Home / Butikk / Spill, leker og gaver

Spill, leker og gaver

Natur og Fritid kan tilby en del typiske leke- og gaveartikler. Våre gaveprodukter er alle naturrelaterte, der fugler, dyreliv og natur er sentralt. Vi har plakater, kunst og bilder til å ha på veggen og pynte- og bruksgjenstander som krus med fuglemotiver.

Våre plysjfugler med sang er populære hos barna. De har i tillegg til lek og glede også et læringspotensial.  Det samme gjelder også våre puslespill og flere andre produkter velegnet for skole og barnehage.

Plysjdyr Plakater Krus - Årets fugl Keramikk og porselen Kortstokker Puslespill Kunst og tegninger Pyntegjenstander Veggbilder Fløyter og lyd Klistremerker Læringskort Pins Postkort og brevkort

Viser 1–12 av 425 resultater

 • Add to Wishlist
  Birdsticker 1-stk - Hindrer fugl å fly på ruter

  Birdsticker 1-stk – Hindrer fugl å fly på ruter

  Birdsticker hindrer småfugl i å fly på glassruter. Disse merkene er gjennomsiktige og lite synlig for mennesker, men de absorberer UV-lys som fuglene ser som silhuetter. Dermed blir det en hindring som fuglene ser og styrer unna.

  kr 75 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Birdsticker 5-pakning - Hindrer fugl å fly på ruter

  Birdsticker 5-pakning – Hindrer fugl å fly på ruter

  Birdsticker hindrer småfugl i å fly på glassruter. Disse merkene er gjennomsiktige og lite synlig for mennesker, men de absorberer UV-lys som fuglene ser som silhuetter. Dermed blir det en hindring som fuglene ser og styrer unna.

  kr 298 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Rovfuglsilhuett rød

  Rovfuglsilhuett rød – Hindrer fugl å fly på ruter

  Rovfuglsilhuett rød er silhuetter som hindrer småfugl å fly på glassruter. Silhuettene må stå tett om de skal ha god effekt. De egner seg derfor best på små vinduer og med mindre problemflater der påflyvninger gjentar seg.

  kr 50 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Rovfuglsilhuett sort

  Rovfuglsilhuett sort – Hindrer fugl å fly på ruter

  Rovfuglsilhuett sort er silhuetter som hindrer småfugl å fly på glassruter. Silhuettene må stå tett om de skal ha god effekt. De egner seg derfor best på små vinduer og med mindre problemflater der påflyvninger gjentar seg.

  kr 50 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Plysjfugler 10 pk - Plysjfugl med "ekte" sang

  Plysjfugler 10 pk – Plysjfugl med «ekte» sang

  Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennelige, de låter også som originalene! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen. Fuglene som følger med finner du i listen under, fuglene på hovedbildet kan avvike fra listen.

  kr 950 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Plysjfugler 3 pk - Plysjfugl med "ekte" sang

  Plysjfugler 3 pk – Plysjfugl med «ekte» sang

  Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 310 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Svarttrost - Plysjfugl med "ekte" sang

  Svarttrost – Plysjfugl med «ekte» sang

  Svarttrosten er kjent for sin vakre sang. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Kjøttmeis - Plysjfugl med "ekte" sang

  Kjøttmeis – Plysjfugl med «ekte» sang

  Kjøttmeisen er en kjær hagefugl. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Bokfink - Plysjfugl med "ekte" sang

  Bokfink – Plysjfugl med «ekte» sang

  Bokfinken er en kjær hagefugl med karakter sang. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Dompap - Plysjfugl med "ekte" sang

  Dompap – Plysjfugl med «ekte» sang

  Dompapen er en kjær fugl med beskjeden sang. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Sandlo - Plysjfugl med "ekte" sang

  Sandlo – Plysjfugl med «ekte» sang

  Sandlo er en vadefugl med beskjeden sang. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Blåmeis - Plysjfugl med "ekte" sang

  Blåmeis – Plysjfugl med «ekte» sang

  Blåmeisa er en liten og populær hagefugl. Våre søte små fugler i plysj er ikke bare naturtro og lett gjenkjennlige, de låter også som orginalene ! Plysjfuglene synger nemlig når du klemmer på dem, og låten som brukes er ”ekte” opptak fra naturen.

  kr 115 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS