Home / Butikk / Fugler, dyr og hage / Fuglemating

Fuglemating

Det å måte småfuglene er en populær aktivitet med lange tradisjoner i Norge. Fuglemating har imidlertid forandret seg mye siden et fuglebrett med brødsmuler og et nek på staur var det vanlige. I dag fôrer vi med energirike solsikkefrø og jordnøtter av høykvalitet. Materne er av høy kvalitet, spesiallaget for ulike typer fôr og fuglearter.

Natur og Fritid fører flere typer av fôringsautomater for småfugler. Mest brukt er rørautomater i høykvalitetsplast eller metall til solsikke og andre frøtyper. I tillegg finnes automater eller rør med finmasket netting til jordnøtter og meiseboller. Utover dette kan vi tilby en rekke forskjellige typer fuglebrett og matere til forskjellige arter.

Mange ønsker også automater der småfuglene kommer til, men som holder større dyr ute. Dette kan for eksempel være kråke, skjære og rotter. Ulike hager gir ulike behov og ønsker. Design, stativer og ulike oppheng kan være viktig for mange.

Med vår kompetanse og kunnskap på fugler og fuglemating er vi opptatt av at produktene vi tilbyr skal være funksjonelle og holdbare. I Natur og Fritid anstrenger vi oss derfor kontinuerlig å kunne tilby de beste materne fra de beste produsentene.

Fuglemat

Riktig type fôr av god kvalitet er viktig når du mater fugler. De aller fleste artene er om vinteren interessert i mat med et høyt energiinnhold. Jordnøtter og solsikkefrø er vinnerne som nesten alle artene vil ha. I tillegg er fete meiseboller og talg et godt alternativ. Havre og brød er ikke like populært, men det finnes veldig mye fôr som noen arter liker.

Natur og Fritid er nøye på å selge fuglemat som holder høy kvalitet. Samtidig er det slik at ikke alle typer fôr er like lønnsomt å få sendt i posten. Vi satser derfor først og fremst på kvalitetsfôr som solsikkekjerner (uten skall), meiseboller av høy kvalitet og jordnøtter. I tillegg har vi solsikkefrø med skall og rimeligere fuglefrø for dem som handler over disk i vår butikk.

Rørautomater Rørautomater med vern Nøtteautomater Fuglebrett Andre fôrautomater Fuglebad Ekornmater Fuglemat

Viser 1–12 av 56 resultater

Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS