Kompass

Vi fører enkle magnetiske kompass tur bruk. Kompassene fungerer ved å utnytte jordens magnetfelt til å bestemme himmelretningene. En viktig fordel med et magnetisk kompass er at de er enkle å bruke. Kompassene krever ikke batterier, og de er relativt pålitelige og nøyaktige ved korrekt bruk.

For å få mest mulig ut av et magnetisk kompass til turbruk, bør du ha grunnleggende navigasjonsferdigheter. Lær deg å ta en peiling og å orientere deg ved hjelp av kart og terrengkjennskap. Det kan være lurt å øve på å bruke kompasset på en trygg og kontrollert måte. Da har du kunnskapen før du drar på lengre turer i mer utfordrende terreng.

Vi fører Silva kompass

Silva-kompassene er kjent for å være solide, pålitelige og nøyaktige, og er populære blant friluftsentusiaster, turgåere og orienteringsløpere over hele verden. De kommer i ulike størrelser og modeller, fra enkle og rimelige modeller for nybegynnere til avanserte og teknisk avanserte kompasser for erfarne brukere.

Noen av de vanligste funksjonene til Silva-kompassene inkluderer justerbar deklinasjon, som gjør det mulig å korrigere for magnetisk avvik i forskjellige områder, enkel avlesning av retninger og justerbar belysning for bruk i dårlig lysforhold. Mange av Silva-kompassene har også spesielle funksjoner for orienteringsløpere, som for eksempel peilehull og enkel bruk med en hånd.

Silva-kompassene er lages av høykvalitets materialer, som aluminium, rustfritt stål og slitesterkt plast. Kompassene er konstruert for å tåle røff behandling og ekstreme værforhold. De er også enkle å bruke og krever minimal opplæring for å kunne bruke dem effektivt.

Silva er en anerkjent produsent av navigasjonsutstyr, inkludert magnetiske kompasser til turbruk. Selskapet ble grunnlagt i Sverige i 1933, og har siden den gang utviklet seg til å bli en av verdens ledende produsenter av kompasser, hodelykter og annet utstyr for utendørsbruk.

Viser alle 4 resultater

 • Add to Wishlist
  Silva Field - Analogt kompass

  Silva Field – Analogt kompass

  Silva Field er enkelt i bruk og et godt begynner kompass, perfekt for navigasjon på land. Kompasset har i ulke versjonen vært blant de aller mest solgte i verden. Kompasshuset er laget i dryflex. Platen er avrundet i bakkant, og ligger godt i hånden

  kr 259 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Silva Ranger - Analogt kompass

  Silva Ranger – Analogt kompass

  Silva Ranger er et klassisk linjalkompass med lang linjal for nøyaktig kurs. Kompasset har innebygd forstørrelsesglass og selvlysende kompassnål for svake lysforhold.

  kr 399 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Silva Expediton - kompass

  Silva Expediton – kompass

  Silva Expediton er et avansert linjalkompass med Dryflex hus. Silikonføtter for grep på kart og lysende merker (natt). Førstørrelsesglass, millimeterskala, tommeskala, 1:50 000, 1:25 000. Ekstra funksjonelt kompass for GPS-brukere

  kr 559 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Klassesett Silva Field 1-2-3 - Veske med 28 kompass

  Klassesett Silva Field 1-2-3 – Veske med 28 kompass

  Silva Field 1-2-3 er enkelt i bruk og et godt begynner kompass for navigasjon på land. Kompasshuset er laget i dryflex Platen er avrundet i bakkant, og ligger godt i hånden.

  kr 6 590 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS