Home / Butikk / Spill, leker og gaver / Fløyter og lyd

Fløyter og lyd

Det finnes ulike instrumenter og anordninger som kan brukes for å lage fuglelignende lyder. Vi har et svært begrenset utvalg av slike produkter.

Vi har imidlertid solgt fuglelokken over lang tid. Men denne vil du kunne lage lyder som er svært like fuglenes lokkelåter (samme lydfrekvens). Dette gjør at mange arter (rødstrupe, gjerdesmett, sangere og andre) blir nysgjerrige og titter fram fra sine skjulesteder, slik at de blir lette å se.

Fuglelokken er utviklet og populær i Amerika blant fuglekikkere og ornitologer. Der brukes fuglelokken hyppig for å tiltrekke seg fugler til området der observatøren befinner seg.

Viser det ene resultatet

  • Add to Wishlist

    Fuglelokk – Audobon Bird call

    Med denne fuglelokken, vil du kunne lage lyder som er svært like fuglenes lokkelåter (samme lydfrekvens). Dette gjør at mange arter (rødstrupe, gjerdesmett, sangere og andre) blir nysgjerrige og titter fram fra sine skjulesteder, slik at de blir lette å se.

    Hyppig bruk av en fuglelokk på samme sted for å påvirke adferden til enkelte fugler kan være stressende for fuglen. Det er viktig å bruke dette verktøyet på en ansvarlig måte og respektere fuglenes naturlige adferd.

    kr 165 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

STØRRELSE

ALDER

TEMA

SERIE

SENSOR OPPLØSNING (PX)

NÆRGRENSE (M)

ANTALL LOMMER

ANTALL SEKSJONER

ART

ARMERING

BRENNVIDDE (MM)

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

FARGE

FARGER

FORSTØRRELSE

GARANTI (ÅR)

GRUPPE

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

KUNSTNER

TYPE

PRODUSENT

SPRÅK

GEOGRAFISK INDELING

VANNTETT

VEKT (G)

PRIS