GPS

Natur og Fritid er Garmin forhandler for GPS til bruk for tur, jakt og fritidsaktiviteter. Bærbare modeller med kart er svært nyttige til bruk under kartlegging. Dette både for å finne fram og stedfeste registreringer nøyaktig.

Med en GPS-mottaker vet du med få meters nøyaktighet hvor du er. På grunnlag av mottakerens posisjon i forholdt til satellitter kan apparatet nøyaktig beregne hvor du befinner seg. Dette gir deg ekstra sikkerhet på tur i områder med dårlig mobildekning. Modeller med sattelittkommunikasjon kan gi deg ytterligere sikkerhet om du er utenfor allfarvei.

Utviklingen innen GPS-teknologi har gitt kraftigere modeller med større og bedre skjermer, større minne for lagring av digitale kart og lavere priser. Samtidig har vi fått et stort tilbud av klokker med innebygde GPS-funksjoner med mye annen funksjonalitet.

Utvalget vårt endrer seg derfor raskt, men du finner alltid de siste modeller til ulik bruk med avanserte funksjoner i vårt sortiment. Vi er opptatt av kvalitet og holder oss til Garmin GPS som til stadighet får bekreftet sin posisjon som markedsledende med best-i-test kåringer.

GPS for trening GPS klokke GPS Tilleggsutstyr Håndholdt GPS

Viser 1–12 av 354 resultater

Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS