Home / Butikk / Klær / Swarovski bekledning

Swarovski bekledning

I over 70 år har SWAROVSKI OPTIK vært synonymt med gode opplevelser i naturen. Deres kunder over hele verden deler også vår lidenskap for naturen. Vi liker å tilbringe mye tid utendørs. For den som er ute med kikkert eller teleskop er gjerne årstider og værforhold underordnet. Det er for dette publikumet Swarovski bekledning er utviklet.

For Natur og Fritids kunder er det gjerne en caps eller t-skjorte med Swarovski logo og design som er mest fristende. Swarovski sin kolleksjon består imidlertid også av tidløse klær som varer lenge. I stedet for å stadig endre kolleksjoner, fokuserer Swarovski på funksjonalitet, holdbarhet og robusthet.

I Swarovskis bekledning finner du merino-hettegensere som både er behagelig å ha på.  Temperaturregulerende, perfekt for fotturer. Hansker av høy kvalitet som holder fingrene dine varme når du observerer i mange timer. De har tilleggsfunksjoner som for eksempel skinnforsterkninger.

Alle produktene i Swarovski GEAR-kolleksjon har smart design. Produkter med perfekt funksjonalitet i hver eneste detalj, og tilpasset dine behov ute i naturen. Fra komfortable t-skjorter til vanntette jakker – funksjonelt, holdbart tøy for dine utendørs opplevelser.

For SWAROVSKI OPTIK gjelder forpliktelsen til bærekraft også når det gjelder klær og funksjonelt tilbehør. Bærekraftig produksjon er en del av Swarovskis bedriftsfilosofi: En kontinuerlig jobb med å forbedre  produktene med tanke på bærekraftige materialer, produksjon og emballasje.

For Swarovski har det vært en naturlig utvikling å utvikle en Gear-kolleksjon for å møte disse kravene – og ideelt sett komplettere våre langtrekkende optiske instrumenter. Det er selvsagt at denne kolleksjonen oppfyller de samme høye kvalitetsstandardene som våre optiske produkter.

Viser alle 12 resultater

Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS