Home / Butikk / Kikkert / Håndkikkert / Swarovski

Swarovski

Swarovski Optik er anerkjent for sine kvalitetskikkerter innen fugle- og jegermiljøene. Både når det gjelder robusthet, optisk kvalitet, ergonomi og design scorer Swarovski kikkert svært høyt.

Swarovski utmerker seg ved at de bare produserer kikkerter i de øverste pris- og kvalitetsklassene. De utvikler og produserer alle kikkerter på egen fabrikk i Østerrike. Swarovski har i dag den største markedsandel blant kvalitetsmerkene hos Natur og Fritid. Dette har sammenheng med at kikkertene er spesielt populære blant fuglekikkere. En kundegruppe vi har spesielt mange av hos oss.

Noe av årsaken til merkets suksess er at de kun produserer kikkertoptikk. De har derfor jobbet innovativt og målrettet i flere tiår med kvalitets- og produktutvikling. De følger tett opp alle deler av produksjonen, og sikrer derved en jevn og høy kvalitet. Kjøper du Swarovski kan du alltid være sikker på å få topp kvalitet.

Swarovski har utviklet håndkikkerter i stadig nye serier. Først Habicht og deretter SLC på 90-tallet. Modeller som ikke nådde helt til topps. Det var særlig  da EL Swarovision kom at merket ble en bestselger blant fuglekikkere og hos Natur og Fritid. CL-modellene er noe enklere, mens også populære på grunn av en mer overkommelig pris. Med NL Pure har Swarovski tatt toppmodellen et skritt videre. Dette er virkelig fantastiske kikkerter med lett vekt, fantastisk ergonomi og et stort kantskarpt synsfelt.

Habicht er porroprismekikkerter med klassisk design, mens de andre er slanke, rette takkantmodeller. Alle Swarovskis modeller er vanntette og har 10 års garanti. De optiske egenskapene er preget av naturlig fargegjengivelse, høy kontrast og oppløsning, gode motlysegenskaper og høy kantskarphet.

Swarovski NL Pure Swarovski EL Swarovski CL Companion Swarovski Habicht Swarovski SLC Swarovski tilbehør

Viser 1–12 av 84 resultater

Handlekurv

Filtrer

STØRRELSE

ALDER

TEMA

SERIE

SENSOR OPPLØSNING (PX)

NÆRGRENSE (M)

ANTALL LOMMER

ANTALL SEKSJONER

ART

ARMERING

BRENNVIDDE (MM)

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

FARGE

FARGER

FORSTØRRELSE

GARANTI (ÅR)

GRUPPE

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

KUNSTNER

TYPE

PRODUSENT

SPRÅK

GEOGRAFISK INDELING

VANNTETT

VEKT (G)

PRIS