler

  YouKnow er kortspill der spillerne konkurrerer i å huske og lære navnene til dyr, planter og andre objekter. Enten du vinner eller ei lærer du deg å kjenne igjen å huske navnene på ulike arter. Gjennom spillet vil barn, unge og voksne kunne kjenne igjen mange mineraler og kanskje ønske seg å lære mer om disse. En interesse kan vekkes, og det kan bli mer spennende å gå på tur og finne stein og mineraler i naturen.

  kr 198 Kjøp
 • Add to Wishlist
  YouKnow - Sommeren ved kysten

  YouKnow – Sommeren ved kysten

  YouKnow er kortspill der spillerne konkurrerer i å huske og lære navnene til dyr, planter og andre objekter. Enten du vinner eller ei lærer du deg å kjenne igjen å huske navnene på ulike arter. Gjennom spillet vil barn, unge og voksne kunne kjenne igjen mange arter langs kysten og kanskje ønske seg å lære mer om artene. En interesse kan vekkes, og det kan bli mer spennende å gå på tur i naturen.

  kr 198 Kjøp
 • Add to Wishlist
  YouKnow - Sommerfugler i Norge

  YouKnow – Sommerfugler i Norge

  YouKnow er kortspill der spillerne konkurrerer i å huske og lære navnene til dyr, planter og andre objekter. Enten du vinner eller ei lærer du deg å kjenne igjen å huske navnene på ulike arter. Gjennom spillet vil barn, unge og voksne kunne kjenne igjen ulike sommerfugler og kanskje ønske seg å lære mer om artene. En interesse kan vekkes, og det kan bli mer spennende å finne sommerfuglene igjen på tur i naturen.

  kr 198 Kjøp
 • Add to Wishlist
  YouKnow - Sopp i Norge

  YouKnow – Sopp i Norge

  YouKnow er kortspill der spillerne konkurrerer i å huske og lære navnene til dyr, planter og andre objekter. Enten du vinner eller ei lærer du deg å kjenne igjen å huske navnene på ulike arter. Gjennom spillet vil barn, unge og voksne kjenne igjen ulike sopp og kanskje ønske å seg og lære mer om artene. En interesse kan vekkes, og det blir mer spennende å finne soppene igjen på tur i naturen.

  kr 198 Kjøp
 • Add to Wishlist
  YouKnow - Trær i Norge

  YouKnow – Trær i Norge

  YouKnow er kortspill der spillerne konkurrerer i å huske og lære navnene til dyr, planter og andre objekter. Enten du vinner eller ei lærer du deg å kjenne igjen å huske navnene på ulike arter. Gjennom spillet vil barn, unge og voksne kunne kjenne igjen mange typer trær og kanskje ønske seg å lære mer om artene. En interesse kan vekkes, og det kan bli mer spennende å finne trærne igjen på tur i naturen.

  kr 198 Kjøp
 • Add to Wishlist
  YouKnow - Verdensrommet

  YouKnow – Verdensrommet

  YouKnow er et helt nytt spill der spillerne konkurrerer i å huske best og lære mest. Enten du vinner eller ei, tilegner du deg en hel masse ny kunnskap om verdensrommet.

  kr 198 Kjøp
 • Add to Wishlist
  YouKnow - Villblomster i Norge

  YouKnow – Villblomster i Norge

  YouKnow er kortspill der spillerne konkurrerer i å huske og lære navnene til dyr, planter og andre objekter. Enten du vinner eller ei lærer du deg å kjenne igjen å huske navnene på ulike arter. Gjennom spillet vil barn, unge og voksne kunne kjenne igjen mange villblomster og kanskje ønske seg å lære mer om artene. En interesse kan vekkes, og det kan bli mer spennende å finne blomstene igjen på tur i naturen.

  kr 198 Kjøp
 • Add to Wishlist
  YouKnow - Østensjøvannet

  YouKnow – Østensjøvannet

  YouKnow er et helt nytt spill der spillerne konkurrerer i å huske best og lære mest. Enten du vinner eller ei, tilegner du deg en hel masse ny kunnskap om Østensjøvannet.

  kr 198 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS