Fuglesang

Det å høre fuglesang om våren er for svært mange en flott opplevelse. Sangen markerer starten på våren. Vi har en fin tid foran oss. Det gir en følelse av fornyelse og optimisme etter en lang vinter. Fuglesangen er en påminnelse om at livet kommer tilbake og fortsetter. Kanskje på tross av endringer og utfordringer.

Fuglesangen spiller en viktig rolle i kommunikasjon mellom fugler. Fuglene hevder sine territorier med sangen. Den kan også være en del av paringsatferden til noen fuglearter.

Å høre på fuglesang kan også ha en beroligende effekt på mennesker, og kan bidra til å redusere stress og angst. I tillegg kan fuglesang være en inspirasjon for kunstnere og musikere, og har blitt en populær metafor for skjønnhet, frihet og lykke i kultur og litteratur.

Viser alle 11 resultater

 • Add to Wishlist

  Sangfugler – CD med fuglesang

  Norsk CD med fuglelyder og leste forklaringer for deg som ønsker å lære eller gjenkjenne artene på lyd. Opptakene er redigert for å få sangen best mulig fram. To spor for hver art, ett med sang og leste forklaringer, og ett spor kun med sang. Suveren lyd!

  kr 298 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Fjellets sangfugler – CD med fuglesang

  Nå kommer oppfølgeren til vår bestselger «Sangfugler»: «Fjellets sangfugler»! Denne tar for seg de fuglene fjellvandreren og hyttefolket kan støte på. Kan du lydene til fjellets vanligste fugl heipiplerka?

  kr 298 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Bird Sounds in Flight

  Denne lydsamlingen inneholder flukt- og trekk låter av 350 arter fra Europa med til sammen 850 lydopptak. Altså ikke sang og typiske lokkelåter fuglene bruker på bakken eller i vegetasjonen, men låter man gjerne hører under trekket.

  kr 562 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Bli kjent med fuglene CD

  CD-en til boken Bli kjent med fuglene.

  kr 50 Kjøp
 • Add to Wishlist

  The Sounds of Raptors and Falcons – Fuglesang på 2-CD

  The Sounds of Raptors and Falcons presenterer lyden av 103 arter falker og hauker, fra alle verdens fem kontinenter. Hele 311 lydkutt og mer enn 2,5 t spilletid.

  kr 288 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Salg!

  Bli kjent med fuglene – Bok m/CD

  En fin liten bok for barn eller nybegynnere med gryende fugleinteresse. Boka har akvareller med Trond Haugskott. En CD med fuglesang av 25 vanlige arter i Norge følger med. Se under:

  kr 100 Kjøp
 • Add to Wishlist

  The Sound Approach to Birding

  A guide to understanding bird sound

  En introduksjon til hvordan man kan lære å tolke og forstå fuglelyder, ikke bare pugge enkeltartene, noe som kan gjøre deg til en bedre fuglekikker. Med boka følger to CD’er med over 200 opptak. Boka har fått god kritikk i flere fugletidsskrifter.

  kr 455 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Undiscovered Owls:

  A Sound Approach guide

  Sound Approach bøkene har en unik tilnærming med lyder og svært inngående kunnskap om de ulike artenes atferd. Denne boka om ugler er intet unntak. Inneholder 327 lydklipp fra 38 uglearter.

  kr 607 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Bli kjent med fuglene – Ekstra bok uten CD (til klassesett)

  En fin liten bok for barn eller nybegynnere med gryende fugleinteresse. Boka har akvareller med Trond Haugskott. Boka fungerer kun sammen CD’en til boka som del av klassesett / fellesundervisning.

  kr 50 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Petrels Night and Day

  A Sound Approach guide

  Boka tar for seg de 23 ulike arter av stormfugler som er normalt forekommende i det Nordøst-atlantiske området inkl. Middelhavet. Boka inneholder hele to Cd’er med opptak av alle arter og boka har et omfattende materiale om identifikasjon, utbredelse osv.

  kr 531 Kjøp
 • Add to Wishlist

  Morocco: sharing the birds

  A Sound Approach guide to the birds of Maghreb

  Morocco: sharing the birds er en bok som tar for seg sangen og lyder til 141 arter i Maghreb området (Marokko). I boken er det 321 opptak, 100 sonogrammer og 161 bilder som beskriver nøkkelartene som er med.

  kr 668 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS