Teleskop tilbud

Vi har et stort utvalg av teleskoper og stjernekikkerter til til konkurransedyktige priser, mange med betydelige avslag fra veiledende utsalgspriser. På denne siden finner du våre kikkerter på salg med priser som er satt ned mer enn vanlige avslag. Tilbudsprisene her kan skyldes kampanjer fra leverandørene, utgående modeller eller partier av modeller vi har kjøpt inn til gunstige priser.

Feltteleskop

Stjernekikkerter

 • Add to Wishlist
  Salg! Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme - Stjernekikkert

  Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme – Stjernekikkert

  Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 med vendeprisme er en favoritt da det er godt egnet som kombi teleskop til utsikt om dagen og astronomikikkert om natten. Bildet er rettvendt og AZ3 monteringen enkel å bruke.

  kr 2 990 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Salg! Celestron StarSense Explorer LT80AZ - Stjernekikkert styrt med smarttelefon!

  Celestron StarSense Explorer LT80AZ – Stjernekikkert styrt med smarttelefon!

  Med Celestron Starsense LT80AZ bruker du en app på telefonen til å finne objektene på himmelen. Den er lett å sette opp.

  kr 2 789 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Salg! Sky-Watcher Skyhawk 114 EQ - Stjernekikkert

  Sky-Watcher Skyhawk 114 EQ – Stjernekikkert

  Sky-Watcher Skyhawk 114 er Sky-Watchers minste Newton Reflektor. Som den rimeligste av speilteleskopene som jo er lyssterke, gir denne stjernekikkerten deg god mulighet til studier av fjerne himmellegemer.

  kr 2 995 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Salg! Sky-Watcher Capricorn 70 EQ1 - Stjernekikkert

  Sky-Watcher Capricorn 70 EQ1 – Stjernekikkert

  Sky-Watcher Capricorn 70 er en nybegynner stjernekikkert med søkekikkert og stativ. Teleskopet har brukbar optikk. I forhold til Mercury 707 gjør EQ-monteringen det noe enklere å finne og holde objekter i kikkertbildet.

  kr 2 395 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Salg! Sky-Watcher Startravel 80 AZ - Stjernekikkert

  Sky-Watcher Startravel 80 AZ – Stjernekikkert

  Med Sky-Watcher Startravel 80 er en meget kompakt refraktor med mulighet for direkte kameramontering (Speilrefleks). Godt og rimelig alternativ for den som har begrenset plass.

  kr 3 795 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Salg! Plassholder

  Sky-Watcher 10mm Okular LER

  Disse okularer med multicoated refleksbehandling har 20mm øyeavstand med stor diameter på okularlinsen. Det gir god synskomfort selv for brillebrukere med fullt synsfelt. Okularer med opp-vridbare kapper, som kan holde sjenerende baklys ute.

  kr 398 Kjøp
Handlekurv