Home / Butikk / Naturfoto / Foto Led light

Foto Led light

Vi tilbyr foto LED-lys til kvalitetsfoto- og videoutstyr. LED-lysene brukes innen foto- og videoproduksjon. De kan brukes til å gi jevn belysning og justerbar lysstyrke i ulike innstillinger.

Foto LED-lys finnes i ulike størrelser og varianter, og kan brukes til alt fra portrett- og produktfotografering til filmproduksjon og live-streaming. Noen av de vanlige funksjonene på disse lysene inkluderer justerbar lysstyrke, justerbar fargetemperatur, og en rekke ulike monteringsalternativer.

LED-lys har høy kvalitet og pålitelighet. De er populære blant både profesjonelle fotografer og hobbyfotografer. Fotolysene er også relativt rimelig sammenlignet med annet profesjonelt lysutstyr.  Dette gjør dem til et attraktivt alternativ for folk som ønsker å investere i et kvalitets LED-lys uten å måtte bruke for mye penger.

Viser alle 4 resultater

 • Add to Wishlist

  Manfrotto Softbox Lykos

  Lykos LED Softbox lager en fin diskret belysning og myker opp skyggene i bildene. Diffuserfilmen er spesielt designet for LED-belysning og lysstyrken reduseres med 1,3 blender. Den er sammenleggbar og kan enkelt lagres i den medfølgende stoffetuiet.

  kr 499 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Manfrotto LED-Belysningskit Off Road ThrilLED – til GoPro

  Manfrotto Off road ThrilLED er et LED-lys med et spesialtilpasset aluminiumfeste som fungerer perfekt med din GoPro. Det har lav vekt og Surface Mount LED-teknik.

  kr 849 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Salg!

  Manfrotto LED-Belysning LUMI Play

  Lumie Play er den minste modellen i sørrelse og lysstyrke i Lumie serien. Denne kan du alltid ta med deg som ekstra belysning. Perfekt for filming og utfyllingsblits. Li-on batteriene lases opp via USB.

  kr 398 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Manfrotto LED-Belysning Micropro 2

  Manfrotto LED-Belysning Micropro 2 er en ny generasjon av kompakte LED-lys for profesjonelle og entusiastiske fotografer/videografer.Den har den nyeste LED-teknologien (Surface Mounded Technology) med forbedret effektivitet og perfekt fargegengivelse.

  kr 2 499 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

STØRRELSE

ALDER

TEMA

SERIE

SENSOR OPPLØSNING (PX)

NÆRGRENSE (M)

ANTALL LOMMER

ANTALL SEKSJONER

ART

ARMERING

BRENNVIDDE (MM)

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

FARGE

FARGER

FORSTØRRELSE

GARANTI (ÅR)

GRUPPE

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

KUNSTNER

TYPE

PRODUSENT

SPRÅK

GEOGRAFISK INDELING

VANNTETT

VEKT (G)

PRIS