Home / Butikk / Klær / BirdLife klær

BirdLife klær

Natur og Fritid selger BirdLife klær i samarbeid med BirdLife Norge. Sortimentet har variert noe over tid, men består av typisk av t-skjorter og andre enkle plagg med BirdLife logo. For eksempel sweatshirt eller hettejakke.

Da BirdLife har mange lokale lag er det dessverre for utfordrende og tilby dette. Det blir fort for mange varianter å lagerføre. Vi har derfor i utgangspunktet kun plagg med BirdLife Norge logoen til hovedforeningen.

Vi produserer plaggene i Spania hos samme leverandør som leverer oss Harlequin T-skjortene med motiv. T-skjortene derfra med fuglemotiv får vi også laget med en liten BirdLife loge på ermet. Vår produsent leverer plagg med høy kvalitet, der trykket varer lenge.

Da vi av hensyn til økonomien må produsere og kjøpe inn nokså mange enheter av gangen, har vi kun 2-3 leveranser i året. Det kan derfor være nokså lang leveringstid for størrelser som er utsolgt.

Fargene er avhengig av sortimentet vår leverandør fører og vil variere over tid. Typiske herrestørrelser i mørke farger dominerer salget. Det gjelder også i de tilfellene vi har hatt modeller med mange størrelser og farger. Dette virker dessverre begrensende på utvalget.

Birdlife Genser BirdLife Hettejakke Birdlife T-skjorter Lista fuglestasjon Vern Vipa

Viser alle 10 resultater

Handlekurv

Filtrer

STØRRELSE

ALDER

TEMA

SERIE

SENSOR OPPLØSNING (PX)

NÆRGRENSE (M)

ANTALL LOMMER

ANTALL SEKSJONER

ART

ARMERING

BRENNVIDDE (MM)

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

FARGE

FARGER

FORSTØRRELSE

GARANTI (ÅR)

GRUPPE

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

KUNSTNER

TYPE

PRODUSENT

SPRÅK

GEOGRAFISK INDELING

VANNTETT

VEKT (G)

PRIS