Home / Butikk / Feltutstyr turutstyr / Ringmerking

Ringmerking

Ringmerking av fugler er en vitenskapelig metode som har gitt oss veldig mye av kunnskapen vi i dag har om fuglenes trekk og utbredelse. Aktiviteten er strengt regulert og kan kun utføres av lisensierte personer som har gjennomgått tilstrekkelig opplæring. Merkerne får kun utdelt spesialringene som benyttes fra Museum Stavanger som har det nasjonale ansvaret for ringer og datalagring. Vi fører det øvrige utstyret som trengs for å fange inn fuglene, sette på ringene og ta biometriske mål.

Vi har fangstnett (eller mistnett) i ulike maskestørrelser, trådtykkelser, lengder og høyder. Du kan til og med få spesiallagde nett med dine ønskede mål, uten at dette koster noe særlig ekstra.

Notatbøker, stållinjaler, merke- og åpnertenger, samt oppbevaringsposer og barduntau finner du under merkeutstyr.  Vi har også samlet aktuelle og nødvendige identifikasjonsbøker på en egen side under ringmerkingslitteratur.

Det er ofte svært aktuelt å bruke lyd under ringmerking for å lokke til spesielle arter eller øke fangsten generelt. Til dette formålet fører vi gode værbestandige utehøyttalere.

Flere av våre medarbeidere er selv ringmerkere, ta derfor gjerne kontakt med oss om du trenger tips og råd om hvilket utstyr du kan trenge i ditt arbeid.

Fangstnett Merkeutstyr Utehøyttaler

Viser 1–12 av 62 resultater

Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS