Home / Butikk / Teleskop / Feltteleskop / Swarovski teleskop

Swarovski teleskop

Swarovski teleskop er en serie med høykvalitets teleskoper laget av det østerrikske selskapet Swarovski Optik. Teleskopene er kjent for sin eksepsjonelle optiske kvalitet og avanserte funksjoner. De er svært populære blant fuglekikkere, astronomer og andre observasjonsentusiaster.

Swarovski-teleskopene er laget av høykvalitetsmaterialer og er bygget for å vare i mange år. De er enkle å bruke, selv for nybegynnere. De kommer med enkle justerings- og fokusmekanismer.  Teleskopene er robuste, vanntette og tåler tøffe forhold, og mange modeller har vært kjent for å fungere like godt etter flere tiår med bruk.

Du får Swarovski teleskopene i forskjellige størrelser og modeller. Teleskopene er kjent for sin presisjon og bildekvalitet. De gir klar og detaljert gjengivelse selv på høyere forstørrelser. Teleskopene er velegnet som utsiktskikkerter og til astronomisk bruk.

Bruksgenskaper

Swarovski-teleskopene er vanligvis relativt lette og bærbare, noe som gjør dem enkle å ta med seg på turer og utflukter. De robuste teleskopene er spesielt populære blant fuglekikkere.

Noen av de avanserte funksjonene som er tilgjengelige på Swarovski-teleskopene inkluderer justerbare okularer, avanserte linser med fluoritt- og HD-teknologi for optimal lysstyrke og fargegjengivelse, samt muligheten til å koble til digitale kameraer for å ta bilder og video.

Swarovski teleskopene er solid gummiarmert. Armeringen beskytter mot støt og er lyddempende, men det hindrer også at du blir fingerkald av å holde på eller rundt teleskopet om vinteren. Den matte fargen hindrer refleksjon som kan skremme dyr og fugler. Teleskopene har en bred beltefokusering rundt teleskopkroppen. Fokuseringen er enkelt tilgjengelig og med godt grep, som også tillater bruk av votter.

Selv om teleskopene er vanntette og gummiarmerte er det mange som ønsker en beredskapsveske som beskytter teleskopet mot regn, støv og sand. Veskene kan tres utenpå teleskopet og teleskopet brukes med vesken på.

Vi er eksperter på Swarovskis teleskoper

Natur og Fritid har vært Swarovski forhandler siden 1996. Vår lange erfaring med fuglekikking og teleskop-optikk over flere tiår, har gitt oss meget høy kompetanse på teleskoper. Swarovski har i alle disse årene vært en bestselger hos oss. Vi har solgt mange hundre av deres teleskoper og anser oss selv som en spesialist på Swarovski teleskop!

Swarovski ATX-STX modulteleskop Swarovski ATC-STC Swarovski ATS-STS teleskop Swarovski BTX Swarovski ST Vista Teleskopfoto Teleskoppakke Swarovski beredskapsveske Uttrekkbart teleskop

Viser 1–12 av 63 resultater

 • Add to Wishlist
  Swarovski ATX 25-60x65 - Teleskop m/skrå innsikt

  Swarovski ATX 25-60×65 – Teleskop m/skrå innsikt

  Dette er den minste modellen av Swarovski’s nye modulærteleskop med HD-glass og 60x forstørrelse som maks. Teleskopet har stort synsfelt med «flatt field» linser som gir et skarpt bilde helt til kanten. Teleskopet kan deles og er svært transportvennlig.

  kr 38 200 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski ATX 25-60x85 - Teleskop m/skrå innsikt

  Swarovski ATX 25-60×85 – Teleskop m/skrå innsikt

  Den mellomst allroundmodellen av Swarovski’s nye modulærteleskop med HD-glass og 60x forstørrelse som maks. Teleskopet har stort synsfelt med «flatt field» linser som gir et skarpt bilde helt til kanten. Teleskopet kan deles og er svært transportvennlig.

  kr 46 000 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski ATX 30-70x95 - Teleskop m/skrå innsikt

  Swarovski ATX 30-70×95 – Teleskop m/skrå innsikt

  Dette er den største modellen av Swarovski’s nye modulærteleskop med HD-glass og 70x forstørrelse som maks. Teleskopet har stort synsfelt med «flatt field» linser som gir et skarpt bilde helt til kanten. Teleskopet kan deles og er svært transportvennlig.

  kr 51 000 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski ATX 30-70x115 - Teleskop m/skrå innsikt

  Swarovski ATX 30-70×115 – Teleskop m/skrå innsikt

  Dette er den største modellen av Swarovski’s nye modulærteleskop med HD-glass og 70x forstørrelse som maks. Teleskopet har stort synsfelt med «flatt field» linser som gir et skarpt bilde helt til kanten. Teleskopet kan deles og er svært transportvennlig.

  kr 58 900 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski ATX 25-60x85 Interior teleskop - Teleskop m/skrå innsikt med stativ

  Swarovski ATX 25-60×85 Interior teleskop – Teleskop m/skrå innsikt med stativ

  Swarovski ATX Interior er et utsiktsteleskop laget spesielt for å passe inn i et eksklusivt design. Har du en flott utsikt, så er dette det teleskopet du må ha. Det vil med sitt eksklusive trestativ være en pyntegjenstand som folk legger merke til!

  kr 56 500 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski BTX 30x65 - Toøyd teleskop m/skrå innsikt

  Swarovski BTX 30×65 – Toøyd teleskop m/skrå innsikt

  Dette er den minste modellen av Swarovskis nye toøyde modulærteleskop med HD-glass og 30x forstørrelse. Teleskopet har stort synsfelt med «flatt field» linser som gir et skarpt bilde helt til kanten. Teleskopet kan deles og er svært transportvennlig.

  kr 43 100 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski BTX 30x85 - Toøyd teleskop m/skrå innsikt

  Swarovski BTX 30×85 – Toøyd teleskop m/skrå innsikt

  Den mellomst modellen av Swarovskis nye toøyde modulærteleskop med HD-glass og 30x forstørrelse. Teleskopet har stort synsfelt med «flatt field» linser som gir et skarpt bilde helt til kanten. Teleskopet kan deles og er svært transportvennlig.

  kr 50 900 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski BTX 35x95 - Toøyd teleskop m/skrå innsikt

  Swarovski BTX 35×95 – Toøyd teleskop m/skrå innsikt

  Dette er den største modellen av Swarovskis nye toøyde modulærteleskop med HD-glass og 35x forstørrelse. Teleskopet har stort synsfelt med «flatt field» linser som gir et skarpt bilde helt til kanten. Teleskopet kan deles og er svært transportvennlig.

  kr 55 900 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski ATC 17-40x56 - Kompakt teleskop m/skrå innsikt

  Swarovski ATC 17-40×56 – Kompakt teleskop m/skrå innsikt

  Swarovski ATC 17-40×56 er et kompakt og lett teleskop, med en vekt på under 1 kg, som er perfekt til å ha med på reise eller turer.

  kr 25 600 Velg alternativ
 • Add to Wishlist
  Swarovski STC 17-40x56 Grønn - Kompakt teleskop m/rett innsikt

  Swarovski STC 17-40×56 Grønn – Kompakt teleskop m/rett innsikt

  Swarovski STC 17-40×56 er et kompakt og lett teleskop, med en vekt på under 1 kg, som er perfekt til å ha med på reise eller turer.

  kr 25 600 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski BTX 35x115 - Toøyd teleskop m/skrå innsikt

  Swarovski BTX 35×115 – Toøyd teleskop m/skrå innsikt

  Dette er den største modellen av Swarovskis nye toøyde modulærteleskop med HD-glass og 35x forstørrelse. Teleskopet har stort synsfelt med «flatt field» linser som gir et skarpt bilde helt til kanten. Teleskopet kan deles og er svært transportvennlig.

  kr 63 800 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Swarovski ATS 65 HD - Teleskop m/skrå innsikt, uten okular

  Swarovski ATS 65 HD – Teleskop m/skrå innsikt, uten okular

  Swarovski’s 65mm teleskop med HD-glass. Et ypperlig nitrogenfylt og vanntett teleskop, som yder svært høy kvalitet i forhold til teleskopets størrelse.

  kr 19 300 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS