Home / Butikk / Kikkert / Tilbehør

Tilbehør

Vi har svært mye kikkert-tilbehør i vårt sortiment.

Det er viktig å rengjøre kikkertene ofte, men det er også vesentlig at man bruker skikkelig rengjøringsutstyr som ikke skader optikken. Vi har linsepenner, linsekluter og annet rengjøringsutstyr for alle behov i vårt sortiment.

En god reim gjør kikkerten din behageligere å bære. Reimen bør være bred og lengden må kunne reguleres. Vi anbefaler neoprenreimer. De er elastiske, ligger godt over skuldrene og passer de aller fleste kikkerter. Skal du bruke kikkerten i kano eller båt, vil vi anbefale en flytereim.

De fleste kikkerter leveres med okulardeksler. Det er imidlertid fort gjort å miste dem. Vi har deksler til mange modeller i vår nettbutikk. Andre deksler kan skaffes på forespørsel. Ta kontakt og be om pris. Det finnes også universaldeksler som passer til mange kikkerter.

Det er vanlig at kikkerter kommer med egne vesker. Har du mistet vesken, eller er du misfornøyd med den du har, finnes det mange alternativer. Vi har vesker som passer til alle vanlige kikkertmodeller.

Du får stativadaptere til mange av kikkertmodellene i vårt utvalg. Noen merker har gode stativfester som passer nesten alle takkantkikkerter, uansett merke. Ønsker du bilvindu stativ eller andre løsninger til kikkert eller teleskop, finner du mer om dette på siden med spesialstativer.

Reservedeler og spesialtilbehør

Spesialutstyr eller reservedeler for enkelte kikkerter, teleskoper og stativer finner du andre steder i butikken.

Ikke alle reservedeler er lagt ut i nettbutikken og en del andre produkter er vanskelig å sortere entydig, så har du problemer med å finne ting så ta kontakt.

Reservedeler og spesialutstyr kan være dyrt og det kan ta lang tid å skaffe. Det er derfor viktig når vi skal skaffe kikkert-tilbehør fra leverandør at det du bestiller virkelig passer. Ta derfor kontakt og fortell oss hvilken kikkertmodell du har om du er usikker på hva du trenger.

Kikkert-tilbehør fra Natur og Fritid
Deksler Kikkertvesker Reimer Rengjøringsutstyr Stativfester

Viser 1–12 av 134 resultater

Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS