Home / Butikk / Spill, leker og gaver / Klistremerker

Klistremerker

I denne kategorien vil finne klistremerker med logo og rovfuglsilhuetter til å sette på vinduer og glassflater.

Rovfuglsilhuettene et laget først og fremst for å hindre fugler å fly mot vindusruter eller andre glassplater eller vegger. Silhuettene kan klistres rett på glasset. Effekten er noe variabel, men i mange tilfelle vil de redusere antallet påflyvninger. Se vår kategori Fugler, dyr og hage / Fugl-vindu-kollisjon for flere måter å beskytte mot fuglekollisjon på.

Silhuettene av spurvehauk har en avskrekkende effekt som småfuglene ikke vil fly i mot. Den rene skremme-effekten over tid er imidlertid begrenset, slik at det i mindre grad nytter å henge opp slike hvis man vil hindre spurver, svaler eller lignende å fly inn og ut av driftsbygninger og lignende.

Silhuettene er ca 30x20cm og de er laget i to farger. Røde silhuetter skal brukes på ruter der fuglene ser et speilbilde som de tror de kan fly inn i, mens de svarte silhuettene skal brukes på glassflater som står fritt, eller ruter som er «gjennomsiktige» slik at fugler ikke ser dem.

I mange tilfeller bør man sette silhuettene ganske tett. Da kan det være bruk for flere/mange silhuetter, i slike tilfeller gir vi gunstige rabatter. Ta da gjerne kontakt med oss.

Viser alle 6 resultater

Handlekurv

Filtrer

STØRRELSE

ALDER

TEMA

SERIE

SENSOR OPPLØSNING (PX)

NÆRGRENSE (M)

ANTALL LOMMER

ANTALL SEKSJONER

ART

ARMERING

BRENNVIDDE (MM)

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

FARGE

FARGER

FORSTØRRELSE

GARANTI (ÅR)

GRUPPE

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

KUNSTNER

TYPE

PRODUSENT

SPRÅK

GEOGRAFISK INDELING

VANNTETT

VEKT (G)

PRIS