Puslespill

Vi fører en rekke fargerike puslespill for barn og skole

Enkle spill for barn
Vårt utvalg av puslespill har hardpapp bunn og rammer på selve puslespillet. Puslespillene har motiv fra natur og vitenskap. Mange av dem er pedagogisk laget for gjenkjennelse av navn eller dyr. I tillegg til motiver med dyr og planter er det også temaer med flagg, kart, geografi og astronomi.

Vi selger i hovedsak puslespill fra to ulike produsenter. Serien fra Borge i Norge består av fotografier av kjente norske dyr og fugler. Vi kan nevne blåmeis, kjøttmeis, dompap og rev. Mange av spillene er enkle med få brikker.

Stjernespillene fra Larsen har flotte illustrasjoner av dyr og landskap fra ulike miljøer i Norge og resten av verden. Her finner du puslespill med dyr fra skogen eller blomsterenga. Dessuten er det motiver med ulike temaer, kart, geografi og kart.

Barn liker å pusle 
Mange barn liker å legge puslespill! Det er en morsom og utfordrende aktivitet som kan hjelpe barn med å utvikle finmotoriske ferdigheter, problemløsningsevner og tålmodighet.

Puslespill kommer i ulike størrelser og vanskelighetsgrader, så det er noe som passer for barn i alle aldre og ferdighetsnivåer. For yngre barn kan det være lurt å begynne med enkle spill med store brikker og færre brikker, mens eldre barn kan prøve seg på mer komplekse puslespill med mindre brikker og flere brikker.

Pusling kan også være en fin måte å tilbringe tid sammen som familie eller med venner, og kan bidra til å styrke bånd og samarbeidsevner.

Kort oppsummert, mange barn liker å pusle, og det er en aktivitet som kan være både morsom og lærerik!

Viser 1–12 av 102 resultater

Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS