Home / Butikk / Fugler, dyr og hage

Fugler, dyr og hage

Vi har mange forskjellige produkter som kan gjøre natur og dyrelivet spennende å følge med på. Mange av varene vi tilbyr vil gi ulike dyr bedre muligheter for å overleve og formere seg. Med andre produkter kan du unngå skade, slik som for eksempel å hindre fuglekollisjoner mot vinduer.

Mest populært er selvfølgelig tradisjonelle produkter som fuglekasser og fôr, automater og fuglebrett til å mate fuglene i hagen. Men, vi har også en rekke boliger til alle, fra flaggermus og grevling til humler og bier.

Du kan bruke produktene til å forbedre og øke dyrelivet i egen hage. Det er også mulig å berike parker, produksjonsskog og andre arealer ved å sette ut fuglekasser og ulike boliger. Det viktigste vil imidlertid alltid være minst mulig inngrep og mye uberørt natur om fugler og dyr skal trives.

Fuglekasse Fuglemating Fugl-vindu-kollisjon Flaggermus Pinnsvinhus Humler og bier Beskyttelse mot dyr Fuglesang

Viser 1–12 av 168 resultater

 • Add to Wishlist

  Frøautomat i metall – medium m/4 frøuttak – til fuglefrø

  Praktisk og svært solid korrosjonsbestandig metall legering og UV-stabilisert polykarbonat. Dette er holdbare automater som vil vare i mange år (i motsetning til mye billig i plast som ikke tåler sol og frost)

  kr 349 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Frøautomat med beskyttelse – stor – til fuglefrø

  Praktisk, solid korrosjonsbestandig metall-legering og UV-stabilisert polykarbonat. Ytterkassen i grov netting hindrer at skjærer eller større fugler og dyr overtar fôringsplassen. Gir småfuglene beskyttelse på innsiden av nettingen som kan tas enkelt av.

  kr 698 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Fuglekasse til meis – 32 mm hullåpning, tremateriale

  Standard fuglekasse i tre til kjøttmeis, blåmeis og svarthvit fluesnapper. Du kan også få både svartmeis, spettmeis, pilfink og vendehals, men disse artene er noe mindre vanlige. Kassene er meget solide med tykke impregnerte bord.

  kr 220 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Fuglekasse til meis – 28 mm hullåpning, tremateriale

  Standard fuglekasse i tre til blåmeis og svartmeis. Også muligheter for løvmeis. Kassene er meget solide med tykke impregnerte bord.

  kr 220 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Fuglekasse stær – 50 mm hullåpning, tremateriale

  Standard fuglekasse i tre til stær. Den vil du kunne få dersom du henger kassen i områder med plener og åpent terreng i hele landet. Stæren har imidlertid blitt mindre vanlig mange steder de siste 10-20 årene, det kan delvis skyldes mangel på reirplass.

  kr 250 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Fuglekasse kaie/perleugle

  Stor rugekasse til å henge i et tre. På gode lokaiteter vil både perleugle, kaie eller skogdue kunne hekke i denne kassen. Perleugle hekker ofte ikke årlig i det samme området, så med denne må man være tolmodig for å få et hekkeresultat.

  kr 550 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Fuglekasse kattugle/kvinand

  Stor rugekasse til å henge i et tre. På gode lokaiteter vil både kattugle og kvinand lett kunne hekke i denne kassen. Vi anbefaler og legge et lag av morken flis i bunnen, da kattuglen ikke bygger eget reir.

  kr 650 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Ekornmater – Squirrel Feeder SF

  Praktisk liten ekornmater med sittebrett i forkant. Ekornet lærer seg raskt å åpne lokket for å få tak i maten. Enkel å henge opp på en trestamme.

  kr 229 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Ekornmater – Craftsman Squirrel Feeder SF2

  Praktisk liten ekornmater med sittebrett i forkant. Ekornet lærer seg raskt å få tak i maten. Enkel å henge opp. Har egen matskål som kan løftes ut og gjør det enklere å holde rent.

  kr 368 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Salg!

  Ekornmater – Squirrel Feeder OSF

  Praktisk liten ekornmater med sittebrett i forkant. Ekornet lærer seg raskt å åpne lokket for å få tak i maten. Enkel å henge opp på en trestamme.

  kr 149 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Fuglekasse i trebetong – 28mm Grønn, Woodstone

  Rugekasse for blåmeis, svartmeis og fluesnapper. Det harde betongmaterialet gjør den mindre utsatt for hakkespett.

  kr 353 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Fuglekasse i trebetong – 32mm Grønn, Woodstone

  Rugekasse for kjøttmeis, blåmeis, fluesnapper og en rekke andre mulige arter. Det harde betongmaterialet gjør den mindre utsatt for hakkespett.

  kr 353 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

STØRRELSE

ALDER

TEMA

SERIE

SENSOR OPPLØSNING (PX)

NÆRGRENSE (M)

ANTALL LOMMER

ANTALL SEKSJONER

ART

ARMERING

BRENNVIDDE (MM)

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

FARGE

FARGER

FORSTØRRELSE

GARANTI (ÅR)

GRUPPE

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

KUNSTNER

TYPE

PRODUSENT

SPRÅK

GEOGRAFISK INDELING

VANNTETT

VEKT (G)

PRIS