Plysjdyr

Våre små kosedyr i plysj er svært populære hos barna. De er selvfølgelig søte og myke plysjdyr med høy kosefaktor. Til å være lekedyr laget i plysj er dyrene både naturtro og gjenkjennelige. De har derfor også et pedagogisk potensiale. Særlig gjelder dette plysjfuglene. De synger når du trykker på dem.

I utvalget av plysjdyr og plysjfugler har vi typiske vanlige norske arter. Blant fuglene er typiske sangfugler som svarttrost og bokfink populære. Det gjelder også typiske kjente arter i nærmiljøet som blåmeis, kjøttmeis, gråspurv og dompap.

Blant pattedyrene i plysj er det også mange av våre kjente arter. Både små og store rovdyr som fjellrev, gaupe og ulv er lett gjenkjennelige. I tillegg har vi andre kjente og kjære dyr som bever, ekorn, oter og en rekke andre.

Plysjfugler med sang Plysjfugler store Plysjpattedyr

Viser 1–12 av 61 resultater

 • Add to Wishlist
  Plysjfugler 10 pk - Plysjfugl med "ekte" sang

  Plysjfugler 10 pk – Plysjfugl med «ekte» sang

  Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennelige, de låter også som originalene! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen. Fuglene som følger med finner du i listen under, fuglene på hovedbildet kan avvike fra listen.

  kr 950 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Plysjfugler 3 pk - Plysjfugl med "ekte" sang

  Plysjfugler 3 pk – Plysjfugl med «ekte» sang

  Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 310 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Svarttrost - Plysjfugl med "ekte" sang

  Svarttrost – Plysjfugl med «ekte» sang

  Svarttrosten er kjent for sin vakre sang. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Kjøttmeis - Plysjfugl med "ekte" sang

  Kjøttmeis – Plysjfugl med «ekte» sang

  Kjøttmeisen er en kjær hagefugl. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Bokfink - Plysjfugl med "ekte" sang

  Bokfink – Plysjfugl med «ekte» sang

  Bokfinken er en kjær hagefugl med karakter sang. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Dompap - Plysjfugl med "ekte" sang

  Dompap – Plysjfugl med «ekte» sang

  Dompapen er en kjær fugl med beskjeden sang. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Sandlo - Plysjfugl med "ekte" sang

  Sandlo – Plysjfugl med «ekte» sang

  Sandlo er en vadefugl med beskjeden sang. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Blåmeis - Plysjfugl med "ekte" sang

  Blåmeis – Plysjfugl med «ekte» sang

  Blåmeisa er en liten og populær hagefugl. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Stær - Plysjfugl med "ekte" sang

  Stær – Plysjfugl med «ekte» sang

  Stær er en kjær fugl med livlig sang. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Isfugl - Plysjfugl med "ekte" sang

  Isfugl – Plysjfugl med «ekte» sang

  Isfugl er en flott fugl som inntar Norge. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Gjøk - Plysjfugl med "ekte" sang

  Gjøk – Plysjfugl med «ekte» sang

  Gjøkens ko-ko er kjent av alle i hele Norge. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Nøtteskrike - Plysjfugl med "ekte" sang

  Nøtteskrike – Plysjfugl med «ekte» sang

  Nøtteskriken er kjent for sine skrik i hele Norge. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS