Mikroskop

Mikroskop er et nyttig verktøy til studier av smådyr, planter og mineraler og andre små objekter. Et mikroskop kan brukes både til identifikasjon og dokumentasjon. De kan være enormt avanserte og forstørre til enorme forstørrelser. Natur og Fritid fører imidlertid kun små mikroskop og stereomikroskop til enklere bruk.

Vi har digitalmikroskop som kan kobles til skjerm, eller som har  en liten skjerm. Denne typen USB-mikroskop har gjerne forstørrelser opp til 200x. Koblet til skjerm er de smarte å bruke i for eksempel undervisning, eller om man vil dokumentere det man ser med bilder. De enkleste modellene kan være litt ustødige, så vi anbefaler helst modeller på søyle med plattform.

Vi har også flere modeller med analoge stereomikroskop til bruk i felt. Disse er kompakte og fine å ha med ut under feltarbeid. Gjerne også i skolesammenheng. Stereoskopene har beskjedne forstørrelser, gjerne 20x. Den optiske kvaliteten er imidlertid god og med to øyne er det bekvemt å se detaljer.

De digitale mikroskopene er egnet for barn. Vi har imidlertid også noen rimelige barnemodeller som er supre for barn å kunne bruke til å studere småkryp og mindre gjenstander. Har de smarttelefon kan de ta spennende bilder.

Når du skal velge mikroskop er det vesentlig å vite hva du skal bruke det til. For eksempel hvor stor forstørrelse du trenger. Skal det kunne kobles til skjerm? Vil du fotograferer og dokumentere? Godt lys er også viktig for en god opplevelse. Mikroskop er spennende for barn, men skal de leke med dem, bør de ikke være for kostbare og kunne tåle en støyt.

Viser alle 9 resultater

 • Add to Wishlist
  Veho DX-1 200x USB 2MP Mikroskop - VMS-006

  Veho DX-1 200x USB 2MP Mikroskop – VMS-006

  Veho USB mikroskop har ikke eget okular eller skjerm. Mikroskopet brukes sammen med PC, der mikroskopbildet kommer opp på PC-skjermen. Mikroskopet har innebygget LED lys. Det kan forstørre opp til 200x med god bildekvalitet.

  kr 1 095 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Veho DX-2 300x USB 5MP Mikroskop - VMS-007

  Veho DX-2 300x USB 5MP Mikroskop – VMS-007

  Veho USB mikroskop har ikke eget okular eller skjerm. Mikroskopet brukes sammen med PC, der mikroskopbildet kommer opp på PC-skjermen. Mikroskopet har innebygget LED lys. Det kan forstørre opp til 300x med god bildekvalitet.

  kr 1 790 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Veho DX-3 220x USB 3.5MP Mikroskop med monitor - VMS-008

  Veho DX-3 220x USB 3.5MP Mikroskop med monitor – VMS-008

  Veho USB mikroskop har en 2,4″ TFT skjerm, minnekort, oppladbart batteri og HDMI utgang. Mikroskopet har innebygget LED lys. Det kan forstørre opp til 2000x (digitalzoom) med god bildekvalitet. 10x eller 220x optisk zoom.

  kr 2 995 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Celestron Mikroskop Pakke 28 Deler

  Celestron Mikroskop Pakke 28 Deler

  Gjennomfør egne eksperimenter med denne pakken i 28 deler. Settet inneholder et metallmikroskop med 3 objektivlinser (100x, 600x, og 1200x).

  kr 699 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Nikon Fieldmicroscope Mini - Vanntett 20x feltstereoskop

  Nikon Fieldmicroscope Mini – Vanntett 20x feltstereoskop

  Flott vanntett stereoskop som kun veier 400g. Liten og håndterlig til feltbruk med beskyttelsesveske. Stereoskopet er svært flott og se i, kjenntegnet av nikons gode optikk. Meget aktuell for botanikere, entomologer og som studieutstyr til høyskoler osv.

  kr 5 290 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Nikon Fieldmicroscope - 20x stereoskop / feltmikroskop med lys

  Nikon Fieldmicroscope – 20x stereoskop / feltmikroskop med lys

  Flott feltlupe med lys. Liten og håndterlig til feltbruk med beskyttelsesveske. Stereoskopet er svært flott og se i, kjenntegnet av nikons gode optikk. Meget aktuell for botanikere, entomologer og som studieutstyr til høyskoler osv.

  kr 8 690 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Nikon Fieldmicroscope EZ-Micro - Vanntett 20x feltstereoskop

  Nikon Fieldmicroscope EZ-Micro – Vanntett 20x feltstereoskop

  Flott feltlupe med lys, tilpasset foto med Nikon Coolpix. Liten og håndterlig til feltbruk. Stereoskopet er svært flott og se i, kjenntegnet av Nikons gode optikk. Aktuell for botanikere, entomologer og som studieutstyr til høyskoler osv.

  kr 12 590 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Salg! Celestron Mikroskop for barn med telefonadapter

  Celestron Mikroskop for barn med telefonadapter

  Celestron barnemikroskop er et flott verktøy for læring hjemme eller ute i naturen. Her får ungene enn innsikt i en mikroskopisk verden. Mikroskopet har 3 objektiver med 50, 100 og 200 ganger forstørresle, og i tillegg en 2 ganger zoom.

  kr 549 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Stereomikroskop M1 med LED

  Stereomikroskop M1 med LED

  Ideell for studier og artsbestemmelser. Mikroskopet er relativt lite, lett og enkelt å håndtere. Dette er det ideelle valget for nybegynnere.

  kr 2 640 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS