Home / Butikk / Teleskop / Stjernekikkert / Celestron StarSense Explorer

Celestron StarSense Explorer

StarSense Explorer hjelper deg å finne fram på nattehimmelen ved hjelp av din mobil. Stjernekartet på smarttelefonen viser deg hvor teleskopet peker, og i teleskopet kan du da se fantastiske detaljene på stjernehimmelen eller månen.

Frem til nå har det å navigere nattehimmelen ved bruk av et enkle teleskop vært en treg og plundrete prosess. StarSense Explorer har gjort det enklere. Det er verdens første serie med amatørteleskop som bruker en smarttelefon til å forenkle hele prosedyren med å finne fram med ett enkelt klikk.

Bare plasser smarttelefonen din i dokken og start StarSense Explorer-appen. Etter å ha justert smarttelefonen din til teleskopets optikk lager appen en liste over himmelobjekter som er synlige for øyeblikket. Når du har valgt vil piler på telefonen din veilede deg til hvor du skal flytte teleskopet. Når objektet er funnet blir siktet som vises i appen grønn.

Brukervennlig og enkelt

StarSense Explorer er ideell for alle som ønsker å utforske galaksen – appen har et brukervennlig brukergrensesnitt og detaljerte opplæringsprogrammer. Det er som å ha en egen personlig guide for nattehimmelen. Legg fra deg kompliserte stjernekart, upresise planetarium-apper og datastyrte festemekanismer.

Med StarSense Explorer-appen har det aldri vært enklere, raskere eller mer nøyaktig å lete etter objekter. Kun få minutter etter å ha satt opp teleskopet vil du kunne navigere stjernehimmelen med selvtillit.

Selv om du bor i et lysforurenset område, er StarSense Explorer avansert nok til å kunne plukke ut Jupiter, Saturn, Venus, Orion-tåken, dobbeltstjerner og noen flere av de mest berømte himmelobjektene du alltid drømte om som barn.

Celestron har vært et ledende selskap i bransjen for høykvalitets teleskoper og optiske enheter i mer enn 50 år. Med StarSense-serien har de gjort stjernekikking tilgjengelig for alle. Dette er så enkelt å bruke at selv små barn klarer det det.

Celestron StarSense

Viser alle 7 resultater

Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS