Home / Butikk / Klær / Fjellduken

Fjellduken

Fjellduken fra Jerven, eller Jervenduken som den like gjerne kalles er et unikt norsk produkt. Det unike med denne varmeduken er evnen til å holde deg tørr og varm i selv de tøffeste værforhold.

Vindskjerm, tarp, sovepose eller telt? En Jervenduk har mange ulike egenskaper og bruksområder. Enten du skal på jakt, på langtur i fjellet eller bare liker å være ute i naturen, er Jervenduken perfekt for alle som er glad i friluftsliv.

Utstyrt med flere glidelåser, kan du enkelt bruke duken som en poncho og ha armer og ben fri. Det kamuflerende mønsteret gjør duken super å sitte i på post. Den er dermed svært godt egnet for naturfotografer, fuglekikkere og andre som vil gå i ett med naturen.

Jervenduken kommer i ulike størrelser og materialer, og kan tilpasses ulike behov og værforhold. Duken er 100% vann- og vindtett og leveres med praktiske glidelåser rundt kanten. Det gir deg fullstendig beskyttelse mot regn og fuktighet.

Det er flere modeller både til folk og hund i utvalget. Både enkle og vatterte modeller med Primaloft (isolasjonsmateriale). Fjellduken fra jerven er av ypperste kvalitet og har 10 års garanti!

Jervenduken har blitt svært populær blant friluftsentusiaster og jegere, spesielt i Skandinavia og Nord-Europa, på grunn av dens allsidighet og pålitelighet. Fjellduken en praktisk og pålitelig løsning for friluftsentusiaster som ønsker å beskytte seg mot elementene, samtidig som de ønsker å reise lett og enkelt.

Viser alle 12 resultater

Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS