Home / Butikk / Fugler, dyr og hage / Pinnsvinhus

Pinnsvinhus

Pinnsvinhus eller pinnsvinboliger kan gi ly og beskyttelse for pinnsvin. Husene hjelper pinnsvinene å finne trygge og beskyttede steder å sove. Dette gjelder særlig om deres naturlige levesteder er blitt ødelagt eller forstyrret.

Våre pinnsvinhus ser ut som små hus eller kasser. Hvilke modeller vi tilbyr kan variere over tid. De kan derfor være laget av forskjellige materialer, inkludert tre, plast og keramikk. Pinnsvin finnes ikke overalt, så det kan være smart å sjekke ut litt før du plasser ut et pinnsvinhus. Finnes de i nærheten? Plasser gjerne huset under busker eller i hjørner av hagen din, der pinnsvinene finner skjul, men har god tilgang til området rundt med insekter og snegler.

Det er viktig å plassere pinnsvinhuset på en måte som ikke forstyrrer pinnsvinets naturlige adferdsmønstre. Unngå å plassere dem i nærheten av en trafikkert vei eller områder med spesielt mye lysforurensning.

Det er også viktig å gi pinnsvinene tilgang til vann og mat. Det er mulig å fôre med hundemat, kattemat eller spesiell pinnsvinmat som du kan kjøpe fra dyrebutikker. (NB! ikke melk). Det beste er imidlertid om de kan finne maten selv i litt uryddige hager med litt villnis, kratt og busker.

Du kan sette opp et pinnsvinhus og tilrettelegge for et trygt og beskyttet miljø for disse dyrene i ditt nærmiljø om du vil hjelpe dem. Mer  informasjon om dette og hvordan du hjelper skadete pinnsvin finner du blant annet hos Pinnsvinhjelpen.

Viser det ene resultatet

  • Add to Wishlist

    Pinnsvinhule, iglo

    Dette pinnsvinhuset er designet for å være en attraktiv bolig for pinnsvin. Hulen har en rustfri stålramme og et vanntett tak med en naturlig finish og et inngangsparti som kan forsvares mot rovdyr. Utformingen gjør at huset glir naturlig inn i hagen.

    kr 398 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

STØRRELSE

ALDER

TEMA

SERIE

SENSOR OPPLØSNING (PX)

NÆRGRENSE (M)

ANTALL LOMMER

ANTALL SEKSJONER

ART

ARMERING

BRENNVIDDE (MM)

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

FARGE

FARGER

FORSTØRRELSE

GARANTI (ÅR)

GRUPPE

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

KUNSTNER

TYPE

PRODUSENT

SPRÅK

GEOGRAFISK INDELING

VANNTETT

VEKT (G)

PRIS