Kundeservice

Ny nettside!

Vår nye nettbutikk ble lansert i mai 2023. Det skal være en stor forbedring på alle vis, men det kan være litt uvant å finne fram for våre tidligere kunder. Vi vil ha en overgangsperiode der ikke alt vil være på plass. Dette gjelder for eksempel innhold på denne siden. Vi beklager dette, men håper dere vil være litt tålmodige med oss.

Tidligere kunder

Som tidligere kunde vil du oppleve en hel rekke endringer med vår nye nettbutikk. De viktigste er nevnes her.

Nytt betalingssystem

På vår nye plattform går alle betalinger gjennom SVEA checkout, som overtar den økonomiske fordringen fra oss. Ingen ordre (varer) blir sendt uten at betaling er klarert i nettbutikken. Du kan velge mellom kredittkort, Vipps, faktura eller avbetaling i nettbutikken. Ønsker du som kunde å handle direkte med oss er det fortsatt mulig via telefon, e-post eller i butikk. Tidligere kunder kan da få faktura direkte fra oss i Natur og Fritid. Nye kunder som handler utenom nettbutikk, vil måtte betale via SVEAs betalingssystem.

Handle med eller uten egen konto i nettbutikken

I vår nye nettbutikk kan du velge å legge ordre uten å opprette konto i nettbutikken. Du må imidlertid legge inn navn og adresse på ordren og i betalingsløsningen. Oppretter du en konto vil du få tilgang der til din kundehistorikk (fra 3. mai 2023) om du er innlogget når du handler.

Konto og ordre i utgått nettbutikk

Det har ikke vært mulig å overføre tidligere ordre eller kundekontoer fra den tidligere nettbutikkplattformen. Vi har imidlertid fortsatt tilgang og vil følge opp alle ordrer som ikke er fullført i systemet. Vi vil også ta kontakt direkte dersom det er problemer med noen leveranser.

Vi har kopier av alle tidligere ordre og fakturaer som handlet i vår nettbutikk eller direkte hos oss fra de siste 15 årene i vårt regnskapssystem. Er det noe du lurer på vedrørende tidligere kjøp så ta kontakt på post@naturogfritid.no

Returbetingelser

Vi gir 14 dagers full retur på alle varer forutsatt at de er ubenyttet og ser ut som nye ved ankomst av retur. Ved forsendelse, må kunden selv dekke returporto.

Åpningstider butikk / telefon

Vi har egne fysiske butikklokaler på Borhaug nær Lista fyr. I tillegg har vi kundetelefon som er åpen i butikktidene.
Du finner våre åpningstider og kontaktdetaljer her.

Handlekurv