Home / Butikk / Kikkert

Kikkert

En kikkert har et stort anvendelsesområde. Det fins derfor svært mange ulike modeller tilpasset ethvert behov. Det er store variasjoner i kikkertenes størrelse, bildekvalitet, hvor mye de forstørrer og hva de tåler. Det viktigste for deg som kunde er å vite mest mulig nøyaktig hva du skal bruke den til. Da er det relativt enkelt for oss å finne en modell som passer.

Vi har solgt tusenvis av kikkerter helt siden 1990-tallet fra alle de ledende kvalitetsprodusentene Swarovski, Carl Zeiss, Leica, Nikon, Opticron og Kowa. Vi snakker daglig med mange kunder om deres kikkertbruk og erfaringer. En stor del av disse er fuglekikkere, som kanskje er den gruppen som stiller aller størst krav til sine kikkerter. Dette har gjort oss til en ledende faghandel på kikkertoptikk, som kjenner markedet og de aktuelle modellene svært godt.

Modelltyper

De fleste som er ute etter en kikkert vil velge en 8×25 eller 10×25 lommekikkert, eller 8×32, 8×42 eller 10×42 håndkikkerter. Dette er de mest solgte modelltypene. Håndkikkertene er mer fullverdige kikkerter og det rette valget hvis bildekvalitet betyr mer enn størrelse. En 8×30 eller 8×32 modell kan være et godt kompromiss mellom størrelse og bildekvalitet/lysstyrke. Optikken med glass og linsekvalitet, coating og nøyaktig finish betyr mye for bildekvaliteten – og prisen…

I tillegg til våre standard kikkertmodeller har vi et stort utvalg av spesialkikkerter. Båtkikkerter og utsiktskikkert på stativ er relativt like vanlige kikkerter. De har bare litt annerledes spesifikasjoner og størrelser. Termiske kikkerter og kikkert med avstandsmålere derimot har mye elektronikk og blir en annen type instrumenter. Vi har lang er faring og godt utvalg av disse kikkertypene også.

Stort og utvalg som dekker alle behov

Ved å plukke ut modeller som gir god valuta for pengene innen de forskjellige prisklasser og typer,  har vi gjort mye av jobben for deg . Særlig i midlere og lavere prisklasser finnes det mange merker og modeller. Ikke alle disse tilfører så mye nytt, så vi mener vi dekker alle behov med våre 8-10 velkjente merkevarer.

Vi har svært mye kikkert informasjon på våre sider. Du kan også se under tilbud om vi har noe til nedsatt pris som er aktuelt for deg. Vil du vite mer om kikkerter og hva slags type du bør velge bør du sjekke våre kikkertguide, eller se nærmere hva de enkelte merker har å tilby.

Kikkert fra Natur og Fritid
Håndkikkert Lommekikkert Båtkikkert Nattkikkert Avstandsmåler Termisk kikkert Utsiktskikkert Monokular Tilbehør

Viser 1–12 av 441 resultater

 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 8x32

  Swarovski NL Pure 8×32 – Håndkikkert

  Swarovski NL Pure 8×32 er Swarovskis kikkerter til allround bruk. Helt unikt er synsfeltet som er langt større enn egne og andre merkers modeller. Dette gir en synsopplevelse utover det vanlige. Ny unik form og fokusering gir ergonomi i toppklasse.

  kr 28 700 Velg alternativ
 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 8x42 - Håndkikkert

  Swarovski NL Pure 8×42 – Håndkikkert

  Swarovski NL Pure 8×42 er Swarovskis nye (2020) toppmodell til allround bruk. Helt unikt er synsfeltet som er langt større enn egne og andre merkers modeller. Dette gir en synsopplevelse utover det vanlige. Ny unik form og fokusering gir ergonomi i toppklasse.

  kr 34 200 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski MY Junior

  Swarovski MY Junior – Håndkikkert

  Swarovski MY Junior er den første Swarovski kikkerten utviklet spesielt for barnehender og øyne. Med 7x forstørrelse og en objektivdiameter på 28mm, kombinerer kikkerten et praktisk kompakt design med topp optisk ytelse. Fokushjulet er lett å bruke, og sammenføyningen brukes til kontinuerlig å justere kikkerten øyeavstand. Den teksturerte beskyttelsen føles komfortabel å holde. Kikkerten kommer i to fargevarianter.

  kr 5 000 Velg alternativ
 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 10x32

  Swarovski NL Pure 10×32 – Håndkikkert

  Swarovski NL Pure 10×32 er Swarovskis kikkerter til allround bruk. Helt unikt er synsfeltet som er langt større enn egne og andre merkers modeller. Dette gir en synsopplevelse utover det vanlige. Ny unik form og fokusering gir ergonomi i toppklasse.

  kr 29 400 Velg alternativ
 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 10x42

  Swarovski NL Pure 10×42 – Håndkikkert

  Swarovski NL Pure 10×42 er Swarovskis nye (2020) toppmodell til allround bruk. Helt unikt er synsfeltet som er langt større enn egne og andre merkers modeller. Dette gir en synsopplevelse utover det vanlige. Ny unik form og fokusering gir ergonomi i toppklasse.

  kr 34 800 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 10x52

  Swarovski NL Pure 10×52 – Takkant kikkert

  Swarovski NL Pure 10×52 er profesjonelle kikkerter for krevende observasjonssituasjoner, spesielt under vanskelige lysforhold. Med 10x forstørrelse hjelper de deg med å identifisere kritiske detaljer, mens deres synsfelt på 130 meter holder alt i sikte. Dette gjør dem spesielt gode til å sjekke åpne landskap. Den karakteristiske NL Pure-vepsekroppen sørger for at NL Pure 10×52-kikkerten ligger godt i hånden. Maksimal fargegjengivelse og kompromissløs bildedefinisjon helt til kantene er garantert av den velprøvde SWAROVISION-teknologien.

  kr 36 500 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 12x42 - Takkant kikkert

  Swarovski NL Pure 12×42 – Takkant kikkert

  Swarovski NL Pure 12×42 er Swarovskis nye (2020) toppmodell til allround bruk. Helt unikt er synsfeltet som er langt større enn egne og andre merkers modeller. Dette gir en synsopplevelse utover det vanlige. Ny unik form og fokusering gir ergonomi i toppklasse.

  kr 35 300 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 14x52

  Swarovski NL Pure 14×52 – Takkant kikkert

  Swarovski NL Pure 14×52-kikkerten tilbyr fantastiske observasjoner når hver detalj teller. Under vanskelige lysforhold viser NL Pure 52-kikkerten sin fulle styrke. En objektivlinsediameter på 52 mm fanger en stor mengde lys. Den veldig høye 14x forstørrelsen betyr at du ikke går glipp av en eneste detalj, selv på avstander på over 1000 meter. NL Pures ergonomiske vepskropp gjør denne profesjonelle kikkerten behagelig å håndtere, mens SWAROVISION-teknologien garanterer absolutt kantskarphet og fargetroskap.

  kr 37 000 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Nikon Monarch M5 8x42

  Nikon Monarch M5 8×42 – Håndkikkert

  Nikon Monarch M5 8×42 er Nikons nye standard kikkert i mellomprisklassen. Den lette allround modellen har god vanntett optikk med kort nærgrense. Robuste Nikon Monarch M5 8×42 dekker de aller fleste brukeres kikkertbehov og er vår bestselger gjennom mange år.

  kr 3 988 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Nikon Monarch M5 10x42

  Nikon Monarch M5 10×42 – Håndkikkert

  Nikon Monarch M5 10×42 er Nikons nye standard kikkert i mellomprisklassen. Den lette allround modellen har god vanntett optikk med kort nærgrense. Robuste Monarch 5 dekker de aller fleste brukeres kikkertbehov og er vår bestselger gjennom mange år.

  kr 4 187 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Nikon Monarch M5 12x42 - Takkant kikkert

  Nikon Monarch M5 12×42 – Takkant kikkert

  Nikon Monarch M5 er Nikons nye standard kikkert i mellomprisklassen. Den lette allround modellen har god vanntett optikk med kort nærgrense. Robuste Monarch 5 dekker de aller fleste brukeres kikkertbehov og er vår bestselger gjennom mange år.

  kr 4 890 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Salg! Nikon Monarch M7 8x30 - Håndkikkert

  Nikon Monarch M7 8×30 – Håndkikkert

  Nikon Monarch M7 8×30 er en lett god kikkert i den øvre mellomprisklassen. M7 har et spesielt stort synsfelt og optiske egenskaper som gir et lys og fint bilde. Kikkerten er lett, vanntett og har god nærgrense.

  kr 4 185 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS