Home / Butikk / Teleskop / Stjernekikkert

Stjernekikkert

Med en enkel stjernekikkert kan du se krater på Månen, Jupiters måner og den spesielle ringene rundt Saturn.  Enkelte stjernekikkerter kan du  også bruke som utsiktsteleskop om dagen, selv om  feltteleskop er mer velegnet til dette.

Det er viktig at du vet hva du skal bruke den til når kjøper en stjernekikkert. Månen og planetene er enkle å finne med en rimelig kikkert. Vil du studere stjernehimmelen mer i detalj kan du trenge en mer kostbar modell med bedre optikk. Det er ikke bare enkelt å finne frem på nattehimmelen. En modell for mobilapp eller motor med søkefunksjon er nyttig dersom du vil finne galakser eller stjerner.

Vi har et godt utvalg av modeller og garantert en stjernekikkert som passer ditt behov enten du ønsker en billig enkel utgave eller en avansert stjernekikkert med selv søkende computer, motor og gode fotomuligheter.

Stjernekikkert fra Natur og Fritid
Celestron StarSense Sky-Watcher Nybegynner stjernekikkert Datastyrt stjernekikkert Linseteleskop Nexstar stjernekikkert Astronomiske kart Solformorkelse Speilteleskop

Viser 1–12 av 62 resultater

Handlekurv

Filtrer

STØRRELSE

ALDER

TEMA

SERIE

SENSOR OPPLØSNING (PX)

NÆRGRENSE (M)

ANTALL LOMMER

ANTALL SEKSJONER

ART

ARMERING

BRENNVIDDE (MM)

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

FARGE

FARGER

FORSTØRRELSE

GARANTI (ÅR)

GRUPPE

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

KUNSTNER

TYPE

PRODUSENT

SPRÅK

GEOGRAFISK INDELING

VANNTETT

VEKT (G)

PRIS