Home / Butikk / Kikkert / Håndkikkert / Swarovski

Swarovski

Swarovski Optik er anerkjent for sine kvalitetskikkerter innen fugle- og jegermiljøene. Både når det gjelder robusthet, optisk kvalitet, ergonomi og design scorer Swarovski kikkert svært høyt.

Swarovski utmerker seg ved at de bare produserer kikkerter i de øverste pris- og kvalitetsklassene. De utvikler og produserer alle kikkerter på egen fabrikk i Østerrike. Swarovski har i dag den største markedsandel blant kvalitetsmerkene hos Natur og Fritid. Dette har sammenheng med at kikkertene er spesielt populære blant fuglekikkere. En kundegruppe vi har spesielt mange av hos oss.

Noe av årsaken til merkets suksess er at de kun produserer kikkertoptikk. De har derfor jobbet innovativt og målrettet i flere tiår med kvalitets- og produktutvikling. De følger tett opp alle deler av produksjonen, og sikrer derved en jevn og høy kvalitet. Kjøper du Swarovski kan du alltid være sikker på å få topp kvalitet.

Swarovski har utviklet håndkikkerter i stadig nye serier. Først Habicht og deretter SLC på 90-tallet. Modeller som ikke nådde helt til topps. Det var særlig  da EL Swarovision kom at merket ble en bestselger blant fuglekikkere og hos Natur og Fritid. CL-modellene er noe enklere, mens også populære på grunn av en mer overkommelig pris. Med NL Pure har Swarovski tatt toppmodellen et skritt videre. Dette er virkelig fantastiske kikkerter med lett vekt, fantastisk ergonomi og et stort kantskarpt synsfelt.

Habicht er porroprismekikkerter med klassisk design, mens de andre er slanke, rette takkantmodeller. Alle Swarovskis modeller er vanntette og har 10 års garanti. De optiske egenskapene er preget av naturlig fargegjengivelse, høy kontrast og oppløsning, gode motlysegenskaper og høy kantskarphet.

Swarovski MY Junior Swarovski NL Pure Swarovski EL Swarovski CL Companion Swarovski Habicht Swarovski SLC Swarovski tilbehør Swarovski AX

Viser 1–12 av 96 resultater

 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 8x32

  Swarovski NL Pure 8×32 – Håndkikkert

  Swarovski NL Pure 8×32 er Swarovskis kikkerter til allround bruk. Helt unikt er synsfeltet som er langt større enn egne og andre merkers modeller. Dette gir en synsopplevelse utover det vanlige. Ny unik form og fokusering gir ergonomi i toppklasse.

  kr 28 700 Velg alternativ
 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 8x42 - Håndkikkert

  Swarovski NL Pure 8×42 – Håndkikkert

  Swarovski NL Pure 8×42 er Swarovskis nye (2020) toppmodell til allround bruk. Helt unikt er synsfeltet som er langt større enn egne og andre merkers modeller. Dette gir en synsopplevelse utover det vanlige. Ny unik form og fokusering gir ergonomi i toppklasse.

  kr 34 200 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski MY Junior

  Swarovski MY Junior – Håndkikkert

  Swarovski MY Junior er den første Swarovski kikkerten utviklet spesielt for barnehender og øyne. Med 7x forstørrelse og en objektivdiameter på 28mm, kombinerer kikkerten et praktisk kompakt design med topp optisk ytelse. Fokushjulet er lett å bruke, og sammenføyningen brukes til kontinuerlig å justere kikkerten øyeavstand. Den teksturerte beskyttelsen føles komfortabel å holde. Kikkerten kommer i to fargevarianter.

  kr 5 000 Velg alternativ
 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 10x32

  Swarovski NL Pure 10×32 – Håndkikkert

  Swarovski NL Pure 10×32 er Swarovskis kikkerter til allround bruk. Helt unikt er synsfeltet som er langt større enn egne og andre merkers modeller. Dette gir en synsopplevelse utover det vanlige. Ny unik form og fokusering gir ergonomi i toppklasse.

  kr 29 400 Velg alternativ
 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 10x42

  Swarovski NL Pure 10×42 – Håndkikkert

  Swarovski NL Pure 10×42 er Swarovskis nye (2020) toppmodell til allround bruk. Helt unikt er synsfeltet som er langt større enn egne og andre merkers modeller. Dette gir en synsopplevelse utover det vanlige. Ny unik form og fokusering gir ergonomi i toppklasse.

  kr 34 800 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 10x52

  Swarovski NL Pure 10×52 – Takkant kikkert

  Swarovski NL Pure 10×52 er profesjonelle kikkerter for krevende observasjonssituasjoner, spesielt under vanskelige lysforhold. Med 10x forstørrelse hjelper de deg med å identifisere kritiske detaljer, mens deres synsfelt på 130 meter holder alt i sikte. Dette gjør dem spesielt gode til å sjekke åpne landskap. Den karakteristiske NL Pure-vepsekroppen sørger for at NL Pure 10×52-kikkerten ligger godt i hånden. Maksimal fargegjengivelse og kompromissløs bildedefinisjon helt til kantene er garantert av den velprøvde SWAROVISION-teknologien.

  kr 36 500 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 12x42 - Takkant kikkert

  Swarovski NL Pure 12×42 – Takkant kikkert

  Swarovski NL Pure 12×42 er Swarovskis nye (2020) toppmodell til allround bruk. Helt unikt er synsfeltet som er langt større enn egne og andre merkers modeller. Dette gir en synsopplevelse utover det vanlige. Ny unik form og fokusering gir ergonomi i toppklasse.

  kr 35 300 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski NL Pure 14x52

  Swarovski NL Pure 14×52 – Takkant kikkert

  Swarovski NL Pure 14×52-kikkerten tilbyr fantastiske observasjoner når hver detalj teller. Under vanskelige lysforhold viser NL Pure 52-kikkerten sin fulle styrke. En objektivlinsediameter på 52 mm fanger en stor mengde lys. Den veldig høye 14x forstørrelsen betyr at du ikke går glipp av en eneste detalj, selv på avstander på over 1000 meter. NL Pures ergonomiske vepskropp gjør denne profesjonelle kikkerten behagelig å håndtere, mens SWAROVISION-teknologien garanterer absolutt kantskarphet og fargetroskap.

  kr 37 000 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Swarovski CL Pocket 8×25 B Wild Nature – Lommekikkert

  Swarovski CL Pocket 8×25 B har god optisk kvalitet, de er kompakte og har lett vekt. Disse er veldig gode turkikkerter.

  kr 9 100 Velg alternativ
 • Add to Wishlist
  Swarovski CL Pocket 8x25 B Mountain - Lommekikkert

  Swarovski CL Pocket 8×25 B Mountain – Lommekikkert

  Swarovski CL Pocket 8×25 B har god optisk kvalitet, de er kompakte og har lett vekt. Disse er veldig gode turkikkerter.

  kr 9 100 Velg alternativ
 • Add to Wishlist
  Swarovski CL Pocket 10x25 B Wild Nature - Lommekikkert

  Swarovski CL Pocket 10×25 B Wild Nature – Lommekikkert

  Swarovski CL Pocket 10×25 B har god optisk kvalitet, de er kompakte og har lett vekt. Disse er veldig gode turkikkerter.

  kr 9 600 Velg alternativ
 • Add to Wishlist
  Swarovski CL Pocket 10x25 B Mountain - Lommekikkert

  Swarovski CL Pocket 10×25 B Mountain – Lommekikkert

  Swarovski CL Pocket 10×25 B har god optisk kvalitet, de er kompakte og har lett vekt. Disse er veldig gode turkikkerter.

  kr 9 600 Velg alternativ
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS