Home / Butikk / Fugler, dyr og hage / Fuglemating

Fuglemating

Det å måte småfuglene er en populær aktivitet med lange tradisjoner i Norge. Fuglemating har imidlertid forandret seg mye siden et fuglebrett med brødsmuler og et nek på staur var det vanlige. I dag fôrer vi med energirike solsikkefrø og jordnøtter av høykvalitet. Materne er av høy kvalitet, spesiallaget for ulike typer fôr og fuglearter.

Natur og Fritid fører flere typer av fôringsautomater for småfugler. Mest brukt er rørautomater i høykvalitetsplast eller metall til solsikke og andre frøtyper. I tillegg finnes automater eller rør med finmasket netting til jordnøtter og meiseboller. Utover dette kan vi tilby en rekke forskjellige typer fuglebrett og matere til forskjellige arter.

Mange ønsker også automater der småfuglene kommer til, men som holder større dyr ute. Dette kan for eksempel være kråke, skjære og rotter. Ulike hager gir ulike behov og ønsker. Design, stativer og ulike oppheng kan være viktig for mange.

Med vår kompetanse og kunnskap på fugler og fuglemating er vi opptatt av at produktene vi tilbyr skal være funksjonelle og holdbare. I Natur og Fritid anstrenger vi oss derfor kontinuerlig å kunne tilby de beste materne fra de beste produsentene.

Fuglemat

Riktig type fôr av god kvalitet er viktig når du mater fugler. De aller fleste artene er om vinteren interessert i mat med et høyt energiinnhold. Jordnøtter og solsikkefrø er vinnerne som nesten alle artene vil ha. I tillegg er fete meiseboller og talg et godt alternativ. Havre og brød er ikke like populært, men det finnes veldig mye fôr som noen arter liker.

Natur og Fritid er nøye på å selge fuglemat som holder høy kvalitet. Samtidig er det slik at ikke alle typer fôr er like lønnsomt å få sendt i posten. Vi satser derfor først og fremst på kvalitetsfôr som solsikkekjerner (uten skall), meiseboller av høy kvalitet og jordnøtter. I tillegg har vi solsikkefrø med skall og rimeligere fuglefrø for dem som handler over disk i vår butikk.

Rørautomater Rørautomater med vern Nøtteautomater Fuglebrett Andre fôrautomater Fuglebad Ekornmater Fuglemat

Viser 1–12 av 57 resultater

 • Add to Wishlist
  Ekornmater - Squirrel Feeder SF

  Ekornmater – Squirrel Feeder SF

  Praktisk liten ekornmater med sittebrett i forkant. Ekornet lærer seg raskt å åpne lokket for å få tak i maten. Enkel å henge opp på en trestamme.

  kr 303 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Ekornmater - Craftsman Squirrel Feeder SF2

  Ekornmater – Craftsman Squirrel Feeder SF2

  Praktisk liten ekornmater med sittebrett i forkant. Ekornet lærer seg raskt å få tak i maten. Enkel å henge opp. Har egen matskål som kan løftes ut og gjør det enklere å holde rent.

  kr 387 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Salg! Ekornmater - Squirrel Feeder OSF

  Ekornmater – Squirrel Feeder OSF

  Praktisk liten ekornmater med sittebrett i forkant. Ekornet lærer seg raskt å åpne lokket for å få tak i maten. Enkel å henge opp på en trestamme.

  kr 159 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Nøtteautomat m/beskyttelse - til fuglefrø, solsikkefrø, nøtter m.m.

  Nøtteautomat m/beskyttelse – til fuglefrø, solsikkefrø, nøtter m.m.

  Det ytterste gitteret sikrer at småfuglene kan spise i fred, og at fôret ikke spises av større fugler. Bunnplaten med dreneringshull gjør at det blir mindre svinn. Taket beskytter mot regn og fukt. Det er wirelukking for enklere opphent og påfylling.

  kr 275 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglemater 4 hull m/beskyttelse - til solsikkefrø, villfuglblanding, m.m.

  Fuglemater 4 hull m/beskyttelse – til solsikkefrø, villfuglblanding, m.m.

  Det ytterste gitteret sikrer at småfuglene kan spise i fred, og at fôret ikke spises av større fugler. Bunnplaten med dreneringshull gjør at det blir mindre svinn. Taket beskytter mot regn og fukt. Det er wirelukking for enklere opphent og påfylling.

  kr 285 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Frøautomat i metall 4-hull - Adventurer medium 40cm

  Frøautomat i metall 4-hull – Adventurer medium 40cm

  Metallmatere er tøffe, langvarige og gir utmerket beskyttelse mot ekornskader. Ved å bruke de enkle, men svært effektive sitteringene, kan fugler spise i sin naturlige fôringsposisjon – vendt fremover.

  kr 316 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglemater på vindu

  Fuglemater på vindu

  Fuglemater på vindu er en attraktiv og stilfull liten vindusmater med sugekopper som settes på utsiden av et passende vindu. Enkel løsning før dem som vil følge med, men som kanskje ikke har hage eller andre egnede muligheter.

  kr 219 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglemater 3-delt automat i metall - til variert fôring

  Fuglemater 3-delt automat i metall – til variert fôring

  Den store automaten kan ta 4,5 kg fôr. Lokket lettes opp på vaieren automaten henger i og ulikt fôr som kan legges i. Netting for meiseboller, brød eller talg, i tillegg til frø og nøtter i de andre rommene.

  kr 449 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglemater 2-delt automat i metall - til meiseboller og kjerner

  Fuglemater 2-delt automat i metall – til meiseboller og kjerner

  Den store automaten kan ta 3,0 kg fôr. Lokket lettes opp på vaieren automaten henger i og ulikt fôr som kan legges i. Grov netting for meiseboller eller talg på en side, smal netting for solsikkerkjerner eller peanøtter på den andre.

  kr 329 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglebrett for frø i tre og plexiglass - Randers

  Fuglebrett for frø i tre og plexiglass – Randers

  Fuglemateren er laget for å fylles med frø. Fuglene har tilgang fra begge sider. Den fylles enkelt ved å åpne taket.

  kr 475 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglemater sekskant m/zinktak - til fuglefrø og annet

  Fuglemater sekskant m/zinktak – til fuglefrø og annet

  Stor automat med zinktak og tre konstruksjon. Taket kan løftes og frø kan puttes innvendig i rør. Samtidig kan annet fôr legges på innsiden av rammen under taket som hindrer fôret og falle ut og ned. Henges i vaier som går gjennom taket.

  kr 498 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Frøautomat 4-hull - Apollo, easyclean

  Frøautomat 4-hull – Apollo, easyclean

  Apollo 4 ports frømater bidrar til å gjøre fuglefôring enda enklere. Basen, lokket og portene kan alle enkelt fjernes med det unike «Click & Go»-utløsersystemet, som lar deg demontere, rengjøre, sette sammen og fylle materen uten bruk av verktøy.

  kr 365 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS