Home / Butikk / Klær / Sokker

Sokker

Våre tradisjonelle raggsokker er populære og selger godt. Våre grå sokker består av 80 % ull med 20 % syntetiske materialer.

Ull er et naturlig isolasjonsmateriale som holder på varmen selv når det er fuktig.  Ull har også evnen til å absorbere fuktighet uten å føles vått. Dette gjør ullsokker til et populært valg for mange aktiviteter. Vi kan nevne fjellvandring, skiturer, jakt og fiske, samt for daglig bruk i kaldt vær.

Ullsokker brukes vanligvis for å holde føttene varme og tørre under kalde eller våte værforhold. De kan også være nyttige for personer med dårlig blodsirkulasjon eller diabetes, som trenger ekstra beskyttelse mot kulde.

Polyamid er et syntetisk materiale som ofte brukes sammen med ull i sokker. Dette forbedrer slitestyrken og holdbarheten til sokkene. Ull er et mykt og komfortabelt materiale. Imidlertid kan det også være utsatt for slitasje og deformasjon over tid. Polyamid er et sterkt og slitesterkt materiale som bidrar til å øke sokkenes motstandskraft mot slitasje. Samtidig beholder det mange av ullens positive egenskaper, som isolasjon og fukttransportering.

Polyamid brukes vanligvis i form av forsterkende tråder eller paneler. Da gjerne i utsatte områder på sokkene, som hælen og tærne. Dette hjelper til med å forlenge sokkenes levetid og forbedre ytelsen, slik at de kan brukes lenger og tåle mer bruk og vask.

Viser det ene resultatet

Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS