Home / Butikk / Teleskop / Feltteleskop / Swarovski teleskop / Swarovski ST Vista

Swarovski ST Vista

Swarovski ST Vista er et eksklusivt teleskop for faststående utendørs montering ved typiske utsiktspunkter. ST Vista har en enestående optisk kvalitet basert på det etablerte STX-teleskopet.

Teleskopet er ekstremt enkelt og intuitivt å bruke, veldig robust, helt værbestandig og har en rekke innovative designfunksjoner. ST Vista har en stor fast forstørrelse på 30x, 95mm objektivlinsediameter og fokuseringsområde fra 30 meter til uendelig. Teleskopet er fleskibelt og brukervennlig. Det kan dreies 360° horisontalt og tiltes ±45° vertikalt.

Swarovski ST Vista kommer i børstet aluminium med videohode og stativfeste inkludert. Teleskopet har egne skruer og spesialnøkkelsett for å kunne monteres på en stasjonær sokkel eller annet feste. Swarovski tilbyr ikke noe eget stativ, da plassering og miljø gjerne vil variere. Dette må derfor tilpasses på stedet.

Natur og Fritid har en del erfaring med typiske utendørskikkerter og teleskop. Ofte har disse relativt rimelig svak optikk, men ganske kostbar beskyttelse for å kunne beskytte optikken mot utemiljøet. Allikevel er det vanskelig å gi disse godt nok vedlikehold så de holder og kan brukes over tid. Swarovski ST Vista er av en helt annen optisk kvalitet enn det som ellers finnes i dette markedet.

Vi anbefaler derfor gjerne ST Vista montert på typiske utsiktspunkter,  naturinformasjonssentre og våtmarksområder med vannfugler. Teleskopet kan relativt enkelt demonteres. Ta det derfor gjerne inn i vintersesongen eller i perioder det ikke er i bruk. Vi har erfaring med flere prosjekter der ST Vista er montert. Spør oss derfor gjerne om råd i forhold til bruk, montering og plassering.

Viser det ene resultatet

Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS