Home / Butikk / Fugler, dyr og hage / Fugl-vindu-kollisjon

Fugl-vindu-kollisjon

Under fanen fugl-vindu-kollisjon finner du ulike typer beskyttelse som man kan sette på vinduer og glass for å hindre at fugler kolliderer med dem.

Mange fugler drepes eller skades hvis de flyr mot ruter. Med rovfuglsilhuetter eller mønstre av ulike slag kan du redusere problemet betraktelig. For små vinduer kan silhuetter benyttes, men skal de ha god effekt må de stå relativt tett. Vi anbefaler derfor produkter med mønstereffekt på litt større flater. Slike mønstre montert rett har også bedre virkning og kan redusere kollisjonene med 90-95 %

Montering av silhuetter eller vindusfilm fungerer må settes på utsiden av vinduene. Det er vitenskapelig dokumentert at silhuetter eller film på innsiden IKKE har noen effekt.

Transparent vindusfilm med belegg som gir UV-refleksjon som er synlig for fugler, men ikke folk, er under utvikling hos flere produsenter. Vi forventer derfor at nye og mer populære effektive fugl-vindu-kollisjon produkter vil komme på markedet i årene som kommer.

For montasje på flere vinduer eller større bygg anbefaler vi spesialprodusert vindusfilm og profesjonell hjelp til montering. Vi formidler dette gjennom våre samarbeidspartnere.

Viser alle 12 resultater

Handlekurv

Filtrer

STØRRELSE

ALDER

TEMA

SERIE

SENSOR OPPLØSNING (PX)

NÆRGRENSE (M)

ANTALL LOMMER

ANTALL SEKSJONER

ART

ARMERING

BRENNVIDDE (MM)

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

FARGE

FARGER

FORSTØRRELSE

GARANTI (ÅR)

GRUPPE

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

KUNSTNER

TYPE

PRODUSENT

SPRÅK

GEOGRAFISK INDELING

VANNTETT

VEKT (G)

PRIS