Lykter

Natur og Fritid fører et utvalg lykter av høy kvalitet. Lyktene er vanntette, meget robuste mot støt og rystelser, og vil derfor alltid fungere når du trenger dem. De hendige lyktene er perfekte på tur og i felt, og nyttige i en nødsituasjon. Alle lommelyktene er meget lyssterke med LED-lys. Takket være LED teknologien trenger du aldri å bytte lampe.

Fenix ​​er en populær produsent av lykter og annet utendørsutstyr. Fenix ​​lykter er kjent for å være holdbare, pålitelige og effektive. De er designet for å møte behovene til eventyrere, taktiske operatører, og andre profesjonelle brukere som trenger pålitelig lys i alle slags situasjoner.

Fenix ​​produserer et bredt utvalg av lykter for forskjellige bruksområder, inkludert hodelykter, lommelykter, oppladbare lykter og mer.

Fenix ​​lykter er kjent for sin avanserte teknologi og funksjoner. Mange modeller har flere lysstyrkenivåer og fokusjustering for å gi brukeren fleksibilitet og kontroll over lysstrålen. De fleste modellene har også et robust design og er vanntette og støtsikre.

Fenix ​​lykter er også kjent for å være energieffektive og har ofte en lang batterilevetid. Mange modeller kan lades opp via USB og noen har også mulighet for å bruke oppladbare batterier.

Fenix ​​lykter er derfor et godt valg for alle som trenger pålitelig og kraftig lys i utendørs- eller taktiske situasjoner.

Hodelykt Håndholdt lykt Campinglykt Lanterne Sykkellykt

Viser 1–12 av 39 resultater

Handlekurv

Filtrer

STØRRELSE

ALDER

TEMA

SERIE

SENSOR OPPLØSNING (PX)

NÆRGRENSE (M)

ANTALL LOMMER

ANTALL SEKSJONER

ART

ARMERING

BRENNVIDDE (MM)

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

FARGE

FARGER

FORSTØRRELSE

GARANTI (ÅR)

GRUPPE

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

KUNSTNER

TYPE

PRODUSENT

SPRÅK

GEOGRAFISK INDELING

VANNTETT

VEKT (G)

PRIS