Home / Butikk / Feltutstyr turutstyr / Feltutstyr for barn

Feltutstyr for barn

Det finnes mange forskjellige typer utstyr som kan hjelpe barn med å oppdage naturen og utforske den på en trygg og spennende måte.  Vi har en del enkelt utstyr som kan brukes til å fange og oppbevare smådyr, eller se planter og småting. Utstyret er generelt bra, men nokså rimelig, så det ikke er noen katastrofe om det skulle gå i stykker.

Vår junior kikkert er veldig populær. Den kan hjelpe barna med å se på fugler og andre dyr på avstand. Det kan også hjelpe dem med å se detaljer som de kanskje ikke ville ha lagt merke til ellers. Det kan også være gøy med en kikkert rundt halsen og leke ekspedisjon og utforsking.

Luper og bokser med lupe kan være gøy å bruke for barna til å se småting på nært hold slik som å se nærmere på insekter, blomster, blader og andre småting i naturen. Det kan også hjelpe dem med å se andre detaljer som de kanskje ikke ville ha lagt merke til.

Mikroskop kan være et flott verktøy for å hjelpe barn med å utforske den mikroskopiske verdenen. En morsom måte å lære om biologi og vitenskap på. Vi har mikroskop som er egnet for barn og deres ferdighetsnivå. De her passende forstørrelse, stødig nok til å holde opp mot ivrige barnehender.

Du vil også finne plysjfugler og andre leker, puslespill og bøker andre steder i vår butikk. Produkter som er svært populære blant barn.

Viser alle 10 resultater

 • Add to Wishlist
  Celestron Mikroskop Pakke 28 Deler

  Celestron Mikroskop Pakke 28 Deler

  Gjennomfør egne eksperimenter med denne pakken i 28 deler. Settet inneholder et metallmikroskop med 3 objektivlinser (100x, 600x, og 1200x).

  kr 699 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Salg! Celestron Mikroskop for barn med telefonadapter

  Celestron Mikroskop for barn med telefonadapter

  Celestron barnemikroskop er et flott verktøy for læring hjemme eller ute i naturen. Her får ungene enn innsikt i en mikroskopisk verden. Mikroskopet har 3 objektiver med 50, 100 og 200 ganger forstørresle, og i tillegg en 2 ganger zoom.

  kr 549 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Insektsboks med forstørrelsesglass

  Insektsboks med forstørrelsesglass

  Boks med forstørrelsesglass og ekstra lupe i plast til å se på insekter og alt annet en finner i naturen av små ting. Her får en 2 eller 4 ganger forstørrelse. Nå får barna mer utbytte av å gå på oppdagelsesferd i naturen!

  kr 79 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Trippel insektsviser

  Trippel insektsviser

  Avanser insektsboks i plast med forstørrelsesglass på topp, i siden og via speil i bunn til å se på insekter og alt annet en finner i naturen av små ting. Nå får barna mer utbytte av å gå på oppdagelsesferd i naturen!

  kr 139 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Periskop - Navir

  Periskop – Navir

  Har du noen gang ønsket du hadde øyne i nakken. Vel med dette periskopet har du nesten det. Trekk det frem og se hvem som skjuler seg bak din rygg eller rundt hjørnet. Mye lærerik morro!

  kr 119 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Mega insektsboks med forstørrelsesglass

  Mega insektsboks med forstørrelsesglass

  Stor boks med forstørrelsesglass med 3 ganger forstørrelse i plast til å se på insekter og alt annet en finner i naturen av små ting. Her kan en ta av lokket og bruke boksen til innfanging. Nå får barna mer utbytte av å gå på oppdagelsesferd i naturen!

  kr 99 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Forstørrelsesglass

  Forstørrelsesglass

  Enkelt forstørrelsesglass i plast til å se på insekter, blader og alt annet en finner i naturen av små ting. Nå får barna mer utbytte av å gå på oppdagelsesferd i naturen!

  kr 54 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Mega forstørrelsesglass med pinsett

  Mega forstørrelsesglass med pinsett

  Enkelt forstørrelsesglass med pinsett i plast til å se på insekter, blader og alt annet en finner i naturen av små ting. Nå får barna mer utbytte av å gå på oppdagelsesferd i naturen!

  kr 79 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Skogsbingo - 2 stk i pakning

  Skogsbingo – 2 stk i pakning

  Skogsbingoen kommer som en sammenbrettbar kasse, bestående av 6 rom med bilder og navn på ting man finner i skogen. Spennende og lærerikt for barn på oppdagelsesferd i naturen.

  kr 129 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Strandbingo - 2 stk i pakning

  Strandbingo – 2 stk i pakning

  Strandbingoen kommer som en sammenbrettbar kasse, bestående av 6 rom med bilder og navn på ting man finner på stranden. Spennende og lærerikt for barn på oppdagelsesferd i naturen.

  kr 129 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS