Fuglekasse

En fuglekasse kan lage mye liv i hagen. Ti kasser i skogen kan hjelpe mange fugler som har vansker med å finne hule trær i dagens «veldrevne» skoger. Å ha en fuglekasse kan være en fin inngangsport for både barn og voksne til å bli bedre kjent med fuglene.

Det er ikke vanskelig å lage fuglekasser. Vårt tilbud er derfor først og fremst myntet på dem som ønsker en kasse eller to i hagen, men som verken har en snekkerbod, de nødvendige materialer eller tid til å snekre. Da kommer det både deg, hagen og småfuglene mer til nytte å gjøre noen klikk på våre sider. Så etter noen få dager, kan du bare gå ned på postkontoret og hente dem.

Vi kan tilby fuglekasser i flere former og størrelser. Kasser som passer alt fra svartmeis til kattugle og kvinand. Vi har klassiske fuglekasser i tre med hulldiameter fra 28mm til 120mm. For de fleste hager er det kasser med 28, 32 eller 50 mm  hull som gjelder. De passer blåmeis, kjøttmeis, pilfink, svarthvit fluesnapper og stær. Våre vanligste fuglekassegjester.

Vi tilbyr også ulike kasser laget av trebetong. Disse er også populære blant småfuglene. Fordelen er at de står bedre mot råte og eventuelle angrep fra hakkespetter.

Spesialkasser og fuglekassekamera

Vårt sortiment av spesialkasser er også stort. Dette er kasser med spesiell utforming som bare passer for en enkelt art eller noen få arter. Fuglekasse til fossekall, tårnseiler eller trekryper er gode eksempler. Halvåpne kasser til linerle, rødstjert eller gråfluesnapper er et annet eksempel. Tilslaget i disse er gjerne lavere, så for en vanlig hage er det typiske meisekasser som fungerer best.

Vi har også stort utvalg av fuglekasser med kamera. Våre produkter her er vel utprøvde løsninger, som fungerer både for fuglene og kameraet. Kassekit som er lette å sette opp og som gir gode bilder til TV, mobil og PC. Se nærmere under vår naturfotomeny for fuglekassekamera.

Viser 1–12 av 54 resultater

 • Add to Wishlist
  Fuglekasse til meis

  Fuglekasse til meis – 32 mm hullåpning, tremateriale

  Fuglekasse til meis er standard fuglekasse i tre til kjøttmeis, blåmeis og svarthvit fluesnapper. Du får også både svartmeis, spettmeis, pilfink og vendehals, men disse artene er noe mindre vanlige. Kassene er meget solide med tykke impregnerte bord.

  kr 220 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglekasse til meis - 28 mm

  Fuglekasse til meis – 28 mm hullåpning, tremateriale

  Fuglekasse til meis – 28 mm. Standard fuglekasse i tre til blåmeis og svartmeis. Også muligheter for løvmeis. Kassene er meget solide med tykke impregnerte bord.

  kr 220 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglekasse til stær

  Fuglekasse til stær – 50 mm hullåpning, tremateriale

  Standard fuglekasse til stær i tre. Den vil du kunne få dersom du henger kassen i områder med plener og åpent terreng i hele landet. Stæren har imidlertid blitt mindre vanlig mange steder de siste 10-20 årene, det kan delvis skyldes mangel på reirplass.

  kr 250 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglekasse kaie/perleugle

  Fuglekasse kaie/perleugle

  Stor rugekasse til å henge i et tre. På gode lokaiteter vil både perleugle, kaie eller skogdue kunne hekke i denne kassen. Perleugle hekker ofte ikke årlig i det samme området, så med denne må man være tolmodig for å få et hekkeresultat.

  kr 550 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglekasse kattugle/kvinand

  Fuglekasse kattugle/kvinand

  Stor rugekasse til å henge i et tre. På gode lokaiteter vil både kattugle og kvinand lett kunne hekke i denne kassen. Vi anbefaler og legge et lag av morken flis i bunnen, da kattuglen ikke bygger eget reir.

  kr 650 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglekasse i trebetong - 28mm Grønn, Woodstone

  Fuglekasse i trebetong – 28mm Grønn, Woodstone

  Rugekasse for blåmeis, svartmeis og fluesnapper. Det harde betongmaterialet gjør den mindre utsatt for hakkespett.

  kr 359 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglekasse i trebetong - 32mm Grønn, Woodstone

  Fuglekasse i trebetong – 32mm Grønn, Woodstone

  Rugekasse for kjøttmeis, blåmeis, fluesnapper og en rekke andre mulige arter. Det harde betongmaterialet gjør den mindre utsatt for hakkespett.

  kr 359 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Fuglekasse i trebetong - 32mm - Oval, grønn, Woodstone

  Fuglekasse i trebetong – 32mm – Oval, grønn, Woodstone

  Rugekasse for kjøttmeis, blåmeis, fluesnapper samt en rekke andre mulige arter. Det harde betongmaterialet gjør den mindre utsatt for hakkespett.

  kr 359 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Meisekasse i betongtre 1B

  Meisekasse i betongtre 1B

  Rugekasse for meiser til å henge i et tre. Opphengshank så kassen også kan festes på greiner, gjør den mindre sårbar for katt. Det harde betongmaterialet gjør den mindre utsatt for hakkespett. Forstykke til å trekke ut gjør den enkel og rengjøre.

  kr 528 Velg alternativ
 • Add to Wishlist
  Stærkasse i betongtre

  Stærkasse i betongtre

  Rugekasse for stær til å henge i et tre. Opphengshank så kassen også kan festes på greiner, gjør den mindre sårbar for katt. Forstykket kan tas av slik at kassen er enkel å rengjøre.

  kr 677 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Halvåpen fuglekasse i trebetong - Grønn, Woodstone

  Halvåpen fuglekasse i trebetong – Grønn, Woodstone

  Halvåpen fuglekasse laget av det bærekraftige trebetong. Kassene har lang holdbarhet. Halvåpne kasser er mest aktuelle for linerle, gråfluesnapper og rødstrupe, men andre arter som rødstjert kan også komme i kassen.

  kr 351 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Meisekasse i tre med skråtak - 32mm hull

  Meisekasse i tre med skråtak – 32mm hull

  Fuglekasse i tre med metallplate. Kassene er velegnet for kjøttmeis, blåmeis og fluesnapper.

  kr 280 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS